maanantai 24. kesäkuuta 2013

Postaamisen vaikeus

Maanantaita! Mulla on ollut todella hyvä maanantai treenien(kin) osalta. Ja tästä tämä postaamisen vaikeus tuleekin! Mistä kerron, kun tällä hetkellä joka päivä on huipputreeni? Se on yllättävän haastavaa, jos tahtoo jotain uutta tuoda näihin juttuihin! Monesti kuvat on samanlaisia treenistä toiseen, treenin sisältö on samanlainen jotain pientä asiaa lukuunottamatta, ja se fiilis.. Se on ollut nyt niin hyvä, niin pitkään. Yleensä mulla on aina yksi lempparitreeni näistä kolmesta, mutta tällä hetkellä tykkään kaikista kolmesta treenistä aivan täysillä. Ei ole lempparia. Kaikki kulkee niin hyvin.

Vähän vaihtelua kuviin. :D

Sen jälkeen kun aloin sitä magnesiumia syödä ja vähensin protskua + lisäsin hiilaria, olen saanut ihan järjetöntä puhtia treeneihin ja pumppi, tuntuma ja hyvä fiilis on aivan taattua kauraa (mmmhh, kaurapuuro..) joka ikisessä treenissä. Menee paremmin perille varmaan kuin ikinä!


Ei siis voi valittaa. Mutta vaikea se on pelkällä hehkuttamisellakaan saada uusia näkökulmia näihin asioihin. :) Kaiketi tätä tilannetta voisi luonnehtia positiiviseksi ongelmaksi. Miten kertoa kaikesta kivasta jollain uudella tavalla? Voi olla, että keksin uusia tapoja, mutta voi olla, että samalla kaavalla mennään. ;)


Tänään treenasin aamulla siis olkapäät ja ojentajat + vatsat. Ja kyllä; perille meni, pumppi tuli ja tuntuma oli huikea. :D Ei voi mitään. Tämmöstä se nyt sitten on. Onneksi on! Sen jälkeen kun taisteli aikansa tyhjien lihasten kanssa, on tämä aika p*rkeleen mahtavaa vaihtelua. :) Treenin jälkeen onnessani crossailin taas sen vajaan tunnin Kylmän Ringin parissa ja hiki valui norona pitkin selkää ja niskaa. <3


Ruokalautaselle pääsi tänään uunitettua kukkakaalia ja porkkananappuloita. Ei tehnyt mieli porkkanatikkuja. Tein nappuloita. Yllättäen makuero ei ole niin huikea näiden kahden eri version välillä.. :)

Tänään aamulla muuten söin kaurapuuroni raejuuston kanssa (sen sijaan, että lusikoisin ennen puuron syömistä raejuustoa suoraan purkista suuhun). Harmi vain, että tämä raejuusto täällä ei ole niin huikean hyvää, mutta on siihen jo tottunut. Ja kyllä, oli se hyvää siellä puuron seassa. Nams. Ongelma: pullaefekti puurosta katoaa kyllä sen myötä pois. Mutta ei huolta! Tämän ratkaisee sillä, että laittaa sitä raejuustoa siihen päälle ja syö puolet sen kanssa ja loppupuoliskon taas pullana. Ah. <3 Pullapuuro on vaan parasta ikinä.

8 kommenttia:

 1. Eipäs kun pullapuuroon nimenomaan kuuluu raejuusto! Nih! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutku mä en oo koskaan syönyt semmosia pullia, mitkä maistuu edes etäisesti raejuustolle. :D

   Poista
  2. Komppaan Annaa ;) ..tosin sen raejuuston pitää olla hyvää - ei se puuro muuten sen raejuuston kanssa maistu ;)

   Poista
  3. Lisää raejuustopullansyöjiä. :D Hyvää se on raejuustolla - muttei se pullalle maistu. Ainakaan mun pullapuuroni. :D Mutta puolet ja puolet, toimii! ;)

   Poista
 2. Ah noi sun kädet <3 huomenna koitan saada omat ojentajat kans kunnon pumppiin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiihh, kiitos! <3 Toivottavasti sait kunnon lihaspaineet aikaiseksi! :D

   Poista
 3. Hihi, pullapuuro. :D Mäkin teen tota välillä, että syön puolet puurosta esimerkiksi raejuuston kanssa ja osan sitten makeana marjojen kera.

  VastaaPoista