torstai 17. tammikuuta 2013

Oikealle katsominen on yliarvostettua

Aloitetaan jonkinmoisella kehityskuvalla, kun tuon ensimmäisen tässä juuri löysin. Toinen kuva on tältä päivältä. Kuvien välillä vuosi.

On tullut onneksi vähän pattia. Hirveetä ois ollut riehua punteilla vuosi ihan turhaan.

Sitten tähän päivään. Hirveän hyvällä fiiliksellä olen ollut ja treeniä tehtiin juurikin sillä samalla ilolla. Olkapäät ja ojentajat oli työn alla. Siinä kun etukäteen rustailin ohjelmaa treenivihkoon, niin innostus senkun nousi. Päätin tehdä jonkinsortin superina olkapäitä kahta liikettä ja samat ojentajille. Olkapäissä pareiksi pääsi pystysoutu ja pystypunnerrus. Nuo siis siihen malliin, että ensin pystysoutu, mutkatanko lattialle ja sitten tankoa käteen ja ylös. Sen jälkeen tauko ja sama kertaa kolme. No, tein tämän kerran hirveellä innolla hymy naamalla. Pystypunnerruksen jälkeen ei sitten enää kivutta kääntynyt pää. :D En tiedä mitä tapahtui, mutta oikeasta lavasta vihlaisee kun käännän päätä oikealle. Nyt se on parempi kuin heti alkuun. Nappasin silloin kipukoukun kätöseen ja tökin selkää sillä kesken treenin, kun krampilta se vähän tuntui. Siinä treenin keskellä ei pää kääntynyt yhtään ilman kipua, nyt jo kääntyy eikä vihlaise niin, ettei voisi kääntää. Sattuu kuitenkin ja tänään katsellaan sitten illalla hieroessa, että miltä se tuntuu ja uskaltaako koskea ollenkaan.

Sain kuitenkin treenin tehtyä loppuun ja tuohon samaan tapaan edelleen. Ehkä hieman varovaisemmin tunnustellen, mutta ei häirinnyt tuo treeniä kuitenkaan ja kaiken sain tehtyä kunnolla. Ojentajia tein superparina laying triceps extensionia mutkatangolla ja kickbackia (käsipainolla). NAM, sanon vaan. :D Sekä olkapäille että ojentajille oli myös kolmannet liikkeet itsenäisenä. Vatsoja tietysti myös ja kylkiäkin.

Tänään tuotiin taas pakettia ovelle ja olipas mieluinen paketti. <3 Lisää Questin protskupatukoita! Taas oli vähissä ja ehdittiin onneksi tilata tällä kertaa ajoissa, ettei tarvinnut ilman olla niinkuin viimeksi. Huh. :) Tilattiin tällä kertaa kahta uutta makua kokeiluun. Ollaan aika vakiolinjalla oltu noiden kanssa, mutta tällä kertaa oltiin hurjia ja testiin pääsi Vanilla Almond Crunch ja Mixed Berry Bliss. Maistoin tuota ensimmäisenä mainittua jo.. JA OIKEASTI KUOLIN JA MENIN TAIVAASEEN. Joo-o!! Siis ihan selkeä lemppari, ihan tajuttoman hyvää!! En kestä että niitä on vaan yksi laatikollinen!! Toisaalta, ehkä hyvä niin.. :D Olin juuri juonut kahvia ennen kun patukan söin ja suussa maistui vielä kahvi jonkin verran, se yhdistettynä tähän.. Voi hyvää päivää meikä rakastaa tätä elämää missä on näin paljon herkkuja! :') <3


http://www.questproteinbar.com

Tilausten kaupanpäälle tulee aina joku patukka. Tällä kertaa tuli Peanut Butter Cupseja. Harmi, että tulee aina jokin suklainen, kun ne jää syömättä tässä taloudessa. Kahden edellisen paketin mukana on tullut Chocolate Browniet. Ne jätettiinkin parempiin suihin lomamökille. Nämä pääsee varmaan vierasvaraksi kaappiin. :) Voisi tietysti ensi kerralla tilauksen yhteydessä ilmoittaa, että älkää aina niitä suklaisia sinne laittako. Laittaisivat vaikka noita vaniljaisia mantelipatukoita! ;)

Tänään pitää vielä tietysti maistaa tämä toinenkin uusi patukkatuttavuus. Siitä sitten ensi kerralla! Viimeksi saapui ensimmäistä kertaa uutta makua Banana Nut Muffinia. Se tökki aluksi, mutta kappas, nyt piti tilata yksi laatikko ihan vaan mulle itselleni. ;) Että kyllä mä vaan tykkään niistäkin, etenkin kun pitää jääkaapissa ja syö semmoisena kylmänä. Oooo. <3

39 kommenttia:

  1. Mä oon haaveillu just ton vanilja-mantelipatukan perään. Täytyy varmaan tehä vihdoinkin se tilaus - oli sen verran hyvä myyntipuhe nyt;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Suurella sydämellä (ja iloisella vatsalaukulla) suosittelen! :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ja vuoden päästä sitten taas tuplat enempi. :D Wohoo ja apuaahhh :D

      Poista
  3. hitto, kun just koulussa mentiin tuota että jos päätä kääntäessä suuntaan x sattuu paikkaan y, syy on ?? ja lavoista oli puhe! mut arvaa vaan muistanko :D ainoan minkä muistan, on se että just hieromista pitäis välttää. oli se sit normaalia lihaskipua treenistä tai revähdys, niin kivun aiheuttaa jonkinasteinen tulehdus jota hieronta vain pahentaa... mutta kun en satavarmasti tiedä mistä on kyse, niin olen vain yksi ? :)

    olispa itelläkin samanmoista kehitystä nähtävissä kun kesäkuussa tulee vuosi treeniä täyteen... :) ihan mahtishaba!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No perskeles! Nyt korvat hörölleen siellä tunnilla ja Heidille tietoa!! :'D Vähän ehkä tuntuu joltain revähdykseltä tosiaan, kun ihan salamana alkoi eikä nyt ohi mene, vaikka vähän helpottikin. Jos sitten vaan jottain hevoslinimenttiä selkään tänään ja hyvä siitä tulloo. :D Sinänsä hassua, kun pystypunnerruksesta tuli. Vielä puhtaasta, kun painoakin oli tangossa normaalia vähempi. Ehkä olin sitten liian vaan innokas supereistani. :D

      Ihan suoraan ei näitä kuvia voi verrata kun asento on sen verran eri, mutta pääasia että siinä jotain näkyy! :) Kiits!

      Poista
  4. Superhauis!

    Hmm.. olispa kyllä karua huomata, että vuoden treenin jälkeen mikään ei olisi kehittynyt :D Onhan se treenaaminen toki kivaa, mutta ei ehkä niin kivaa kuitenkaan, että sitä ilman mitään tuloksia tekisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti!

      Joo ei tää tosiaan kuitenkaan NIIIIN hauskaa ole, että tekisi vaan, vaikkei mikään missään koskaan näkyisi. :') Se ois semmosta ajan hukkaamista ja mä sitten niin vihaan hukata aikaa noin niin kuin yleisesti. Että onneksi on jotain näkyvissä, muuten vois olla vähän eri fiilikset just tänään. :D Ei ois ees vaniljaiset mantelipatukat pelastaneet!

      Poista
  5. nouu en kestä kun tekee mieli itekin tilata taas noita, varsinkin uusia makuja! oma paketti minkä tilasin loppui ennen joulua ja jos olisi vähän parempi rahatilanne niin varmana tilaisin heti lisää! no ehkä kesällä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiihh! No kesällä sitten viimeistään lupaat vähän sijoittaa! ;)

      Poista
  6. No voi hauis sun kanssa!!! Nam! ;)
    Niin ja munkin pitäis kyllä nyt joku päivä tilata noita Questin patukoita kokeiluun.

    VastaaPoista
  7. Vanillaa tekis kyllä mieli. Seuraavaan tilaukseen kun kerran noin hehkutat. Ja ehkä se bananakin. Suosittelemasi Cinnamon roll ja apple pie on maistuneet hyvin. Luotan sun makuun. ;) Mä otin ekaan tilaukseen tota vaaleansinistä berry blissiä. Ihan ok, mutta cinnamon ja apple enemmän mun makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies maistoi äsken tuota vaniljaista ja meinasi, että hetikö tilataan kymmenen lootaa lisää ja niitä pelkästään. :D Että meihin nää maut uppoo kyllä! :'D Tykkäsin tuosta marjaisasta kyllä kanssa! Tietty piti maistaa myös heti. :P

      Poista
  8. Vähän tai vähän enemmän pattia :))

    VastaaPoista
  9. Kuin kippari-kalle konsanaan! Meillä oli tänään vaihto Heathrowlla ja tulit mieleen, melkein alko naurattaan kun ajattelin, että jossain noiden kaikkien peltojen takana se pumppaa hauista tyyny paidan sisällä.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun muistutit, pinaattia on jääkaapissa! Pitää huomenna kokata.

      Ja mä niin ääneen repesin nauramaan tätä kommenttiasi. :D :D

      Poista
    2. Sulla on kyllä tosi kaunis vartalo! Sopusuhtainen, ei liian lihaksikas eikä liian laiha. Ole ylpeä suorituksestasi, wau! :)

      Poista
    3. Kiitos paljon! :') Vähän pitää tietysti ylpeä olla, että jotain on aikaan saanut, ihan itse ja kotosallakin vielä. :)

      Poista
  10. Hei millon oot poistanu weetabixeilijän tuolta kuvauksesta ? Nyt vasta huomasin vaikka oon seurannu kokoajan ;D Pitäiskö sun laittaa tilalle Questeilijä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Piti muokata kuvaus nykytilanteeseen sopivaksi jo jokin aika sitten, kun niitä Weetabixejä en oo enää muutamaan kuukauteen syönyt. Viljat jäi tosiaan kokonaan pois, kun ei niistä kroppa tykännyt. Weetabixit in memoriam. <3

      :')

      Poista
  11. Terppa! Mää sain ihan tollasen saman vaivan kuukaus-pari sitten ja just pystypunnerruksessa ja oikealle puolelle. Tuntu aika imakalta. Itekin pystyin treenin tekemään loppuun asti, kivun kanssa kylläkin. Se olikin sitten kipee monta viikkoo. Sitäkin kyllä hierottiin, ei tuntunu auttavan... Mikähän se on..? En oo ikinä kommentoinu, vaikka oon lueskellu sun blogia. Kehitys on huima! Tsemppistä jatkoon vaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa hei! No penteles! Mä koitin eilen googletella ja ilmeisesti tämmöstä tapahtuu silloin tällöin näissä treenipiireissä ja juurikin noissa liikkeissä, missä punnerretaan painoa ylöspäin. Mutta kukaan ei missään kertonut, että 'hei, tästä se johtuu!'. Höh. Mä jään ihmettelemään ja odottelemaan, jos joku osaa sanoa mistä johtuu. Edelleen tänään tuntuu, ei kovin pahasti, mutta tuntuu kyllä. Ei viitsi käännellä päätä oikealle jos ei oo pakko. Jos joskus syyt selviää niin huutelen blogissa. Huutele säkin jos sulle selviää. ;)

      Ja kiva kun kommentoit! :) Kiitos! :)

      Poista
  12. Ja mäkun luulin että olit jo vuosi sitten ihailtavan hyvässä kuosissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin! :D Katsotaan taas vuoden päästä missä mennään ja todetaanko tätä samaa silloinkin! ;)

      Poista
  13. Olisko joku nikama menny vähän pois paikoiltaan? Mulla noita sattuu sillon tällön kun noi selän nikamat on vähän löysät.. Sehän sit samalla "vetää" lihaksenkin väärään asentoon ja siksi koskee.

    Voin olla väärässäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yyyiihh. Toivottavasti ei. :D Hirveesti pelkään kaikkia niskajuttuja kun on ne suonet siellä mitkä ei niin hyvässä hapessa oo. Epäilen kyllä, että vaikka lavassa tuntuukin, niin sieltä ei oo lähtösin, ei kuitenkaan kosketuksessa tunnu lavassa kipua. Jostain muualta se tulee. Onneksi ei oo hirveen pahana nyt!

      Poista
  14. Wau mitä kehitystä! :) Huonompi juttu on se, että siinä kehityksessä menee ihan liian kauan. Pitäisi saada se unelmakroppa heti tänne ja nyt! mutta onneksi sinun blogi toimii semmosena kannustimena, että vaikka kehitystä tapahtuu hitaasti niin se on kovalla työllä joku päivä vielä saavutettavissa :)
    ps. minulle voi ihan vapaasti lähettää ne kaikki ilmaiset suklaapatukka näytteet. tänne vaan tulemaan VINK VINK! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Meneehän siinä ihan hirveesti aikaa, omaankin makuun ihan liikaa, mutta minkäs teet. :D Toisaalta, samanlainen ensimmäinen vertauskuva olisi ollut vielä huhtikuussakin, kun en vielä osannut treenata ennen sitä. :') Eli nopeammin tällainen muutos tulee kuin vuodessa! ;)

      Hahaa, mä mietinkin että milloin ensimmäinen huutelee noiden suklaisten näytteiden perään. :D

      Poista
    2. Ja koska minä olin ensimmäinen niin pistä ne vaan tänne suomehen tulemaan ;DD

      Poista
  15. Laita jotain arvontaa noista ylimääräisistä patukoista. ;)

    Hidasta tai nopeaa kehitystä, niin oma vikani ainakin on se, että itsessäni en aina näe kehitystä, vaikka sitä olisikin tapahtunut. Muissa ihmisissä sen näkee paljon paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on hintsusti noita arvottavia, kun on vaan tää tuorein kaapissa, muut jätettiin tosiaan sinne lomamökille ennen muuttoa. ;) Tää tuorein onkin semmoinen, että voi tarjota jollekin kyläilijälle! :)

      Itsessä on hirveen vaikea nähdä kehitystä. En mäkään näkisi ilman näitä kuvia. Ehdottomasti kannattaa ottaa kuvia! :)

      Poista
  16. Upeaa kehitystä on kyllä tullut! Täällä siis ilmoittautuu uusi lukija, joka on kyllä pitemmän aikaa lueskellut sivusta.

    Päädyin myös tilaamaan noita Questin patukoita, ja paluuta muihin ei kyllä todellakaan tule olemaan. Heihei rahat siis </3 siis ihan mielettömän hyvän makusia! Tilasin siis yhden laatikon chocolate brownieita ja sitten 2 laatikkoa missä oli eri makuja sekasin. Mä alan ymmärtää mikset "tarvitse" karkkia, koska nuohan ovat parempia kuin suurinosa karkeista. Kuola valuen jo odotan, että saan syödä taas yhden. Riippuvuus siis jo syntynyt.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun huutelet siellä, etkä vaan sivusta kurki. :D

      Hihih, ne on sitten niin maan perkuleen koukuttavia patukoita. :D Mä saan välillä ihan tosissaan hillitä itseäni, etten ahmaise useampaa naamaan. :D Koitan miettiä kustannussyitä ja pidän itseni kurissa.. :') Mutta kyllä, ne on maailman parhaita patukoita. <3

      Poista
    2. Kustannussyistä itsekin yritän pitää itseni kurissa. :D Vaikka pakko se on myöntää, että ensimmäisinä päivinä meni vähän liiankin monta patukkaa kun oli vain yksinkertaisesti PAKKO päästä maistamaan kaikkia makuja, ah! Täällä on koukuttaminen alkanut jo perheenjäseniin myös vallan loistavasti, ainakin ne kovasti vierestä kuolaa kun omia patukkojani syön. Seuraavaksi operaationa sitten työkaverit! Kustannussyistä tuli myös laskettua kuinka hemmetisti pitäis tilata noita patukoita, että ne itsessään kuittais postikulut hieman inhimillisemmäksi tai hinnan per patukalle inhimillisemmäksi. Nyt kun tälle ensimmmäiselle satsille tuli hintaa ~3€/patukka. Ja kun olet hehkuttanut tuota Questin asiakaspalvelua, niin voin siihen yhtyä täysin. Ihan pirun ystävällistä porukkaa!

      Kateellisena tulee noita sun kroppa kuvia katseltua, mutta oma matka kohti unelmakroppaa on jo alkanut ja ehkäpä itsekin muutaman vuoden kuluttua omistan yhtä mahtavat vatsalihakset. :)

      Poista
    3. Me tilataan aina kymmenen lootaa kerrallaan ja hintaa taisi tulla tullimaksuineen kaikkineen 2,20e per patukka. Nyt ei ole täällä UK:ssa enää tullut kertaakaan tullimaksujakaan, joten hinta on tipahtanut aivan huomattavasti! :O Saksassa meillä tuli aina tullit siihen päälle.
      Ja kyllä, välillä noita tulee syötyä useampi päivään, ei voi mittään, pakko syödä. :D

      Kyllä säkin varmasti pääset omaan unelmakroppaasi, hyvällä tiellä selkeästi oot jo. With the power of Quest Protein Bars!! :D Wohoo!

      Poista
  17. Vanilla Almond Crunch oli ehkä paras maku mitä taannoin testailin! :P Tykkäsin kovasti myös Apple Piestä, Chocolate Chip Cookie Doughista ja Double Chocolate Chunkista. Banana Nut Muffinista tykkäsin vähiten. :D Kiinnostais maistaa myös noita kahta peanut butter-makua, löytyispä jostain yksittäin niitä. MUTTA, ajattelin kyllä tehdä heti ens kuun alussa parin laatikon tilauksen - toinen maku jompikumpi suklainen ja toinen joko omenapiirakka tai vanilja-manteli. Aaahh mikä valinnan vaikeus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilla Almond Crunch on niiiiiiin hyvää. <3 Mä en ensin tykännyt Banana Nut Muffinista juuri laisinkaan, mutta niin vaan siitä tuli loppujen lopuksi aivan tajutonta herkkua, eli koukutuin siihenkin. :D Jääkaapin kautta se on ihanaista! <3 Tsempit valinnan vaikeuden kanssa! ;)

      Poista