torstai 6. kesäkuuta 2013

Viimeinen käsitreeni, öh, pitkiin aikoihin

Näinhän sitä tuli punttailtua viimeisen kerran tällä viikolla ja viimeisen kerran käsiä ties miten pitkään aikaan, sekä muutenkaan ei ole tietoa milloin saa ja voi seuraavaksi riehua. :D Eli mistään en mittään tiedä! Sillä mennään mitä ohjeistetaan, ja kun tosiaan tatuointineulan alle pääsee molemmat forkut (sisäpinta), niin ei sitä käsiä paljoa treenailla ennen kuin rupi on parantunut, jottei vallan repeä. Luulisin. Oli miten oli, voin toki lepäillä vaikka viikon tai kaksi, tekee varmasti kropalle aivan ekstrahyvää! Tietysti kävelyllä voi käydä (kunhan pitää tatuoinnit auringolta piilossa) ja semmoista ei-hiostavaa voi tehdä, en minä takapuolellani jaksa istua kahta viikkoa sentään kuitenkaan. ;)

Mutta nii, sitä treeniä. :D

Tää oli treenin jälkeen. Näkee jo irvistyksestä, ettei oo ihan helppoo jännittää. :D

Oikein kelpo selkä-habatreeni oli tänäänkin. Selkäkipu edelleen vaivaa, eikä eilinen foam roller tuottanut tulosta. Muuta kuin että nyt sattuu vielä vähän enempi. :D Uskalsin selkää treenata kuitenkin tällä kertaa varovaisesti kuminauhan avulla, eli ns. alatalja oli ohjelmassa. Siinä on niin helppo säädellä, että mihin kohtaa selästä se ottaa ja ihan otetta vaihtamalla ja kaikella sellaisella pystyy kontrolloimaan liikkeen tiettyyn paikkaan. Ei siis tehnyt yhtään kipeää. Kulmasoutua en lähtenyt edes yrittämään. Treenissä tuskin pätee se, että sillä se lähtee millä on tullutkin.. ;)

Takaolkapäät, eli rear delt inverted row ja superina alatalja kuminauhalla.

Arskaa oli tietty mukana niin kuin aina ja yhä edelleen se on lemppari (Arnold's 21). Sitten tein taas preacher curlia, tarkoituksena jälleen jatkaa kolme x max niin, että tipauttaa aina yhdet kiekot pois. Eli 18,5kg -> 16kg -> 13,5kg. Ensimmäisen kierroksen jälkeen jätin tuon 13,5kg setistä pois, kun sillä meni vielä 20 toistoa edellisten perään ja se nyt ei varmaan ole enää kovin hyödyllistä. Viime treenissä meni vielä vaan 15, tosin silloin oli Arskaa alla 6 sarjaa, nyt vain neljä. Mutta oli miten oli, tipautin sen pois ja jatkoin kahdella eri painolla vaan.

No se.
Lisäksi tein istuen hammereita loppuun, tasatahtiin 12 ja jatkaen vuorotahtiin yhteensä 12. Tuo kertaa kaksi. Sen jälkeen samalla tavalla perus hauiskäännöt. 12 niitäkin, kertaa kaksi.


Kyllä mä taas ihmettelen, kun noita mun ilmeitäni videolta kattelen, että ei varmasti kukaan muu ilveile tuolleen joka hemmetin toistolla jossain kohtaa, oli kyse sitten mistä liikkeestä tahansa. Siis koko naama vääntyy ja toinen silmä menee umpeen ja leuka työntyy ties mihin suuntaan ja ja ja.. Kyllä mua hävettäisi treenata ihmisten ilmoilla. :D Tietty tähän poikkeuksellisen suureen ilmeilyyn on olemassa vain yksi mahdollinen selitys ja sen on oltava se, että ei kukaan toinen treenaa yhtä kovin kuin minä..

HAHAHAHAA. :D

Treenin jälkeen rahka-annos ääntä kohti ja pihalle pikkushortseissa ja tuubitopissa istuksimaan aurinkoon. Olin ajatellut mennä kävelylle, mutta muutin mieltäni. Kun oli tämä viimeinen punttitreenikin ja kaikkea, niin pidetään nyt edes ne lihakset jotka siitä justiinsa sain, eikä heti kuluteta pois. :D Hah. Joo, kävelyä varmaan on tulossa ties kuinka paljon lähiaikoina muutenkin.

Ruoaksi oli jotakin näinkin esteettistä tänään:


Salaattiannos raejuustolla ja mausteilla. Se raejuusto on siis siinä maustekasan alla. :) Ja pakkasesta joku kasvissoppa. Taisi olla porkkanaa, väristä päätellen. :D Raejuustolla tietty. Tää pakastesoppa oli hätäratkaisu. Laitoin itselleni porkkanoita kiehumaan pieneen kattilaan kun kävin suihkussa, aattelin niiden siellä kypsyvän kiltisti. No nehän paloi pohjaan, kun kattila oli niin pieni, että vesi oli haihtunut ennen kuin ehtivät kypsyä. Hmph. Enpä oo ennen polttanut keittämällä porkkanoita pohjaan. Piti ihan kämppää tuuletella, kun haisi palaneelle, ettei hälyttimet ala huutaa. Onneksi keittiössä on ulko-ovi takapihalle.. Mieshän on meillä vapaalla ja hänelle oli tarjolla hiilaria pastan muodossa, ylihuomisen puolimaratonin vuoksi. Vapaapäivän kunniaksi sai myös nukkua hieman pidempään ja kelloa ei laitettukaan soimaan. Yleensä minä olen se, joka herää ensimmäisenä (tai kissa, joka täyttää muuten tänään 10v. <3), mutta nukuin kunnes mies heräsi. Semmonen yhdeksän tuntia tuli nukuttua. Olen laittanut merkille, että magnesiumin myötä on unentarve hieman lisääntynyt siitä perinteisestä 6-7 tunnista, vaikka silläkin edelleen kyllä pärjää. Magnesiumin määrää kasvattelen tässä edelleen, kun vielä ei ole tarpeeksi suuri annostus mulle. Kaisa Jaakkolan kirjassa on jänskä testi, miten sen oman tarpeen voi testata. :) Tänään illalla taas 100mg annostukseen lisää.

Eilen paistamani banaanipannariplättyset tälle päivälle onnistuivat molemmat aivan täydellisesti. Kyllä osaa olla hyvää! Yleensä kuolaan miehen aamun kaurapuuroa, mutta nyt on osat kääntyneet niin, että hän kuolaa mun banskupannaria. ;) Hihih. Mietittiinkin, että kerran viikkoon voisi syödä näitä yhdessä vaikka ruoaksi oikein! Voi nams.

Toinen niistä täydellisistä plätysköistä. <3

Se oli siinä se. Huomenna aamulla kymmenen (eli teidän kahdentoista) jälkeen istun tatskastudiossa into piukeena! Tällä hetkellä ei ole enää jännitystä tai hermostuneisuutta aiheesta, olen vain puhtaasti innoissani. Tätä on odotettu niin kauan! Vaan eiköhän huomenna aamulla ala vähän jo vatsanpohjaista vihloa.. :) Herramunjee, sitä pitää ottaa oikein evästä vissiin sinne mukaan. Jotain kuvaa ainakin varmaan ehkä luultavasti tulee tänne jossain kohtaa. :) Huomenna on päivä täynnä tohinaa ja menoa ja tulevan lauantain superhyperaikaiset herätykset (kahdelta?? kolmelta??) ja MITEN MÄ NUKUN NIILLÄ MUN TATSKOILLANI ynnä muut kaikki aiheuttaa jonkin sortin pressurea elämään, mutta pressuroidaan sitä tosiaan huomenna illalla vasta. Jos kuitenkin suinkaan löydän päivästä aikaa, niin joku postaus huomenna ainakin tulossa, kun lauantaina ainakin ollaan kaukana reissussa koko päivä. Jänskä tää elämä. :')

p.s. Hiilareiden lisääminen, eli proteiinien tipauttaminen on näkyvinään jo kehossa, ja pelkästään positiivisesti. Ainakin nyt justiinsa tänään. :')

8 kommenttia:

  1. Sinkki on varmaan tuttua aiempien tatuointien kanssa? En ole ihan varma, oliko jotain, että se kannattaa ottaa eri aikaan kuin magnesium.

    Rapsutuksia 10-vuotiaalle! Meidän neljä 13-15 -vuotiasta senioria tietää, että kissanpäiviä on vielä paljon jäljellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tuttua. o.O Kerro siis lisää! :)

      Rapsutukset menee perille heti kun käteni eivät haise satsumoille. :D Hän varmasti kiittää! ;)

      Poista
    2. Monesti tatuointien hoito-ohjeissa mainitaan, että sinkkiä kannattaa syödä toipilasaikana. Se nopeuttaa haavojen paranemista. Sinkki.com on promosivusto, mutta sinne on kerätty tiivistetysti asiaa sinkistä. Ja varmaan google kertoo lisää. Magnesium ei ilmeisesti haittaa sinkin imeytymistä, mutta raudan kanssa se saattaakin kilpailla samoista resursseista.

      Poista
    3. Uuu, kiitos! Sinkkiä on aika kivasti myös mun päivän monivitamiinissa, mutta täytyy fiilistellä oikein erillistä valmistetta. Sinänsä jännää, että monivitamiini sisältää myös aika kivasti rautaa. No, kai niistä joku osa menee perille. :D

      Poista
  2. Onnea pupukisulle! Omat juniori 2-vuotiaat kisutkin lähettävät tuimailmeiset onnittelut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupukisu kiittää koko vähempi- ja enempikarvaista onnittelupoppoota. :D

      Poista
  3. Ei mun mielestä tatskat mitenkään haittaa treeniä. Itelle tehtiin reiteen aika iso kuva ja menin vissiin seuraavana tai sitä seuraavana päivänä treenaamaan, pistin vaan shortsit niin että tatska oli paljaana, ja tetty treenin jälkeen heti suihku + rasva. Aikaisemmin kun kylkeen tehtiin iso kuva niin se vaikutti treeniin, kun oikeastaan muita kun bikinin yläosaa tai miehen löysää t-paitaa ei voinut/halunnut pitää päällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo, ei kai kaikki urheilukieltoa noudatakaan. Mä noudatan kiltisti eikä kyllä tulisi mieleenkään näillä käsillä tehdä yhtään mitään moneen päivään muutenkaan, vaikkei kieltoa oisi ollutkaan. :)

      Poista