sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Lomamökkitreenit

Ei muuta kuin treenit pakettiin tältä viikolta - mikä muuten meni ihan käsittämättömän nopeasti! Olen oikeasti ihan hämilläni, että viikko täällä on jo takana.

Maanantai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet:

Kesto: 1:40
Keskisyke: 114
Maksimisyke: 159
Kulutus: 267kcal


Tiistai:
Selkä, hauikset:

Kesto: 1:34
Keskisyke: 112
Maksimisyke: 155
Kulutus: 251kcal


Keskiviikko:
Jalat, vatsa:

Kesto: 1:44
Keskisyke: 114
Maksimisyke: 166
Kulutus: 282kcal


Torstai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:32
Keskisyke: 96
Maksimisyke: 142
Kulutus: 173


Perjantai:
Selkä, hauikset

Kesto: 1:39
Keskisyke: 111
Maksimisyke: 149
Kulutus: 259kcal


Lauantai:
Lepo


Sunnuntai:
Jalat, vatsa

Kesto: 1:41
Keskisyke: 124
Maksimisyke: 166
Kulutus: 328kcal


Sykkeet oli perinteiset, eli samalla tavalla ja teholla sitä tuli tehtyä täälläkin, vaikka tavat oli erit. Ainoastaan torstaina ja perjantaina jäi maksimit alhaisiksi. Tuo johtui siitä, että oli pakko vähän himmailla, sillä ontelopaine oli silloin pahimmillaan ja päähän sattui suurempi rehkiminen. Nyt on jo parempi ja tänään sunnuntaina tulikin kunnon keskisykkeellä vetäistyä jalkatreeni. Kyykyttely seinää vasten pallo siinä mun ja seinän välissä on oikeasti aika tuskaa, käsipaino sylissä. Siinä pääsee ihan alas asti kun voi rauhassa nojata palloon ja keskittyä oikeasti pelkästään siihen, missä liike tuntuu, kun ei tarvitse huolehtia asentoa. Miinuksena tietysti se, ettei sitä saa kunnon painoilla tehtyä ja siten muutamilla toistoilla, vaan pitää käydä alhaalla (tuo 17kg sylissä) viitisentoista kertaa. No, sykkeet siinä saa ainakin ylös! Onhan mulla tankoa ikävä ja kunnon kyykkyä, mutta tämä on väliaikaista kuitenkin, joten mikäs tässä on ollessa. Kyllä sitä ehtii kyykätä taas kohta, kun aika tosiaan tuntuu menevän miljoonaa!

Tänään sitten oli kaurapuuroton aamupala eikä juuri vaihtoehtoja, kun en meidän iltapala kreikkalaisia jogurtteja tahtonut syödä. Huomenna kyllä syön. Tänään aamulla aamupala oli tämän näköinen:


Se oli hyvää johonkin asti. Ja loppu alkoi tökkiä niin, että jäi osa syömättä. Siinä on semmoista marjaisaa smoothieta (kuvat alla), vaniljaprotskujauhetta, auringonkukansiemeniä, pellavansiemenrouhetta, mandelmusia ja banaani. Ja kardemummaa ja kanelia! Näyttää että ois raejuustoakin, muttei ole. :D Se on protskujauhetta mikä paakkuuntui. Oli kyllä jotenkin niin ätläkkää (olkoon se nyt sana :D), että alkoi tökkiä. Niin, huomenna sitten jogurttia.

Jotenkin ihan yltiösympaattinen tuote!
Tällainen odottaa seuraavana. Menee kivasti iltapalajogurtin sekaan.

Kiitoksia vinkeistä kaurapuuroon liittyen. Nyt tosiaan täysin viljattomalla kunnes oireet saan pois ja sitten voi kokeilla taas jotain muuta. Vaikka gluteenitonta kaurapuuroa, jos sellaista mikroversiona (ja suht edullisena) edes löytyy. Vaikka en usko ongelmana olevan gluteeni, vaan viljat ylipäätänsä. Silloin ei auta, vaikka söisi kuinka gluteenitonta. Mutta kaikki nämä on testattavissa, joten minähän testaan. :)

Muita ruokia tältä viikolta tässä:


Ekassa ja vikassa on LANTTUA (ja herkkusieniä). Olen ihan ekstaasissa! Saksassa en vuoteen löytänyt lanttua kaupasta! Täällä on ja sitä on nyt syöty kahdesti yhteen viikkoon. Oih. Uunissa lanttulohkoja. <3 Viimeinen kuva on tältä päivältä. Keskellä on jotain kesäkurpitsatomaattisipulipapupataa. :D

Ja eilen oli kiirettä ruoan kanssa, joten söin salaattia. Mutta en yksin..


Ilmankos kissa oli tuosta innoissaan. Se oli kolme päivää vanhaa. Huomasin sen noin tunnin kuluttua syömisestä.. Ihme juttu, sillä kehuin salaatin makua vuolaasti siinä sitä syödessäni. Oli ihan hirveän hyvää. Pilaantumisestako se kiva sivumaku sitten kertoikin.. :D

20 kommenttia:

  1. Tuo viljaton puuro vaikuttaa kyllä ihan hyvältä, mutmut... Ei se kyl aamun viljapuuroa vois korvata ;) Harmi kun ei tosiaan voi heittää vinkkejä, ellet tilaisi Suomesta puuroviljoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tää kyllä ollut sitten puuroa laisinkaan. :D Rahkaa tykkäsin Saksassakin vedellä aamupalaksi (hirrrrrveät määrät), joskos se olisi täällä sitten hirveä annos maustamatonta jogurttia omalla sotkotuksella, eli semmoinen joku ihana jättivuori ruokaa taas. Oiiiihhh <3 :D

      Ja kyllä mä ensisijaisesti hoidan mielelläni ruokaostokset täältä käsin vaan. :'D Ei ole sitten niin tärkeää saada puuroa aamupalaksi. On sitä maailma onneksi kaikenlaisia vaihtiksia pullollaan! ;)

      Poista
  2. Miekin aina vetelen aika surutta päiväykseltään vanhentuneita tuotteita :D Ei oo kyllä tähän mennessä mitään kamalaa käynyt - tai sitten miun elimistö on jo niin tottunut kaikkeen ei-enää-niin-freesiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä oisinko mä vetäissyt tätä naamaani jos oisin tiennyt. Meinaan tunnin kuluttua sen tiesi sitten ihan itsestään ja aivan toisella tavalla.. :'D Sitten piti kaivaa pussi roskiksesta ja katsoa, että mitä se päivämäärä oikein sanoi. Oisi voinut katsoa sen edeltävänä päivänä kun se oli kaksi päivää vanhaa ja keho reagoi silloin jo samalla tavalla. :')

      Mutta sä oot kyllä semmonen teräsmimmi että kai sulla on teräsmassukin! :D

      Poista
  3. Meillä kanssa kissat rientää salaattipussille, kun sellainen vaan jossain näkyy.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee muillakin on wannabe -vegetaristikissoja. :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Voisi kokeilla sitäkin, jos löytyy mikrotettava versio ja ei maksa miljoonia. :)

      Poista
  5. Mikä hinku on syödä sitä viljaa jos se ei sovi? :D Ja miksi mikroversiona? Niin vähän ravintoarvoa kuin jossain viljassakin on niin mikro tuhoaa sen vähänkin.. Sitten siitä onkin jäljellä pelkkää elimistössä sokeriksi muuttuvaa mössöä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö mä tässä ole viljattomalla jo taas? Eli pieni on se hinku. Syön jogurttia. Mulle kovin ehdotellaan vaihtoehtoja ja osaa niistä voin kokeilla, tietää sitten mistä mikäkin johtuu. Ja tiedoksesi, esimerkiksi tattarihan ei ole edes oikeasti viljaa. Ei mulla ole tapana syödä asioita mitkä ei mulle selkeästi sovi. Kaurapuuro ei sopinut (eikä suurin osa viljoista muutenkaan), ja nyt sen tiedän. Joten peruskaurapuuroa en enää syö.

      Mikrossa siksi, että tahdon (tahdomme) aamulla ruokani HETI. En todellakaan ala keitellä. Siinä lentelisi salamat ja ärräpäät ja vaikka mitkä sitä ootellessa. :'D Hiilareita en liiaksi ruokavaliostani saa, joten jostain mahdollisimman puhtaista lähteistä niitä mielelläni otan. Hiilareitahan en missään nimessä välttele. Puuro oisi tietysti yksi parhaista lähteistä heti aamusta. Lisäksi kaurahan on tutkitusti terveystuote. Muita viljoja en käytäkään, enkä juuri nyt sitten enää tuotakaan. Kattellaan.

      Omalla kohdallani näen, että olisi silkkaa typeryyttä alkaa luopua yhtään mistään vain siksi, että 'ehkä aiheuttaa jotain', kun ei tässä muutenkaan ole niin miljoonia asioita syötäväksi. Siksi testaan, että tiedän, mikä ei oikeasti sovi ja mikä ehkä sopiikin. En usko laisinkaan siihen, että viljat on aivan kaikille huonoksi tai vaikka että mikrokaurapuuro on pelkkää sontaa. Jokaisen keho toimii eri tavalla ja minä selvitän ja opiskelen omaa kehoani. Syökää te muut miten tykkäätte, se ei minua juuri kiinnosta. Olen ainoastaan kiinnostunut siitä, mitä itse pistän suustani alas.

      Poista
    2. Onko anonyymi kenties lukenut Mercolan höpöhöpö-sivuja mikrotukseen liittyen? Miten mikrossa valmistettu ruoka eroaa toisella tavalla kuumennetusta ruuasta enkä huoli vastaukseksi mitään typerää teoriaa vesimolekyylien yliravistumisesta mikroaaltouunissa? Kaikkein uskomattomimman lausahduksen olen kuullut ihan suomalaisessa mediassa joltakin pseudotieteilijältä, että mikrotus tappaa ruuasta bioenergian. Bioenergian? Anna mun kaikki kestää :D

      Poista
    3. :'D Määkin tahdon tietää perusteluja nyt kun sääkin!

      Poista
  6. Puuro mikrossa tehtynä ei ole edes oikeaa hyvää puuroa.

    Terveellinen ja täysipainoinen kasvisruokavalio, koostuu syömällä MONIPUOLISESTI ruoka-aine ympyrän jokaisesta lohkosta, sanoo vuosia alalle kouluja käynnyt.

    http://terveysnetti.turkuamk.fi/nuorisonetti/ravitsemus_liikunta/kasvisruoka.htm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuro mikrossa on paljon parempaa kuin keitetty ja haudutettu puuro.

      Sanoo mikropuuroon viehtynyt treenari, joka ymmärtää, että hei, nää on mielipideasioita.

      Poista
    2. No eipä tuo Heidi oo kauheen kärsineen näkönen vaikka puurot on mikrossa tehtykin... :D
      -Ee

      Poista
  7. Tupakkaa ja viinaa silloin tällöin, kuin myös sokeria ja rasvaista ruokaa. Mutta puuro, se, kuulkaa, on vähintään keitettävä tai haudutettava! Mikro on paholaisen keksintöä!! Kuin myös ulkolaiset omenat pitää kuoria, on kuulkaa torjunta-ainejäämiä!!
    Tämä oli sitten ironiaa. Tiedoksi kaikille tosikoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAA :D

      Enkä mä kuori omenoitakaan. :( Ja nyt iski hirveä pressure, mikä on ulkomainen omena jos asuu ulkomailla? SUOMALAINEN??!

      Poista
  8. Moi! Oon seuraillut jonkin aikaa blogiasi, ja kiitos motivaation nostosta ahkerointiin:) Etsiskelin joku aika sitten löytyiskö täältä pikkukaupungin paikallisesta marketista tuota "mantelimuussia", no ei löytynyt, mutta pakko hehkuttaa että löytyi jotain muuta sieltä hillohyllyiltä. Nimittäin Bonnen mangososetta, ei sisällä mitään muuta kuin mangoa itseään ja on aivan totaalisen herkkua rahkan kanssa. Purkki rahkaa ja vähän maitoa, sekoitus ja tuota sosetta. Siis kun en ole nähnyt vielä kenenkään tuota ylistävän niin ajattelin sitä vähän hekuttaa. On nimittäin tosi herkkua rahkan kanssa. (noita on muitakin makuja; mansikka, persikka yms.. mutta en ole vielä kerennyt testailemaan kuin tuon mangon).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Mukavaa, että oot saanut täältä motivaatiota! :)

      Nuo tuommoiset soseet on ihan parhaita! Me löydettiin Saksassa kaupoista paljon erilaisia soseita, mitkä tosiaan on 100% puhtaasti pelkkää hedelmää. Mangosose oli yksi näistä, ja juurikin rahkan kanssa sopii ihan loistavasti! Nams! :)

      Poista