perjantai 22. marraskuuta 2013

Repalehanska treenaa

Ja paidan sisässä on sohvan koristetyyny.

Mulla ei ole vieläkään uusia treenihanskoja. Olen puhunut uusien ostamisesta varmaan lähemmäs kaksi vuotta jo, silloin olivat jo hajalla. Meinaan kyllä, että ihan oikeasti tarvitsisi pian uudet hanskat. :D Nämä on itseasiassa mun ensimmäiset treenihanskat. Ostettu joskus kauan sitten Suomesta, Prismasta. Revin innoissani ne kotona paketista ulos ja vasta sitten luin, että on muuten siannahkaa. :( Se oli iso surku, enkä olisi ostanut, jos olisin tajunnut lukea paketin vähän paremmin. Hämäännyin Eco -tekstistä ja vihreyden mainostamisesta, enkä tajunnut, että ekoa ja vihreää ne elukatkin ovat. Sittemmin olen viisastunut. Saksassa tilattiin netistä uudet hanskat mulle, kun nämä alkoivat mennä enemmän rikki. Sieltä tuli semmoiset käsineet, joissa on liian paksu pehmuste kämmenellä, eikä punttia voi kunnolla pitää kädessä. En ole kertaakaan käyttänyt. Silloin sen ymmärsinkin, että kriteerit pitää olla treenihanskoillekin! Yhdestä urheiluliikkeestä Saksasta löysin sopivat hanskat ja sopivaan hintaankin, mutta koska sieltä ei löytynyt mitään muuta ostettavaa, niin en viitsi pelkästään niitäkään ostaa. Jälkeenpäin harmitti, eikä ollut kummallakaan mitään muistikuvaa, että missä liikkeessä ne edes olivat. Sinne jäivät. Täällä Skotlannissa uhkasin ostaa jo pian uudet. Kohta vuosi on asuttu, eikä ole edes etsitty. :D Näiden kanssa tulee nykyään jo kovettumia, plus tuo nahka tuosta pinnasta rullaantuu puntin kädensijan alle ja se sattuu. Ehkä mä joku päivä jossain törmään sopiviin uusiin, tai sellaiset tipahtaa jostain taivaista mun syliini. ;) Mutta en kyllä uhkaa tai edes usko enää meneväni sellaisia vartavasten hankkimaan.


Täällä treenit jatkuu normaaliin tapaan. Eilen selkää ja hauista. Älkää hämääntykö yllä olevista kuvista, sillä kyllä, vaihdoin housut kesken treenin. Kovasti koitin kiriä treeniä samaan tapaan läpi kuin edellisellä kerralla, jolloin suoriuduin siitä viidessäkymmenessäkuudessa minuutissa. Tällä kertaa oli kuitenkin vähän sähellystä painojen kanssa, eikä intialaiseen ravintolaankaan tarvinnut ehtiä ;), joten treeniin meni aikaa ns. normaalit, 1:09min. Treenin, palkkarin ja norkoilun jälkeen crossailua 40min.

Neljäs kausi startattiin crossaillessa eilen. Yhyy, enää yksi
tämän jälkeen! Mä RRRRRAKASTAN tätä sarjaa!! <3

Tänään oli perstalkoot, eli jalkatreeni (+vatsat). Rullaillessa oli koivissa aika paljon kipeitä kohtia. Tiistaina ennen treeniä niitä ei löytynyt juuri ollenkaan, edes lonkankoukistajista! Tänään oli toinen meininki ja etenkin lonkankoukistajia sai nitkuttaa vaikka kuinka. Crossarilla lämmitellessä sitten taas etureidet olivat aivan hapoilla. Hetken aikaa luulin jo, että ei koko touhusta tule yhtään mitään! Kymmenisen minuuttia meni, että hapot lähtivät kävelemään jonnekin muualle ja huokasin helpotuksesta. Taisi vaikuttaa se, että olin aika jäässä, eikä keho lämmennyt siksi kovin nopsaan. Tuosta onkin jännä ajatella, että olisi siirtynyt lämmittelemättä treenin pariin. Kuinkahan paljon olisi mennyt tehoja hukkaan? Muistakaa siis lämmitellä kroppa ennen treeniä. :) Ottaa ihan todella paljon paremmin vastaan kaiken sen, mitä laitat sen tekemään.

Vatsalle voimapyörää ja russian twistiä (20 kilolla). Kuvassa tosin vasta alkamassa.

Tänään taas se hemmetin migreenimahdollisuus kummitteli koko treenin läpi. Voi olla, että muutama jalkatreeni menee nyt niin, tai sitten tämä oli viimeinen missä se kummitteli. Tällä kertaa oli perjantain tyyliin mukana kyljet (side bend) siihen treenin loppuun ja viimeksihän niiden aikana se iski. Vaikka en tälläkään kertaa aivan oikeasti uskonut niiden olevan migreenin syynä, niin silti se jälleen kerran kummitteli siellä. Mutta eihän se iskenyt. Ei pitänytkään.

Eilinen ruoka ja tämän päivän pöperöt.

Eilen oli soppapäivä. Mulla oli jäljellä jokunen porkkana ja yksi muhkea kesäkurpitsa. En olekaan koskaan ennen käyttänyt kesäkurpitsaa sopassa. Keitin ensin porkkanat ja niiden kypsennyksen loppuvaiheessa laitoin kesäkurpitsanpalat sekaan kypsymään. Kuorin ne ensin, ihan vain esteettisestä syystä. Aattelin, että sellainen tummanvihreä kun sekoittuu oranssiin, niin lopputulos ei ole kovin nätti soppa. Kypsennyksen jälkeen mausteet, yrtit ja öljyt sekaan + riisimaitoa ja vähän raejuustoa ja sauvasekoittimella sekaisin kaikki. Tuli tosi pehmoisen kermaista, kiitos kesäkurpitsan. Tarvitsee tehdä useamminkin.

Tänään lautasella ei taas ollut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, sillä myskikurpitsamuussilla mentiin, kaverina jälleen kerran herkkusieniä sipulin kanssa. Tämä nykyinen tapani tehdä tätä muussia on jo vakiintunut ja se on aina tajuttoman hyvää. Siksi voisinkin jakaa sen kaavan nyt tässä, että miten saa vallan parhaudellista myskikurpitsamuussia!

Halkaise myskikurpitsa pituussuunnassa. Koverra siemenet ja rämmäleet ulos. Laita puolikkaat uuniin. Itsellä on asteita parisensataa ja pidän keskitasolla, mutta meillä on huonohko uuni, joten tämä saattaa olla ihan eri juttu paremmassa uunissa. Kypsennä puolikkaat aivan pehmeäksi. Tämä vie meidän uunissa puolisentoista tuntia, riippuu tietysti kurpitsan koosta. Ota uunista ja kaavi sisus kuppoon. Sitä helpommin lähtee irti, mitä pehmeämmäksi kypsensi. Kuori saattaa kuitenkin repaloitua, joten älä riehu. :D Itse olen huomannut helpoimmaksi kovertaa lusikka toisessa ja haarukka toisessa kädessä. Ei tarvitse edes odotella jäähtymistä, kun ei tarvitse käsin koskea.
Kovertamisen jälkeen valitsemiaan tuoreyrttejä päälle, yksi isohko valkosipulinkynsi, lievästi mausteita (ei tarvitse paljoa jos yhtään, sillä kurpitsa on itsessään valtavan maukas!) ja sitten tämä on se, mikä tekee muussista silkkisen pehmeää: kolme-neljä lusikallista maustamatonta soijajogurttia. Ja sauvasekoittimella koko touhu sekaisin ja lautaselle. Nautinto on taattu. Mä vannon.

Photoboothiin tuli Macin päivityksen jälkeen uusi kuvausfiltteri. Tykästyin. Tää on nimeltään 'muovikamera'.

Huomenna lepoa ja sunnuntaina taas treeniä. Ensi viikolla oisi sitten kevyt viikko, kun neljä kovaa on taas vedetty! Yhtään ei tunnu sille, että pitäisi himmailla, mutta himmaillaan nyt, eli ollaan fiksuja. Taidan tipauttaa tällä kertaa punttitreenit puoleen (6 -> 3) ja tehdä enempi aerobista, eli mm. kävelyä. Ikävä oisi pihalle, toivottavasti ei ole hirveitä myrskyjä koko viikkoa!

Hyvää viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Sä et unohda ikinä niitä hanskoja, jotka jäivät kauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä unohdan heti, kun löytyy jotkut toiset, mitä en jätä kauppaan. :)

      Poista
  2. Hihih, sä oot sentään saanut ostettua yhdet hanskat, vaikka onkin jo repaleiset. Mä oon miettinyt niiden ensimmäisten ostamista jo koko vuoden, mutten oo vielä saanut aikaiseksi :D Voisin siis väittää, että sä saat ostettua uudet, ennen kuin mun kaapista löytyy niitä ensimmäisiäkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho. :D Eikö sulla satu kätösiin? Mä en kyllä osaisi olla ilman hanskoja - vaikka sitten repaleisia. ;)

      Poista
  3. BJ meinaaks sää et piti täsmentää kuvatekstillä tuota tyynykuvaa, ettei vaan kukaan luule et ois pikkusia tulossa ;v) mä en edes huomannut et sulla ois tyynyä, kuvakulma on kuiteskin semmonen. Meillä ollaan tykästytty Harbingerin hanskoihin, rouvalla on jo toiset menossa (Harbinger - Woman Pro Gloves), tosin niissäkin taitaa olla käytetty oikeaa eläintä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhaha. :D Tiedä sitten millainen kakru sieltä pullahtaisi, kun tämä pullahtaminen tapahtuu pääasiassa tuosta rintakehän kohdilta. :D Mä sitä mietinkin, että näkeekö siitä sitä. Mutta kun itse tiesin, että siellä se tyyny on, niin en osannut olla näkemättä.
      Taitaa aika vähissä olla eläimettömät hansikkaat. Ei helpota tätä mun tilannetta yhtään. ;)

      Poista
  4. Mun salihanskoista toinen on ihan reikänen, mutta oon päättänyt että ostan uudet vasta ku toinenkin hanska on repaleinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekisin varmasti ihan samoin. ;) Ja nähtävästi olen ostamatta, vaikka molemmat on yhtä kamalassa kunnossa. :')

      Poista