tiistai 18. kesäkuuta 2013

Selkä ja muut kaverit


Selkä- ja hauispäivä oli tänään. Yllä kuvassa päivän selkä. Hirveetä tuskaa koittaa treenin päätteeksi jännittää selkää ja (ihan niitä molempia) haboja. Vähän näyttää hauiksien seutu punoittavankin. :) Ihan normaaleilla painoilla en vielä tänäänkään uskaltanut selkää kiusata, kun se ohimennen ilmoittelee itsestään välillä. Lisäksi alaselkä meni edellispäivänä juntturaan (ei treenissä) ja sitä se on edelleen. Mutta sitä kulmasoutua mutkatangolla tehtiin kuitenkin. Vähemmän painoa ja muutama toisto enempi. Melkein tuntuu menevän myös paremmin perille jokainen niistä, kun liikerata pysyy aiiiivan puhtaana koko touhun ajan. Ja alataljaa meni taas kuminauhaversiona.


Koitin takaolkapäille (taas) kuvassa näkyvää, eli tätä liikettä. Ei onnistu vieläkään. Kun ei mun käteni taivu millään noin. Ei edes ilman painoa. En mä tiedä mikä ottaa vastaan, mutta se on vain yksinkertaisesti mahdoton. Huomattavasti laajemmassa kulmassa onnistuu, jos heilautan menemään, mutta taitaa mennä latseille eikä takaolkapäihin. Ehkä mä pitäydyn vaan niissä hyväksi havaituissa liikkeissä. :)

Kunnon badass; pääkallopaita hihat rullalla, rautaa, lihaksia, tatuointeja. Joko pelottaa?!
Hahaa. :'D

Hauiksille arskaa, preacher curlia (mikä kulki vallan loistavasti) ja istuen hammereita ja kääntöjä superina. Näyttäisi taas olleen asianmukaiset ilmeet.

18,5kg nousee 12 kertaa. Muttei ihan helpolla..
Yhyy onks pakko kun sattuu jo yhyy NOSTA SITÄ PUNTTIA NAINEN waaaaaa nngghhhhh

Olen vaihtanut jättimäisen palkkarirahkani juotavaksi versioksi, jonne tulee vajaa purkillinen rahkaa, maitoa, hilloa, smoothieta, banaania/persikkaa +perinteiset kaneli, kardemumma ja piparkakkumauste. Surrautetaan sekaisin ja nautitaan pillillä. Mulla on ollut paha tapa hotkia se jättiannos kun treenin jälkeen nyt vaan voisi syödä vaikka hevosen (jos söisi lihaa), mutta pillin läpi on huomattavasti haastavampaa saada hotkittua yhtään mitään. Toimii.

Ihana harmaa ja sumuinen ilma houkutteli taas pihalle, joskin nopsalle reippailulle. Tekeminen ei heti lopu, niin piti hoitaa tuo tehokkaasti ja nopeasti. Tällä fiiliksellä kun lähti niin en mä pystynyt mun jalkojani pidättelemään, kun ne lähtivät juoksuun. Sinne menivät ja pakko se oli mennä mukana. Juoksin pätkissä, kävelin taas kun jalat vaihtoivat kävelyksi. Mä vannon, että niillä on ihan oma mieli.


6.53km, 58min, keskinopeus 8:56min/km. Juoksupyrähdyksiä taisi tulla neljä, loput menin kävellen. Sopivan napakka lenkki. Kotona taas tankkiin hedelmää pääasiassa ja suihkutteluiden jälkeen ruokaa lautaselle. Eilisten munakoisojen kaveriksi kukkakaalimuussia, jossa sekaan surrautettu mm. raejuustoa ja tilkka smoothieta pientä makeutta tuomaan.


Semmoset oli tiistain tohinat täällä. Illalla on edessä kauppareissu. Tunnetaan myös jeemarjojailtapalarahkaan -päivänä. <3 Toisaalta myös apuaonkosiellärahkaa -päivänä. Jännitys ei heti elämästä kesken lopu.


6 kommenttia:

 1. Nuo uudet tatuoinnit ovat kyllä niiiiin hienot! <3 Itse odottelen perjantaita ja sitä kun omaan ihoon hakataan taas lisää mustetta..
  Ja tuo "badass"-kuva on ihan mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Mä olen kyllä aiiivan ekstaasissa niistä. <3 Vielä on paraneminen selkeästi majakkakuvassa kesken, mutta voiton puolella ollaan. :) Oooo ja sullakin ihan pian aika! Mä tahdon kanssa! :DD Tatskakuume ei kyllä kovin pitkäksi aikaa ehtinyt helpottaa. ;)
   Hah, tuo badass -kuva oli kyllä niin huvittava, kaikki elementit kohdillaan. :D

   Poista
 2. Oho, nyt on kyl niin badass siellä treenaamassa, et oksat pois! ;) Noi tatskat on kyllä ihan sairaan siistit <3 ps. heitin sulle haasteen, kun kerran niin kovasti näistä tykkäät ;) http://palanenonnea.blogspot.fi/2013/06/haaste-elamani-tarkeimmat-esineet-ja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :') No ne kyllä on niiiiin ehanat! <3
   Ja kiitos kivasta haasteesta! ;)

   Poista