sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Viimeiset lomamökkitreenit!

Siinä meni se viimeinenkin, eli kolmas viikko täällä lomamökillä on saatu päätökseen JA HUOMENNA OMAAN UUTEEN KOTIIN, en kestä! Pääsee taas treenaamaan justiinsa niin kuin tahtoo. <3 Meidän ensimmäisiä asuntokuvia voi katsella täältä. Taukoa tulee treenistä ainakin yksi päivä ja ehkä kaksi. Saa nähdä miten se tavarapaljous siitä saadaan jotenkin nätisti ja kuinka pian. Huomenna alkaa samalla myös keventelyviikko. Onkin jännä katsoa, miten paljon tipahtaa ja kuinka paljon pitää tipahtaa, että on tyytyväinen. Noin kaksi kiloa tuli lisää ja nyt tuntuisi oudolle, että se koko määrä pitäisi tipauttaa pois. Riittäisiköhän kilo. Katsotaan mitä täältä kuoriutuu!

Niin juu. Ne treenit..

Maanantai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:36, keskisyke: 98, max: 144, 196kcal

Tiistai: selkä, hauikset. Kesto: 1:32, keskisyke: 101, max: 142, 197kcal

Keskiviikko: jalat, vatsa. Kesto: 1:33, keskisyke: 114, max: 156, 254kcal

Torstai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:56, keskisyke: 105, max: 156, 271kcal

Perjantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:44, keskisyke: 109, max: 154, 249kcal

Lauantai: lepo

Sunnuntai: jalat, vatsa. Kesto: 1:21, keskisyke: 124, max: 160, 270kcal





Näin kuvissa ei vatsan rasvakerrosta juuri huomaa. On siinä sitä, muttei kovin paljoa. Jaloista on tullut tuollaiset tukit. :D Hyvin ottaa reidet yhteen. Saas nähdä, paljonko ne siitä edes pienenee, kun ovat ihan sisäreisiä myöten kovat. Pakko siitä on vähän lähteä pois! En mä mahdu pöksyihini muuten enää. :')

Vähän oli tosiaan takkuilevia treenejä tällä viikolla, joista aiemmin kirjoittelinkin. Lisäksi se kertomani dippaamisessa vaivaava ns. hengenahdistus on siinä pisteessä, että tuntuu aika lailla koko ajan. Jokin ihan selkeästi kiristää lihaksista tuosta rintakehältä, solisluiden luota. Saattaa johtua tuosta massiivisesta olkapääjumista. Ei vieläkään toimi oikea olkapää normaalisti, sen puolen hartia on edestä ja takaa kiristyksessä. Hyvään saumaan tulee siis myös käsitreenistä edes hetken tauko. Tänään sai jalkatreenin kanssa himmailla tästä syystä, kun niskan aiheuttama kuvotus vaivasi ja se kiristysfiilis tuossa kurkulla. Jätin kokonaan split squatit pois, koska en tällä hetkellä kykenen roikottamaan käsipainoja käsissä, ottaa ihan liikaa hartioihin. Mulla on hartiat ihan väsyneet. Ei jaksa edes käsiä pitää ylhäällä, tai vaikka ruokaa hämmentää. Huomenna pääsee onneksi omalle hierontapöydälle! Kyllä siinä vaan saa niin paljon paremmin käsiteltyä, kun pääsee kokonaan rennoksi.

Tämän muuton myötä lähtee myös internet -yhteys hetkeksi pois. Netti on tilattu, mutta aukeaa ilmeisesti vasta ihan loppuvuonna, joten saattaa olla blogihiljaisuutta luvassa siihen asti. Kirjoittelen ylös kaikenlaista mitä sitten postailen kun mahdollisuus vaan tulee. Viimeistään sitten uuden vuoden aikoihin, toivotaan ainakin! Kommentteja saa laittaa entiseen tapaan, joskaan en niihin todennäköisesti pääse vastailemaan kovin pian. Ja tässä kohtaa pitää nyt tietysti sitten toivottaa hyvät joulut ja kaikkea muuta sellaista. Toivottavasti teillä kaikilla on juuri sellainen joulu kun tahdotte. Tiedän, että meillä ainakin on. :)

EDIT: HAHAA! Mua niin nauratti, kun tajusin, että mainostan keventelyviikkoa kun alkaa jouluviikko! Normaalisti mussutetaan jouluruokia monta päivää ja sellasta. No tosiaan, meillä ei joulua vietetä, edes niiden ruokien osalta. :') Siksi en ole yhtään edes tajunnut, että tämä keventelyviikko osui ehkä hassulle viikolle. :)

12 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen teidän uusi kotitalo - kyllä siellä kelpaa treenata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Tähän ihastuttiin ihan heti kyllä, ja kun kuultiin sen historia niin se oli siinä. :D

      Poista
  2. Huh huh mihin kartanoon muutatte, tosi hieno talo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talo on kyllä hieno! Asunto on aika paljon pienempi kuin edellinen ja vähän on työn alla vielä, että missä ihmeessä me esimerkiksi ruokaillaan, kun ei mahdu enää ruokailuryhmääkään sinne.. No lattialla on aina kiva istua tietty. :D

      Poista
  3. Wohou, mikä "kämppä"! :)

    Hyvää Joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän siellä viihdy! ;)

      Kiitos! Right back at ya!

      Poista
  4. Onnea siis uuteen himaan, hienolta näyttää! Ja ottakaahan muuttorupeama treenin kannalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja treenin kannalta toki! Yksi ongelma siinä kyllä on, ja se on täyden palvelun muutto. :/ Eli katsellaan vierestä kun toiset kantaa, sohitaan, että tuonne huoneeseen, tuo tuonne.. Jaa no, tulee siinä jotain käden venytystreeniä ainakin!

      Poista
  5. Ihanaa joulua sulle kans Heidi! :-)

    VastaaPoista
  6. Miten saat kulumaan nuissa treeneissä nuin kauan aikaa ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämähän oli vielä lyhyitä treenejä aempiin viikkoihin verrattuna! ;)

      Ei mulla ole kiire kun treenaan.

      Poista