perjantai 25. lokakuuta 2013

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur..

Jei perjantai! Täällä voidaan jo ihan täysillä paremmin. Keskiviikko oli lopulta aika rankka. Kuume nousi vielä vähän, mutta korkeimmillaan kävi silti vain lukemassa 38.1°C. Iltaa kohden vatsan tilanne oli myös todella tukala, kun ylävatsaan sattui julmetusti. Ei sitä pystynyt enää olemaan pystyasennossa, kun veti niin kovin kippuraan. Ruoka onneksi maistui, vaikka nälkää en ole tuntenutkaan nyt muutamaan päivään. Iltapalarahka ei tosin ole innostanut (vaikka päivällä syönkin rahkaa muuten), vaan olen juonut illalla smoothieta, jossa on riisimaitoa, riisiprotskujauhetta, vähän Innocent -smoothieta ja mustikoita. Ja sen kanssa jokunen riisikakku, joita onkin mennyt varmaan kymmennittäin tässä näiden päivien aikana. :)


Keskiviikkona mies lauleskeli jo muutaman kerran mulle Soft Kitty -laulua, mikä vaan kuuluu asiaan, kun on kipeänä. ;) Meinattiin, että eiköhän se mut paranna nopsaan! No, eilen kun heräsi, niin koko yönä ei ollut sattunut massuun, lisäksi kuume oli yön aikana laskenut kokonaan, sekä vessassa piti istua vain murto-osan siitä, mitä keskiviikkona. Lihaskivut ja omituiset kolotukset oli kadonneet pois, ja vatsakin oli kivuton. Jee! Se on kaikki ihan varmasti tuon laulun ansiota! ;)


Vielä jokunen vatsakipu iski kuitenkin päivän mittaan, mutta ne olivat hetkellisiä, eivätkä aiheuttaneet sen suurempaa epämukavuutta. Lisäksi puhkuin energiaa, vaikkakin otin taas ilon irti lepäilystä ja nukuin parin tunnin aamutorkut. :) Iltapäivällä sitten jo piti energiaa purkaa jonnekin ja minähän ryhdyin rymsteeraamaan. :D Tarkoitus oli saada hieman enemmän tilaa (koska ahtaus) ja päätinkin siirtää TV:n paikkaa tasoineen ja oheislaitteineen, sekä johtohelvetteineen päivineen toiseen paikkaan. Mutta oho, kuinkas sitten kävikään.. Ekassa kuvassa tuo tapahtuma:

No se levisi koko p*ska. :DD Telkkari oli siinä päällä, onneksi sain kiinni! Pölystä ei kannata välittää. :')

Tokassa kuvassa on sitten keksimäni ratkaisu tilalle. Ja täähän olikin hyvä! Kaksi semipehmeää, mutta tukevaa rahia, joiden päälle laitoin yhden puisen levyn hajonneesta, jonka peitin mustilla bambutableteilla, jonka päälle tuli telkkari. Tadaa! Joo, jokunen tunti meni koko touhuun. Sain selvittää ihan kiitettävästi noita johtojakin. Hikikin tuli. Meni liikunnasta. :)

Eilen tuli myös kokkailtua. Oli kasvissoppapäivä, mietin, että semmoisesta massu tykkää, kun en mausta tuliseksi. Ja tulikin hyvää! Olen ihan innoissani, kun kaupasta tarttui mukaan se valkosipulinen oliiviöljy, jota on kiva lorautella sinnen tänne. Tulee niin valtavan hyvää! Mielestäni jopa parempaa, kuin itse valkosipulinkynttä käyttämällä, koska tästä ei tule minkäänlaista tulisuutta, vaan maku pysyy pehmeänä. Ja kuten aina nykyään, mulla oli tälläkin kertaa sosekeitossa pala porkkanaa. En tajua! Kääntelen ja vääntelen ja soseutan ja nostelen ja siellä ei varmasti ole ainuttakaan palasta. Mutta silti jomman kumman lautaselta aina löytyy yksi iso pala porkkanaa. :D


Eilenkin massulle laulettiin Soft Kitty -laulua ja meinattiin, että eiköhän se sitten jo meinaa, että täksi päiväksi ollaan jo ihan kunnossa. Tänään onkin ollut jo täysin normaali olo, ei mitään ihmeellistä missään, paitsi vatsa on edelleen sekaisin. Mutta ymmärtääkseni siinä kestääkin kauiten palautua normaaliksi. Olo ei ole senkään vuoksi mitenkään heikko tai huonovointinen, en tunnistaisi tilannetta ellen joutuisi istumaan vessassa normaalia useammin. :') Pitää vain muistaa juoda PALJON, sekä tankata niitä elektrolyyttejä asiaan kuuluvalla valmisteella. Kyllä se vatsa siitä. Ja pääasia, ettei siihen satu. Tänään on oltu täysin kivuttomia.

Siispä täällä onkin oltu jo ihan normaalissa treenikunnossa siis! MUTTA. Yhtäkkiä jostain tuli mieleen taas sanat kevyt viikko. Milloin ihmeessä mulla on sellainen viimeksi ollut? Itselleni kiukkuisena myönnän tarkistuksen jälkeen, että KAHDEKSAN VIIKKOA SITTEN. Huhhuh. Normaalisti pidän 4-6 viikon välein! En ymmärrä, miten tässä näin kävi. Aika on mennyt nopsaan ja niin paljon vissiin oli hakemista sen treenirutiinin kanssa, että sitä eli aina vain kiltisti seuraavaan viikkoon. No, nyt tehtiin kevyt viikko sitten tästä viikosta ja tulevat kevyet merkitään kalenteriin muistutuksen kanssa.

Kissalla on kevyt viikko joka viikko.

Alunperin olin suunnitellut tekeväni tänään yhdistetyn haba-olkapää-ojentajatreenin ja huomenna/ylihuomenna jalat. Heitin kuitenkin nuo punttisuunnitelmat sivuun kun tajusin tämän kevyen viikon ja sen sijaan crossailin 40min. Liikkumaan oli pakko päästä, sillä takamusta kolottaa istuminen ja polvet alkavat kolottaa myös, kun eivät pääse töihin. Ja vannon, että jalat hurrasivat jokaisella polkaisulla! Mitään uupumusta tai muutakaan ei ollut havaittavissa, mutta otin silti varmuudeksi hieman normaalia rauhallisemman tahdin. Kunhan sai vähän liikuttua! Huomenna taas lepoa, koska se vain kuuluu lauantaihin. :) Sunnuntaina sitten olkapäät ja ojentajat, jotta tulee tähän viikkoon joka lihasryhmälle yksi treeni. Ensi viikolla taas normaalisti punttia ja katsotaan, miten ne lihakset kiittää, kun saivat levätä kunnolla!

Tänään tein taas vatsaa hellien ruokaa ja päädyinkin ihan valkoiseen riisiin (tärkkelyspitoinen ruoka + ei liiaksi kuitua, kuten tummassa). Tuota valkoista oli vielä jäljellä kesän vatsaongelmista yhteen sapuskaan ja sain nyt käytettyä sen pois. Riisin kanssa tuli parsakaalia ja vihreitä papuja, jotka pilkoin molemmat pienehköiksi paloiksi. Sitten taas sitä valkosipulista öljyä ja perinteisesti mausteet ja tuoreyrtit. Tulikin valtavan hyvä setti! Jätin taas maun miedoksi, ettei vatsa suutu. Toistaiseksi vatsa on pysynyt tyytyväisenä.


Lautaselta puuttuu nyt salaatti, sillä olen nyt huomattavasti varovaisempi niiden suhteen. Avasin ihan korkkaamattoman pussin, jossa oli mennyt päiväys eilen. Sieltä pöllähti sellainen makea haju ja maistoin varovasti, huomatakseni, että se makukin oli omituisen makea. Ei ollenkaan raikas. No en ottanut riskiä tähän vatsaan vaan heitin pois. Jatkossa ei hamstrata enää niin paljoa salaattia kotiin, ettei ehdi syödä! Mä sitten vihaan heittää ruokaa pois. Ehkä siksi tämän pöpönkin sain. :D Jospa opin nyt jotain..

Tänään pitää tietysti vielä laulaa vähän Soft Kitty -laulua, kun vatsa sitä vielä kaipaa. Jospa se siitä tokenee normaaliksi pian! Magnesiumin ja D3-vitamiinin jätin nyt pois hetkeksi, kun en viitsi tahallani ärsyttää vatsaa lisää. Magnesiumia syön kuitenkin pääasiassa juurikin vatsan toimimattomuuteen. Nyt ei ole sen kanssa ollut ongelmia. :D Palautellaan kun vatsakin palautuu. D3 -vitamiinitipoista avaan kyllä uuden purkin huoneenlämmössä seisseen tilalle ja laitan heti säilytykseen jääkaappiin. Ettei vaan sattuisi mitään.


Tänään kotiin saapui myös muutama perjantaipänikkä! Siinä on nyt neljä kiloa mantelivoita. Yksi pänikkä meillä nähtävästi kestää vajaan puolitoista viikkoa, joten eihän ne kaksi aikaisempaa pitkälle riitä, kun toinen on jo puolivälissä. Näillä pärjää sitten pitkälti yli kuukauden.

Semmoista sekalaista tänne. Nyt on sellainen olo, että pitää mennä jotain tekemään ja purkamaan energiaa jonnekin. Harmi, että ulkona on aika valtaisa syysmyrsky, joten sinne ei parane mennä. Oisko täällä jotain rymsteerattavaa.. Ihan kun oisi jotain puntteiluvajausta. :)

Ja vielä perjantaipiristyvideo tämän linkin takaa, jonka muistin tässä taas hiljattain, jota uusimmat lukijat eivät ole varmaan vielä nähneet. Äänet päälle ja räkättämään! Mukavaista viikonloppua! Älkää rikkoko vatsaanne tai huonekalujanne!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
p.s. Käykää katsomassa Hetkiä -blogin puolelta tämä postaus, jos yhtään kiinnostaa aihe nimeltä nettikiusaaminen, jota vastaan on nyt laitettu pystyyn kampanja. Sitä kiusaamistahan on blogien kommenttikentässä harva se päivä. Siksi mun blogissa eivät anonyymit kommentoikaan enää, ja tuskin tulen sitä ominaisuutta koskaan palauttamaan.

8 kommenttia:

  1. ooo, mistä tilaatte tuota voita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tuolta MyProteinilta! http://www.myprotein.com/

      Tulloo paljon halvemmaksi meille tilailla tuolta iso satsi, kun meidän ruokakaupoissa on yksi pieni kallis vaihtoehto vain. En tiedä mitä Suomessa kustantaa kaupassa ja saako tuolta mihin hintaan Suomeen tilattua. Olen kyllä paljon nähnyt näitä ja muitakin MyProteinin tuotteita suomalaisissakin blogeissa! ;)

      Poista
  2. Pitäiskö sitä itekkin tilata ens kerralla myös tuota mantelivoita Myproteinilta... Maistuuko yhtä hyvältä kuin pikkupurkilliset? :) Maustamaton heraisolaatti on tuolta merkiltä ollut käytössä, on kyllä ollut tosi jees! Makeutusaineet alkoivat jo vähän tökkiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa tuolta se mun riisiprotskujauhe, tykkään kyllä paikasta, on edullinen ja laadukas! Tätä mantelivoita ei voi oikein verrata niihin pikkupurkkeihin, kun niihin oli lisätty vähän merisuolaa ja nämä on suolattomia. :) Mutta makoisaa tavaraa tämä on! ;)

      Poista
    2. Kiitän, täytyy ehkä tilata ;)

      Poista
  3. Kattosin ton videon illalla ja arvaa vaa mikä biisi jäi soimaan päähän ja mikä soi vielä sillonkin ku kömmin sänkyyn...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on siitä aivan erityisen ihana, että jää soimaan päähän vaikka koko päiväksi. :D

      Poista