keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

No Egg -kokeilu osa II, eli banaanipannari ja muut (treeni)löpinät päälle

Kyllä, on se vähän turhan pitkä otsikko. :D Sitä vaan, että nyt mulla on semmonen superherkkuaamiainen, että oksat pois!! Eilen illalla paistelin ittelleni aamuksi sapuskaa ja tälle päivälle välipalaa siinä samassa, eli sitä samaa kamaa suurempi satsi. Tällä kertaa No Egg -valmiste toimi justiinsa niin kuin pitikin! Ohjehan siihen on muutenkin niin helppo, että ei tarvinnut soveltaa tai arvioida mitään määriä. Yksi banaani + kaksi munaa. Itse tein suuremman satsin, eli kaksi banaania + neljä munaa (eli siis tietty neljän munan edestä korvikevalmistetta). Koska tahdon aamiaisella myös muita vakkarijuttuja, niin laitoin sekaan pellavansiemenrouheet ja auringonkukansiemenet (ja tietty kanelia+kardemummaa). Koko satsi sauvasekoittimella sekaisin.


Sitten saikin jännätä, että pysyykö se kasassa! Olin ihan varma, ettei se nyt millään voi pysyä. Miten niin muka onnistuisi, häh? :D No väärässä olin! Ihmetys oli pienellä ihmisellä suuri, kun siihen se pannulle jähmettyi, vaikka oli kunnon paksu kerros siinä sitä tavaraa. Kääntäminen osoittautui haasteelliseksi, koska tuo on niin tahmaista, että se jäi aina heti kiinni lastaan. Ensimmäinen oli siis tämän näköinen ennen kääntämistä ja kääntämisen jälkeen:


Mutta ei se mitään, makuhan on luonnollisesti se tärkein! Maistoin tuosta vähän JA VOI ELÄMÄ MITÄ NAMIA. Tokassa kuvassa näkyykin jo toinenkin lasta, ja kahdella tuo olikin helpompi. Seuraavaan oli vähän enemmän taikinaa jäljellä ja siitä tuli siitäkin huolimatta täydellinen.


Paksu, herkullinen banskupannari. <3 Kahden lastan taktiikka oli varsin helppo! Tämä päätyi kippoon oottamaan aamiaista, ensimmäinen repale on mun tämän päivän seuraava välipala. DROOL. Aamulla nautiskelin tuon esteettisesti muovikipossa kavereiden kanssa:


Heitin päälle maustamatonta (rasvatonta) jogurttia, vadelmahilloa ja kanelia. Ennen syömistä sotkotin hillot ja kanelit jogurttiin paremmin ja sitten kaikkea sekaisin lusikalla naamaan. AAAAOOOO! En kestä miten ihanaa elämästä onkaan tulossa nyt, kun näitä saa syödä kahdesti päivässä!! :') Ja kylmänä vetelin vain, en nähnyt mitään syytä lämmittää tuota. Tykkään banaanistakin hirveästi kylmänä, joten tämä oli oih, superherkkua justiinsa näin. <3 Nyt sitten vaan joka ilta kokkailen ittelleni aamiaisen ja välipalan valmiiksi seuraavalle päivälle. Eipä juuri eroa rahka-aamiaisesta vaivansa puolesta, kun senkin aina valmistin illalla aamua varten. :) Tällä saa nyt hyvin käyntiin vähempiprotskuisen ja korkeampihiilarisen ruokavalion, kun kaksi rahkaa (kolmesta - neljästä) korvaantuu näillä. Elämän ihanuutta! Ja nälkää tämä piti ihan siinä missä rahkakin. Mistään kaloreista ei ole mitään hajua enkä tahdo niitä edes laskea. Se on sivuseikka. Mun aamiaisessa saa muutenkin olla vaikka 600-800kcal, ei tunnu missään, tosin en usko tässä ihan niin paljoa olevan. Noilla hirveän korkeilla on mentykin muinoin ihan joka päivä, eikä siitä ole edes montaa kuukautta. Enkä ollut silloin plussilla. :)

No mites päivän treenit sitten? Tuliko pumppia, miten kulki? Häh? Hyvin meni, pumppi tuli ja kyllä kulki!


Oli se perinteinen olkapäät-ojentajat-vatsa-kyljet -treeni! Tulikin oikein makoisa olkapäätuntuma ja silminnähden meni pumppiin (huh, meinasi tulla aivan karmea typo tässä kohtaa :DD). Selkä vaivaa edelleen ja vaivaa itseasiassa enemmän. Eilen illalla sain alaselkäni jonkin sortin kramppiin ilman, että piti niin hirveästi vaivaa asian eteen nähdä ja semmonen se on edelleen. Eli melkein koko vasen puolikas selästä on vähän niin kuin poissa pelistä. Taisi se ylempi nitkahdus vetäistä nyt alemmankin osan mukanaan samaan hommaan. Seuraavaksi aattelin foam rolleroida selkää, jos se siitä. Eli tänäänkin tosiaan treenissä vähän haittasi tuo, kun pystypunnerrukset ja -soudut oli poissa pelistä, kylkiä veivattiin normaalia pienemmällä painolla ja sivuviparit kädet suorina otti selkään, ei hirveän kivuliaasti, mutta sen verran, että parhausilmeistä tuli tällä kertaa entistäkin parhaudellisempia.

Eteenpäin menee sentään tuimasti, sivuille ei niinkään. :D
Tuo liikepari on edelleen yksi lemppari ja odotan sitä aina innolla! Pienet painot (mulla 4kg) ja sivuille + eteen = yksi toisto. Tänään vetkuttelin 15-12-12. Tää on superiparina mulla maaten tehtävän ranskalaisen punnerruksen kanssa. Eli siis 'tankoa otsaan kops' -liike.

Sitten mä söin sen palkkarirahkani, johon laitettiin taas hiilarinlähteeksi hirveä kasa kaikkea mahdollista. Oottelin tovin ennen kuin lähdin kävelylle. Käväsin kattelemassa maanantaina osittain korkkaamani uuden reitin pidemmälle asti ja käännyin ympäri kun tuli isompi autotieristeys. Kuusi ja puoli kilometriä ja tunti + risat. Suht rauhallinen tahti, osittain pakosta, sillä tuolla oli yllättävän paljon liikennettä. Saa siis vähän väliä pysähtyä tien sivuun penkalle oottamaan, kun auto tai rekka ajaa ohi. Pieniä teitä!


Tänään siellä oli tommonen, öh, oisko se syksyinen ilma. Eilen istui auringossa pikkushortseilla ja tänään oli taas sukkahousu-karvahanskapäivä. :) Pilvet on kuvassa niin alhaalla, ettei Bennachie -vuoriston korkeinta huippua näy. Eikä se oo ees korkea.

Ruoaksi oli eilistä ei-niin-kasvispihvejä, eli kasvisvuokaa. Ihan sairaan hyvää. Vielä parempaa tänään kuin eilen! Rinnalla mm. jättimäinen kasa salaattia. Oli menossa vanhaksi. Ei meinannut mahtua millään kaikki lautaselle. Osan sai syödä pöydältä pois.


Nyt sitten vaan ootellaan, että on välipala-aika. Banskupannaria!! <3 Huomenna onkin viikon viimeinen treeni ja muutenkin vissiin viimeinen hetkeen. Ylihuomenna tosiaan se tatuointi (x2). Viime yönä näin aiheesta ensimmäiset painajaiset. :)

7 kommenttia:

  1. Mie olin vaan 3 päivää treenaamatta tatskan jälkee ja hyvi on parantunut! Viikko sit otin alaselkää ja käsiin ku tehtiin ei sattunut! ;) tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että mulle tulee väkisinkin käsitreeniin huomattavasti pidempi tauko, kun noihin forkkuihin (sisäpintaan) on tulossa, joten repeilee kyllä helposti jos käsissä pitää painoja, ennen kuin on kokonaan parantunut. Mutta kevyttä viikkoa tulossa tosiaan, joten parantelen mielelläni. :) Kiitos! :)

      Poista
  2. Nyt mie ehkä uskallan suositella tuota kananmunankorviketta asiakkaille ;) "No ainakin Heidin banskupannarissa se toimi! Nih!" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kun linkkiä vaan asiakkaille kehiin tähän postaukseen. :D

      Poista
  3. Pienempiä pannareita vois olla helpompi käännellä? Kuinka löysää tuosta taikinasta tuli?

    -Anna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkö sun nyt sitten hommata sellanen lettupannu, kun noin hyvän ohjeen keksit?

      -Anna-

      Poista
    2. Mutku mä tarvitsen ison ja muhkean pannarin! ;) Eilen tein toista kertaa ja kaksi isoa ja muhkeaa onnistui aivan vaivatta. <3 :) En osaa oikein arvioida taikinan löysyyttä. Ennen olen tehnyt valmislettujauheesta lettuja, niin kyllä tämä on tuhdimpaa. Normaaliin kananmunalettutaikinaan verrattuna en tiedä, kun en ole koskaan tehnyt.
      Lettupannun jätän kauppaan, en koe tarpeelliseksi. :)

      Poista