tiistai 26. marraskuuta 2013

No se peppu!

Mun ei ollut tarkoitus tänään postata mitään, mutta muutin hetki sitten mieleni. Nimittäin tänään laitoin päivän selkähabatreenissä jalkaani pöksyt, joita olen käyttänyt viimeksi joskus kuukausia sitten. Ei tule käytettyä, koska ne on niin reilun kokoiset. Ne on kuitenkin lämpimät, on sellaista collegemateriaalia ja koska tänään vilutti vähän, niin päätin laittaa jalkaan. Ihmetys oli suuri, kun ei ne repsottaneetkaan! o.O Nehän jopa istuivat. Tämä on ensimmäinen kerta näiden pöksyjen kanssa, jotka mulla on olleet muutaman vuoden. Muistin, että mulla on blogissa jossain olemassa samoista pöksyistä kuva, joissa esittelen sitä, miten suuret ne on mulle. Huhhuh. Kyllä mulla venähti hymy korviin ja kikatin! P*rkele, mulla on ENSIMMÄISTÄ KERTAA ELÄMÄSSÄNI PYLLY!!

Huhtikuu - Marraskuu

En ole kyllä hetkeen ollut mistään ihan näin iloinen ja innoissani. :D Siis mulla ei ollut pyllyä edes silloin kun olin muuten tuhdimmassa kunnossa jokunen vuosi sitten. Tää on mun elämäni ensimmäinen pylly ja hemmetti, että mä tykkään siitä! Lisää kyykkyjä! Perstalkoot rulaa!!

41 kommenttia:

 1. No onpas siinä kyllä pylly! Wau :)!

  VastaaPoista
 2. Herraisä ja jeesusmaaria siunatkoon. Hetki pieni, käyn keräämässä mun silmät ja leuan takasin tuolta lattialta. Ihan huikee ero !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Toivottavasti silmät ja leuka löysivät takaisin paikoilleen! Vaikka mulla kävi kyllä vähän samalla tavalla kun löysin tuon ekan kuvan!

   Poista
 3. Vautsi vau! Niinhän siinä helposti käy että oma silmä tottuu eikä havaitse muutosta, ennen kuin kuvista ja vaatteista :) tosi upea muutos !;)siivosin eilen vaatekaappia ja kyllä tuo selän ja hartioiden leventyminen konkretisoitui aika hyvin, sillä yksi paita repesi niskasta :D voitte kutsua minua lihaniskaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tämä konkretisoi sen muutoksen! Tiesin toki aiemminkin, että kasvanut on, mutta että NÄIN PALJON.
   Hahah, nauroin vähän sun paidan repeytymiselle! :D

   Poista
 4. Voi jessus sentään! Ihan uskomaton pylly ja kehitys!! Ja vielä noinkin lyhyeessä ajassa noin huikeanselkeänmahtavaniso muutos. Vaude, mitä työtä ootkaan Heidinen tehnyt!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Äitikin sanoi, että ihan hurja kehitys. :'D

   Poista
  2. Ja sitäkin nopeampi muutos oli, kun lähtökuva olisi ollut samanlainen vielä ainakin kesäkuussa! Mä en käsitä! Kiitos! <3 Ja äipällesi kanssa! :'D

   Poista
 5. No helevata sentään, siellähän se on pyöreänä kuin mikä :) onnea ;)

  VastaaPoista
 6. Ja taas nähdään kuinka lihaksikas nainen on miehekäs ja muodoton....... ;D

  VastaaPoista
 7. Huh huh! Niin on kuumaa kamaa, että ihan polttaa. Mieletöntä työtä, nainen! Ja mieletön muutos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin polttaa, mutta se johtuu siitä, että mulla on liikaa vaatetta nyt päällä. :D Kiitos Marilii! <3

   Poista
 8. Tää ehkä käski mua alkaa treenaa persettäni kuntoon! Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö mullekin tuli hirveät kyykkyhimot tästä! Myöhään eilen illallakin maatessani hierontapöydällä sanoin, että tahdon kyykätä. :D Kyllä niitä muutoksia tosiaan saa sitten mahdollisesti aika nopeastikin, kannattaa aloittaa jo! ;)

   Poista
 9. Mieletön! Keräilen tässä just parhaillaan itseäni lähteäkseni jalka-hanurikidutukseen salille. Ajattelen sit noita kuvia, jos alkaa treenin aikana tuntua, ettei muka jaksa enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli tehokkaat mielikuvat salilla! ;) Tää toimii kyllä itsellenikin aika huikeana motivaationa jatkossa!

   Poista
 10. Jatkan muiden kommentoijien linjaa ja sanon vaan, että wau! Huikea ero!

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Mulla on pitkälti samat fiilikset! En mä tajua itsekään!

   Poista
 12. Aikamoinen muutos tosiaan lyhyessä ajassa! (Olenpas kekseliäs ja omaperäinen kommentoija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin lyhyt aika (todennäköisesti kesä-heinäkuusta startattiin samanlaisella pyllyllä), etten vaan ihan ymmärrä miten se on mahdollista! o.O

   Poista
 13. No ohhoh! Mulla on pikkupylly ja päätin et ens vuoden projekti on kunnon pylly. Täytyypäs lukea mitäs kaikkee sää oot omalles tehnyt :D Voiko lyhyessäkin ajassa saada lihasta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projekti pylly, eli perstalkoot on iloinen asia! :D Treenivinkkejä löytynee helpoiten tuon 'takapuolitreeni' -tunnisteen takaa. Suosittelen split squattia (askelkyykky?), takakyykkyä, syväkyykkyä ja leg curl on ball -liikettä! Ja rutkasti ruokaa ja ei hiilareiden välttelyä!
   Ja kun näiden kahden kuvan eroa kattelee, niin kyllä sitä voi lyhyessäkin ajassa vissiin saada lihasta. :D

   Poista
 14. Hämmästyttävä muutos! Minä olen aina luullut, että enemmän se johtuu geeneistä kuin treenaamisesta jos on pyöreä peppu. Itsellä on aina ollut littana peppu, mutta nyt saan lisää intoa pepputreeniin! Kiitti kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todennäköisesti aivan yhtä hämmästynyt kuin sinäkin! Kyllä sitä nähtävästi pystyy treenillä vaikuttamaan hyvinkin paljon tuohon kokoon ja muotoon, vaikka geenit sanoisi mitä. Mahtavia pepputreenejä toivotan sinne! :)

   Poista