perjantai 2. marraskuuta 2012

Uusia unelmia kohti

Huhhuh. On aika tehdä ilmoitusluontoinen päivityspostaus, mikä ei sinänsä liity blogin aiheeseen kyllä laisinkaan. Lähiaikoina se saattaa kyllä liittyä vahvasti päivitystahtiin ja jossain kohtaa satavarmasti myös muutamiin treeneihin.

Tuossa jo vihjailinkin, että täällä on poikkeuksellinen viikko menossa ja että mies oli ulkomailla piipahtamassa. Tuo maa oli Skotlanti ja siellä oli eilen työhaastattelu. Ja tuo työhaastattelu poiki hyvän työtarjouksen, mikä tarkoittaa sitä, että meidän seuraava maa on jo selvillä. Me muutamme Skotlantiin.

Aikataulu on vielä avoin, tästä päivästä lähtien alamme selvittää, irtisanoa, järjestellä ja tehdä uusia sopimuksia toisaalle. Skotlannin suunnasta toivottiin, että kuukauden päästä olisimme jo siellä. En tiedä onnistuuko, saa nähdä. Suomesta laitettiin vuosi sitten elämä pakettiin kuudessa viikossa ihan kaikkineen. Järjestettiin siinä ajassa myös naimisiinmeno, joten kai sitä voi vähentää kaksi viikkoa tuosta ajasta? :'D

Tämän syvällisemmin aiheeseen menemättä - Skotlantiin tahdottiin ja sinne nyt sitten mennään. En malta odottaa! En aina ymmärrä, miten niistä suurimmistakin unelmista voi vaan tulla totta. Huikeaa. Aiheesta tulee perusteellisempi postaus toisen blogin puolelle, kunhan ehdin kirjoittaa.



48 kommenttia:

  1. Vautsivau! Onneksi olkoon siis, onpa mahtavaa. Jännä seurata näin ulkopuolelta, kun toiset vaan tekee isoja päätöksiä, lainaten sanojasi "käärii elämän pakettiin" ja vaihtaa paikkaa, ihan huisia :) Tuli heti mieleen käytännön asia: myyttekö treenikamppeenne (painot, telineet yms.) vai raahaatteko ne mukana maasta toiseen, kumpi on edullisempi ja mieluisempi vaihtoehto?

    Ei muuta kun lycka till(ihan kuin olisit katoamassa itse jonnekin kokonaan =D)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! On tää aika huisia. :') Treenikamppeet matkasi Suomesta Saksaankin, joten eiköhän ne tästä mene sujuvasti Skotlantiin vielä. :D Sama koskee tietysti kaikkia muitakin tavaroita. Turhaa ei raahata, ja ne ylimääräiset karsittiin kyllä perusteellisesti vuosi sitten matkasta pois. :')

      Poista
  2. Ou vau! Niin niillä unelmilla on tapana toteutua, jos niitä ihan tosissaan haluaa. Mikäli joku asia ei toteudukaan, voi miettiä olisiko se edes ollut sitä mitä tosissaan halusi. Usein ei. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen samaa mieltä. Sillä fiiliksellä oltiin tästäkin, että jos ei onnistu, on sitä turha harmitella. Sittenhän sitä vaan ei ollut tarkoitettu. :)

      Poista
  3. Oi että, tuonnekun pääsis joskus ihan vaan matkustamaankin. Kuulostaa niiiiiin hyvälle! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. Vau skotlannin rahkat odottelee! Onnea! Itse yritän houkutella tuota puoliskoa muuttamaan 30 kilometrin päähän ja niin on nihkeetä... Turhauttavaa! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On taas jänskää päästä epätoivoisesti koluamaan kauppoja läpi ja etsimään syötävää :D Lidl siellä ainakin oli :D :D

      Tsempit sinne houkutteluyrityksiin :D

      Poista
    2. Pst, Tescolta saa "soft cheese" -nimikkeellä kulkevaa maitorahkaa (quark), näin jo etukäteen vinkkinä ;)

      Poista
    3. :D Kiitti! Tosin äkkiä googlettelemalla näyttäisi ravintoarvot hyvinkin erilaisilta siinä kevyimmässäkin. Kuten lähelle tuplat kcal/100g. :O

      Poista
    4. Suomesta (ja ehkä Englannista, bongasin Diet girlin sivuilta) ainakin saa sellasta 0% rasvaa sisältävää total greek jogurt tms jugurttia (Fage). Siinä on sellanen rahkamainen koostumus ja suurinpiirtein samanlaiset ravintoarvot kuin suomalaisessa rasvattomassa maitorahkassa (P10g, HH4g per 100g).

      -Anna-

      Poista
    5. Kiitos vinkistä, pidetään silmät auki kaupoissa siellä tämänkin osalta!

      Poista
  5. Superhienoa! Skotlanti on parin reissun perusteella tosi kiva paikka, aika sumuinen tosin.

    Ja sittenhän sää voit tehdä vaikka kyykkyvideon aidon säkkipillimusiikin tahtiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo, meikä kyykkäilee kiltissä sumuisilla nummilla säkkipillin soidessa :D :D

      Tuo sumuisuushan ei juuri eroa tästä meidän syksystä-talvesta täällä. Monta kuukautta ollaan sumussa. Uskoakseni sitä on jopa vähemmän Skotlannissa. :D Mutta sumusta mä tykkään. Täällä nimenomaan siihen tykästyin.

      Poista
  6. Tosi mukava kuulla että elämä etenee :) Briteissä pystyy varmaan olemaan enemmän oma itsensä kodin ulkopuolella kun tuo kielikin on paremmin hallussa.
    Mua ahistaa kaikki muuttaminen ja en tietäis miten jaksaisin muuttaa kaikki noita isoja ja painavia kamoja toiselle mantereelle, vaikka tiedänkin sen olevan mahdollista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole enää perillä monesko muutto tulee olemaan. Kyllä mennään jo varmasti luvussa 25. Ja tavaroille onneksi löytyy pakkaajat, kuskaajat ja viejät, joten niistä ei tarvitse edes itse huolehtia, senkus itsensä kuskaa! :D

      Poista
  7. Wau upeeta!! Onnee tosi paljon uuteen alkuun uudessa maassa! <3

    VastaaPoista
  8. Mä arvelinkin jotain tän suuntaista ;) onnea uutern kotimaahan ja muuttojärjestelyihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Eve! :) Jeps, tässä ollaan mietitty ja suunniteltu meidän tulevaisuutta jo pidempään, ja nyt sitten natsasi se tärkein. Ei uskalla hehkuttaa etukäteen ennen kuin kaikki on satavarmaa. Oishan se ikävää, että olisi hihkunut Skotlantia ja oisikin natsannut vaikka Tampereelta. :')

      Poista
  9. Vau! Aivan mieletöntä, että noin lyhyes ajas ensi muutitte Saksaan ja nyt jo Skotlantiin. Mielenkiinnolla oottelen, miten kyseinen muutos vaikuttaa treeneihin ja ruokavalioon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eteenpäin sano mummo lumessa :D Täällä kävi niin että mieheltä lähti yllättäen työt alta kun laittoivat puljun kiinni, niin se avasi sitten taas mahdollisuuden katsella vähän muualle.. Ja sitten siitä innostui ja katseli muualle jo niin kovin, että taas mennään. :D

      Poista
    2. Ihailtavaa! Moni ei uskaltais lähtee tollaseen mukaan:) Onnea matkaa!

      Poista
    3. Meistä on yhdessä tullut tällaisia rohkeita unelmientoteuttelijoita! :') Ja kun sen tekee kerran, kynnys tehdä uudelleen on erittäin pieni.. Kiitos! :)

      Poista
  10. Ton ekan kappaleen luettuani miulle tuli heti ekana mieleen, että nyt sie ilmoitat olevasi raskaana :D Sit ajattelin että ei, ei siun periaatteet ihan tuosta noin vaan muutu!

    Tsemppiä muuttoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herranjestas, siitähän voisi kyllä justiinsakin niin ajatella :D :D Huh, onneksi aihe oli kuitenkin ihan toinen! :') Kiitos Anna! <3

      Poista
  11. Ihan mahtava kuulla! :) Innolla oottelen jo postauksia sieltä.. :)

    VastaaPoista
  12. Mää niin arvasin!
    Jännitin vain kovasti (siis jännitin vaikken teitä edes tunne..öö...mikäköhän muhun on menny?? :D), että mikäköhän maa mahtaa olla kyseessä.
    Onnea ja tsemppiä, hienoja uutisia!
    Ei muuta kuin nokka kohti uusia haasteita ja kokemuksia :)

    -A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwww parhautta! :D Kiitos kiitos kiitos! Täällä innolla järjestellään kaikkea ja kohta kiikutetaan asunnon irtisanomispaprut vuokranantajilleeehhhh.. Apuaahhh.. :'D

      Poista
  13. Jee, samaa mieltä! :') Kiitos! :)

    VastaaPoista
  14. Hieno homma! En varmaan ole ainoa, joka jää mielenkiinnolla odottamaan, mitä kaikkea nykyinen hausfrau tulee tekemään tulevassa kotimaassaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jään kanssa odottamaan mielenkiinnolla! :D Nyt kun olisi jopa MAHDOLLISUUS tehdä töitä! :') Voi, olen niin innoissani!

      Poista
  15. Ah, Skotlanti <3
    Nyt odotan kirjoituksiasi entistäkin enemmän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skotlanti on kyllä valtavan kaunis paikka! <3 Jee! :)

      Poista
  16. WOW !!! :)
    Jännittäviä aikoja siis tiedossa, tsemppiä !!

    VastaaPoista
  17. Hienoa hienoa! Tsemppiä järjestelyihin! :)

    VastaaPoista
  18. Wau! Onnea sulle ja onnea miehellesi uudesta työpaikasta! :)Ihan mahtavaa! <3

    VastaaPoista
  19. Skotlannissa sataa joka päivä. Mutta jos sateesta tykkää ja tietynlaisesta kaihomielisestä tunnelmasta (ja narkkareista joka kadun kulmalla), Skotlanti on ihan kiva. Olen itse siellä asunut, joten kuulopuheisiin en tätä purkaustani perusta.

    Ja onhan sieltä sunkin helpompi löytää töitä kuin Saksasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukee vaikka täältä, mitä säästä olen mieltä:

      http://noretreatbaby.blogspot.de/2012/11/meren-tuoksu-tunnen-sen-jo.html

      Kiitos rehellisestä purkauksesta. :D Jos tarkoituksena oli ampua mut pilvilinnoista alas, niin se ei onnistunut, kun pilvilinnoja en muutenkaan elämässä rakentele.

      Saksassahan ei ollut tarkoituskaan mun töitä tehdä, yhteisverotuskuvioiden vuoksi.

      Poista
  20. Heh, teidän muuttomiehillä tulee olemaan hauskaa, kun roudaavat sun kotisalia meren yli... "Mitä helv***, painojako se nainen on tähän laatikkoon pakannut?". No niitäpä justiinsa...

    Hauskaa reissua ja onnea matkaan!

    -Anna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, oisitpa nähneet ilmeet niiden kahden keski-ikäisen (ei niin hyväkuntoisen) muuttajan kasvoilla, kun pakkasivat meidän tavaroita Suomessa rekkaan kohti Saksaa. :'D

      Kiitti! :)

      Poista