tiistai 25. helmikuuta 2014

Tilkkutäkki

Hähää! Yllätimpäs kaikki (no itseni ainakin..) tänään tekemällä päivän aerobisen kävelylenkin muodossa. Katselin ja fiilistelin tuota tatuointia ja meinasin, että kestää se jo. Onhan se kohta jo kaksi viikkoa vanhakin, joskin parantuminen on edelleen kesken. Laitoin siihen kunnon rasvakerroksen ja elmukelmun päälle, jotta mahdollinen hankaus tapahtuisi liukkaasti sitä vasten, eikä karheasti sukkaa vasten, joka myös imaisee aika helposti rasvatkin mennessään. Ylimääräiset sukkakerrokset jätin pois muutenkin, jotta minimoin mahdolliset hikoilut. Ulkona oli todella nätti ilma. Tuulinen, tietysti, mutta muuten nättiä. Tuuleenkin on niin tottunut, siellä sitten vaan mennään siksakkia sen riepoittamana ja välillä pidetään lakista kiinni käsin. Ja naama hölskyy puuskien voimasta. Sitä tää Skotlanti vaan on. :D

Kukkia pukkaa, nää on lumikelloja. Narsissit on myös kohta kukassa, samoin krookuksia näkyi. Ja leskenlehtiä.

Lampaiden aitaukseen on kasvanut lammikko.

Alkuun tuntui, että jokaisella askeleella jalka hankautuu ikävästi, mutta kun rentouduin sen kävelyn kanssa, niin sinne meni se hankausfiilis. Kelmu ei kyllä pysynyt ihan nätisti paikoillaan, vaan jossain kohtaa pikkuvarpaani oli puhkonut siihen reiän ja se porautui kipeästi sinne varpaanväliin. Oli pakko puolessa välissä matkaa ottaa kenkä pois ja kaivaa se kelmu sieltä varpaan toiselle puolelle. :D Sitten mentiin taas kivutta!

Keskellä ei mitään on kiva asua <3

Bennachiella oli vähän synkempää, mutta se synkkyys pysyi siellä.


Kotona olin reilun kahdeksan kilsan ja noin puolentoista tunnin kuluttua. Keskisykkeellä 119 tuli mentyä ja maksimit kävi lukemassa 151. Loppumatkasta on aina kiivettävänä ihan mukava ylämäki, jossa ne sykkeet nousee joka kerta. Kotona sitten tietysti kaikkea syömistä mitä kaapista irtosi. No ei ihan, mutta paljon kuitenkin. Kyllä sitä kävelyilläkin rapisee jokunen sata kaloria sinne matkalle. Niinhän ne itseasiassa sanoo, että sama matka kävellen ja juosten kuluttaa saman verran. Toiseen vain kuluu enemmän aikaa. Mutta kalorinkulutus on silti sama.

Tuolla menin peltojen keskellä.
Aikamoinen tilkkutäkki tämä meidän seutu onkin. Tilkkutäkissä on hyvä olla!

Meillä oli tänään soppapäivä. Sen määritteli se, että kaapissa oli puhtaina enää soppalautasia, muut oli likaisena astianpesukoneessa oottamassa pesua. ;) Keitin porkkanoita ja surrautin niiden kanssa sekaan eiliset myskikurpitsamuussin jämät. Riisimaidolla sopaksi. Tuli hyvää, erityisesti myskikurpitsan vuoksi. Tulee vaan niin ihanan makeaa soppaa sen avulla!

Aina ne näyttää samalta. Koska porkkana.



All mine <3

Tänään oli myös kauppapäivä. Tällä rouvalla oli banaanitarpeita. Kolme päivässä!

Huomenna sitten jalkatreeniä. Että mä ootan innolla. Pääsen kyykyttelemään!! Pyhä pentele, että aionkin kiusata kankkuja!

10 kommenttia:

  1. Selasin jotain ihan vierasta, satunnaista blogia ja yhtäkkiä mun silmääni osui Heidisen nassukka sivupalkissa (Indiedays Inspiration -jutska). Että tulin iloiseksi ja klikkasin heti tänne. :')

    Nuo maisemat on aika uskomattoman ihania. Niin keväisiä! Tosin olin itsekin eilen käppäilemässä ja melkein yhtä keväiseltä näytti täälläkin auringon paistaessa. Tuusulan järvestäkin on lähtenyt jäät melkein, nurmikkokentät ihan vihreitä. :S

    Mulla tuli nyt soppainspiraatio. Tekis mieli surauttaa. :D Ja onnistunutta jalkatreeniä<3 - meillä oli eilen aika hyvä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihanaa! :') Mulla on näkyvissä vaan tässä omassa blogissa tuo Inspiration -sivupalkki (adblock estää sen muissa). Siksi oon välillä ihmetellyt, kun kattelen, että mistä tänne blogiin on tultu. Sitten siellä on joku satunnainen muotiblogi ja olen selannut sitä ees taas ja ympäri, että MISSÄ TÄÄLLÄ ON MUT MAINITTU KUN TÄÄLTÄ TULEE LIIKENNETTÄ?! Kunnes jossain kohtaa tajusin, että aijjoo. Tää on vissiin inspiration -blogi ja mulla ei se palkki näy. :')

      Täällä on ollut tämmönen keväinen keli oikeastaan koko talven. :D Miinus kukat. Olen vihdoin hyväksynyt, että täällä ei talvi vaan kuulunutkaan olla sellainen kuin viime talvi, eli luminen. Oli meillä pakkasta ehkä korkeintaan viitenä päivänä. :) Mutta siellä on kevät tosi ajoissa!

      Soppainspiraatio on iloinen inspiraatio! :') Ja kiitos jalkatreenitoivotuksista! <3 Teillä oli kyllä aika ainutlaatuinen treenisessio eilen - toivottavasti mun ei käy niin kuin sille toiselle osapuolelle. :D

      Poista
  2. siellähän on ihan täysi kevät! ois täälläkin, mut ei :(
    Teillähän on vähän vastaavat maisemat kuin meillä: keskellä ei mitään on kiva asua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oottelin talvea koko talven ja vasta jossain kohtaa tajusin, että oottelin turhaan. Talvi oli täällä semmonen, että tuntui, että syksy jatkuu ja jatkuu ja sitten se vaihtuikin kevääksi. :D Mutta niin se täällä kuuluukin olla. Ötököitä on pörrännyt koko talven ajan aina kun on ollut vähänkin lämpimämpi ilma, samoin on tipuset sirkuttaneet. Tammikuussa bongasin peipposen. Se on puoli kuuta siitä niin ollaan kesässä, sanoo sananlasku. :D Nyt on jo auringossa lähemmälti parikymmentä astetta. Eiköhän se kevättä jo ole, jos ei ihan kesää vielä. ;)
      Joo keskellä ei mitään on ihan paras asua. Ei oo liiaksi häiriköitä ulkopuolelta. Saa ihan itte keskenään häiriköidä. :D
      Puhaltelen tätä kevättä sinnekin suuntaan!

      Poista
  3. Ai sinä asustelet Skotlannissa. Nyt vasta selvis minulle. Hokasin toki että jossain ulkomailla kyllä.
    olen itse ollut Forressissa vaihdossa ja tykkäsin kovasti sekä maisemista että ihmisistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu täällä on oltu nyt päälle vuosi, Saksasta tultiin. Sielläkin oltiin päälle vuosi. Lukeehan se tuossa blogin sivussa, mutta hukkuu vähän tuon kaiken muun tekstin sekaan, kun en vain osaa lyhyemmin kirjoittaa. :D
      Ihmiset täällä on aivan ihania. Siitä en pääse yli enkä ympäri. Kun mä en ihmisistä noin yleisesti tykkää, niin on ollut ihana huomata, että jossain päin maailmaa niitä ihanuuksiakin löytyy. Tästä mä itseasiasiassa kirjoittelinkin tuonne Skotlanti -blogin puolelle:

      http://toluckytown.blogspot.co.uk/2013/10/oodi-ihanille-skotlantilaisille.html

      Poista
    2. Kiitos täytyy perehtyä tuohon Skotlanti -blogiin. Ihmiset on kyllä tosi ihania siellä. Mä luen blogeja usein tabletilla tai kännykällä joten en ole tuota asuinpaikkatietoa huomannut. Mutta nyt on hyvinkin selvää!
      Ihana paikka, olis joskus mukava käydä uudelleenkin.

      Poista
    3. Mobiiliversiossa tuota sivupalkkia ei taida tosiaan näkyä ollenkaan! Enkä kyllä oleta muutenkaan ihmisten bongaavan sitä tuolta tekstimäärän seasta kovin helposti. :D

      Poista
  4. Hei, kivannäköinen takki sulla. :) Ei suinkaan Niken? Itellä nimittäin samantyylinen kuvio omassani, mutta eri värit (ja ne kaikki muutkin yhdistelmät on niin herkullisia, että haluaisin useamman kappaleen :D). Voih, kyllä se kevät ihan kolkuttelee nurkan takana - linnutkin jo lauleskelee! :) Ja allergiakausi on alkanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Nikepä hyvinkin! ;) Löysin tuon viime keväänä muistaakseni, alerekistä yksinään roikkumasta, kun olin miehen mukana hänelle uusia juoksukenkiä kattelemassa. Ja se oli mun kokoakin vielä! Ei voinut sinne jättää, varsinkin kun olin siinä jokin aika aiemmin miehelle kertonut, että oisi tarvetta semmoiselle kunnon juoksutakille, jolla olisi kiva kävellä noita mun lenkkejä. Mutta kun oon pihi ja en semmosia vaan hanki. :D Siksipä oli kiva löytää alerekistä! Sen verran voin maksaa. :)
      Täällä on niin hassua, kun linnut on laulaneet koko talven! Jotenkin hirveän vaikea käsittää, että tässä välissä oli olevinaan talvi.. Mutta kai se sitten oli. Ja kevät on kuitenkin iloinen asia! :) Paitsi allergiakausi. :/ Toivottavasti et semmosesta kärsi! Mä olen onnekas, kun ei semmoset vaivaa.

      Poista