lauantai 7. syyskuuta 2013

Eilen ja tänään, eli trimmattu tukka

Olipa ihmeellinen aamu tänään. Mentiin aika myöhään nukkumaan, taisi kello olla jotain yhdentoista ja kahdentoista välillä. Viideltä oli kuitenkin noustu ja sitä oli innoissaan, että saa taas nukkua aamulla pitkään, tai edes kunnes kissa herättää. Jossain vaiheessa havahduin aamulla sängystä, että siinä makaan silmät auki, eikä nukuta yhtään enää. Koitin tiirailla jostain, että onko ulkona edes valoisaa, että mitähän kello oisi. Luovutin jonkun ajan päästä ja vilkaisin kelloa kännykästä. Se oli 05.53. Ei nukuttanut enää. Hirveellä mölinällä mies hereille kanssa, että ei nukuta, on nälkä, kello ei oo vielä ees kuutta! Kissa heräsi vasta tuossa vaiheessa. Siis MINÄ herätin KISSAN. En tiedä mistä tuo energia iski, mutta eipä ole tänään väsyttänyt missään kohtaa. Ihan tuli tarpeeksi nukuttua. En kyllä silti ymmärrä tommosta, ihme touhua. :D

Eilen saapui kuin saapuikin kaikki mitä pitikin. Tai no, tavallaan. Riisiproteiini, kyllä. Mutta että Q10.. Paketti tuli, mutta arvatkaa mitä paketista löytyi? No sitä D3 -vitamiinia tälläkin kertaa! Mää sanon, että muutama kirosana pääsi tuossa kohtaa. Taas saa palautella ja mies antoi sanallista palautetta myös firmalle, Amazonin kautta, kun sieltä on tilattu. Ottivat koko tuotteen pois myynnistä nyt ja tilattiin toisaalta. Eli ootellaan taas.

Tarra sanoo, että ois, mutta..

Riisiproteiini oli yllättävän maistuvaa, maistoin sitä tietty heti drinksullisen. Siis hamppuproteiinin jälkeen se on suurta herkkua. :D Siinä maussa on jotain tosi koukuttavaa, kun sen sekoittaa riisimaidon ja smoothien kanssa. Mutta kun sitä laittaa vähänkin soijajogurtin sekaan, voi apua! Se maku tunkee läpi ja se on jotain todella kamalaa. En ymmärrä miten se siellä on hirveetä ja toisessa muodossa hyvää. No, pidättäydytään vaan pääasiassa näissä juotavissa versioissa! Vielä en osaa sanoa mitä vatsa tuosta meinaa, kun se nyt on tommonen kamala kaiken takia muutenkin. Maanantaina on viikko menty ilman migreeneitä (sikäli mikäli) ja sillon palautan taas rahkan ja raejuuston ja loppuu tämä vatsapelleily. Kattellaan tuleeko migreeniä vai oliko se tosiaan se kahvi.

Drinksun väri tulee smoothiesta, ei sentään jauheesta. :D

Eilen tartuin myös oikein kunnon surisevaan trimmeriin, jolla vedin nuo tukan sivut kunnolla siiliksi. Nehän oli vain saksittu, kun en ollut uskaltanut ottaa enempää. No, se saksittu versio oli vaan ruma ja taas alkoi olla tukkakriisiä. Mieheltä vaan aamulla kysyin, että miten trimmeri toimii ja kun paketit oli tulleet ja niitä ei tarvinnut enää vahdata, tartuin trimmeriin heti ja suristin sivut vaan pois. Paljon parempi. Koko ajan vaan enempi itteni näkönen kun peiliin kattoo, vaikka jännä se on aatella, että tämän näköinen mä tosiaan sitten olen. :D

Tänään.

Tukka on näissä kuvissa tosiaan ponnarilla, siksi siellä on tommonen töyhtö. :D En mä enää jaksa ottaa niin vakavasti tukkajuttuja, kun se tosiaan on vaan tukkaa ja mitä suuremmalla todennäköisyydellä se kasvaa aina takaisin. ;) Mikäli tahtoo edes, että kasvaa.

Eilen.

Voi mua niin suretti naapurin tädin puolesta, kun hänelle oli eilen toimitettu yksi meidän paketti ja tuli sitä illalla tuomaan ovelle ja avasin oven näyttäen tuolta ylläolevalta. Täti reppana oli kyllä niin mahdottoman järkyttyneen näköinen ja toljotti hyvin pitkään, vissiin mietti, että kuka ihme olen ja voiko mulle edes luovuttaa sitä pakettia. :'D Oikein vähän suretti häntä niin kovin shokeerata, hyvä ettei sydänkohtausta saanut.. :'D Mä luulen kyllä, että äippä järkyttyi ihan samalla tavalla. ;) Hih. Kauppaan en tänään osannut silti tällä tukalla mennä vaan heitin pitkää klipsua taas pitkin päätä. Tuntui kyllä ihan tyhmälle eikä ollenkaan omalle. En liiemmin tykkää noista lisäkkeistä, kuten näkyy.. :D


Tänään hoidettiin pakolliset menot (eli kauppa) ennen treenejä ja täten treenit siirtyi illemmalle. Mulla oli vuorossa jalat ja mies samaan aikaan juoksenteli pitkän lenkin. En kyllä voi sanoa, että olisi vieläkään jalat täysin palautuneet. Edelleen pientä arkuutta takareisissä. Treenasin ne tiistaina.. Jospa se tästä helpottuu kun saa ruokailut taas normaaliksi. Ei tosiaan palautumisessa mulla auta nähtävästi hiilarit vaan nimenomaan proteiinit. Niitä pitää olla aika paljon enempi kun minimimäärä. Korkeat hiilarit taas aiheuttaa vaan aivan valtaisaa nestekertymää.

Treeni oli kuitenkin oikein kelpo! Kyykkäsin kolmeen eri syyvyyteen lähtien sieltä syvästä plus tietysti niiden lisäksi split squatteja. Mukana menossa myös takareidet kuminauhalla ja leg curl on ball + pohkeet.

Kyykkäsin melkein itteni kuvasta ulos - eli syvälle meni. Split squattia kanssa!

Tänään lautasella oli ihan vain uuniparsakaalia ja -kukkakaalia salaatin kanssa. Eilen taas kypsyttelin uunissa bataatteja hieman erilailla kuin ennen, kun bongasin sosiaalisesta mediasta tuommoisen tyylin tehdä.

Eilen ja tänään.

Nätinnäköisiä ne oli, mutta en kyllä tee toiste. Lovien tekeminen oli pitkälti helppoa, kun laittoi bataatin viereen pöydälle veitsen, mikä esti loven lipsahtamisen liian pitkälle. Mutta raa'assa bataatissa lovet eivät olleet tuolleen levällään ollenkaan, vaan hyvin tiiviisti toisissaan kiinni. En saanut väleihin öljyä tai mausteita. Lisäksi kypseneminen meidän (huonossa) uunissa oli tavattoman hidasta, kun kahden ja puolen tunnin jälkeenkin oli vielä osittain raakoja. Höh. Kypsät oli kyllä suht hyviä, kun bataatissa on kuitenkin hyvä ominaismaku, vaikka mausteet ja öljyt ei joka kohtaan yltäisikään. Mutta jatkossa vaan niitä ranskalaisia! Ne on suurta nannaa. <3 Tänään jätin tomaatit taas ostamatta, kun nyt tauon jälkeen nuo pari rasiaa on olleet vissiin niin happamia, että mulla menee suu ihan rikki, kieli on hellänä ja tulee semmosia kivoja pieniä nestetäytteisiä paukamia myös, kielen alle enimmäkseen. Auts.

p.s. Solgarin 20mg rautavalmisteessa on myös sitä samaa turvottavaa E 464 -tavaraa, jota on siinä magnesium citratessakin. Eilisessä postauksessa oli asiasta vähän juttua. Lukee purkin kyljessä nimellä hydroksipropyylimetyyliselluloosa. Jos ootte vaikka ihmetelleet, että tuo rauta saattaisi turvottaa. Mä huomasin selkeän reaktion tänään kun otin sen aterioiden välissä ja tutkin, että ettei siellä vaan oisi sitä.. No olihan siellä. 25mg versiossa ei näytä olevan. Pitää siirtyä siihen, kun semmonen on tuolla oottamassa.

32 kommenttia:

  1. Sä oot niin sievä et sulle sopii kyl millanen tukka vaan! :) Toi uusi on aika rok! Heh, voi tätiparkaa :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitos Petra! :) Rok on tosi ok mulle. ;) Vaikka naapurin täti olisikin ehkä vähän eri mieltä.. :DD

      Poista
  2. Hieno on tukka ja mun mielestä näytät ihan itteltäs. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ittensä näkönen on kyllä kiva olla. Mää luulen, että sääkin tiiät sen, miten tyhmä on olla, kun ei tukka oo ollenkaan semmonen kun tahtoisi.

      Poista
  3. Sopii sulle itseasiassa tosi hyvin toi uus tätiensäikyttelytukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, loistonimi tukalle! Tuota pitää käyttää joskus ittekin. ;) Kiitos!

      Poista
  4. Tulee vähän Miley Cyrus mieleen, oikein kivalta näyttää ja sopii sun siroihin kasvoihin!

    Ootko muuten tehnyt sun blogin kuville jotain, vai onkohan bloggerissa taas jotain häikkää..? Tässä postauksessa en näe ollenkaan ekaa kuvaa, vain kuvatekstin. Ja näin alunperin tuon kyykkykuvan, mutta nyt en enää, kun refreshasin. Esim. tuo "Nihkeetä" -postaus parin postausta taaksepäin näyttää tältä mulla: http://bit.ly/1agWeH9 (ja alunperin näin kyllä nekin kuvat ihan ok).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mileyllä on tosi kiva tukka. Sitä oon kuumotellut jo pidemmän aikaa, muutaman muun julkkistukan ohella. Kiitos!

      Bloggerissa on häikkää. :( Mulla on ollut samanlaisia ongelmia muutamassa blogissa tänään. Sitä näkymätöntä kuvaa voi kuitenkin klikata ja sitten sen näkee.

      Tääkin postaus muuten ilmestyi bloggeriin kevyesti tuntikausia myöhässä. Illalla laitoin, mutta joku 8-10 tuntia siinä kesti.

      Poista
  5. HEI UPEE TUKKA!!! MEIKÄKI TAHTOO!!! <3 Oot niin näddi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIII MISSÄS SUN SIVUSIILIS ON HÄH?! Eikö me sovittu, että oisit harvinaisen kuumis prillies ja sivusiilis kanssa? ;) Ihhih. Kiitos ihanainen kaisalainen <3

      Poista
    2. Oon vielä vähän pelokas. :D

      Poista
    3. PITÄÄKÖ HEIDI-TÄDIN TULLA SHEIVAILEMAAN SUN PÄÄTÄ?

      :D Tää varmaan autto sun pelokkuuteen.. :'D

      Poista
    4. Autto ihan kauheesti!! :D Mä oon nyt värjänny fledan ruskeeks (tummemmaks) niin vois sopii aika hyvin >:D

      Poista
    5. Joo! Anna mennä! ANNA MENNÄ! ANNA MENNÄÄÄÄHHHH!

      >:D Nii!

      Poista
  6. Voi vitsi miten rohkea oot! Niin siisti sivusiili! Sopii niin hyvin! Apuamävaanhuutelentäälläenkämuistahengittäävälissä. :D
    Kaunis Heidi (kylläkin ihan millä vaan hiusmallilla)!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. APUAPUAHENGITÄELINAAAAHHHH! :D Hih, kiitos <3 Tää on kyllä tosin sivusiiliT, eli molemmat puolet lähti! ;)

      Poista
  7. Ooo, irokeesi-Heidi! Vai onko sulla vain toinen puoli siilinä? Oon ihan irokeesiaddikti, itelleki on tullut leikattua monen monta kertaa, välissä vähän kasvateltu, mutta taas päädytty vetämään sivut veke. Sulle sopii todella hyvin. :)

    Riisiprodelle supporttia! Tykkään käyttää sitä smoothiessa, eikä maistu läpi muuten kuin hienoisena jauhoisena suutuntumana. Sun warrior -merkin blend on toinen suosikki, siinä oli muistaakseni herne- ja karpaloproteiinia. Eikä tee edes jauhoista suutuntumaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, irokeesi-Heidi täällä, hyvää päivää! :D Vielä pitäis fiilistellä mitä teen tuolle jäljellä olevalle tukalle. Toisaalta on kiva että se on pidempi niin saa ponnarille ja pitkän tukan julkisille paikoille.. :D Mutta en tiiä, kattoo mitä mää keksin! ;)

      Smoothiessa tuo jauhe on tosiaan oikein makoisaakin jopa! Sun warrior on taas sen verran kallis merkki, että siihen en viitsi lähteä, kun en NIIN kovin koe tarvitsevani jauhetta. Varsinkin, jos voin maitotuotteet ottaa takaisin, niin lisäprotskua en tarvitse kyllä ollenkaan. :)

      Poista
  8. Ooooh!! Loisto tukkavalinta! Olen niin kade. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiihhh, miksi kateellinen ja surullinen hymiökin? :(

      Poista
    2. Haluaisin kans uskaltaa uskaltaa, mutta olen aina vihannu omaa sivuprofiiliä niin hirveästi, että sivusiili kyllä vaan tois sitä esiin enemmän. Sulle tuo tyyli passaa kyllä kuin nyrkki silmään, jotenki korostaa sinun sporttisuuttakin. Kadehdin kyllä.
      Täytyy yrittää keksiä joku oman tyylin tukkauudistus.

      Poista
    3. Voi itku. :/ Mä kyllä aristelen tätä tosi kovin ja voi olla, etten julkisesti tule koskaan tällä menemään mihinkään. Koska mielestäni kasvoni eivät ole niin sirot ja otsanikin on liian korkea. Sivuprofiilista sitten taas tykkään! Kaikilla meillä on nämä omat epävarmuudet. :) Uskon olevani näin vapautunut (eli että uskalsin leikata) ihan vaan siitä syystä, että asun ulkomailla. Täällä ei varmasti kukaan entinen tuttu tai kaukainen sukulainen tule missään vastaan päivittelemään mun tukkatyyliäni! :D
      Toivottavasti löydät itsellesi mieluisen uudistuksen, se on oikeasti aika kurjaa, kun tukka ei näytä sille kuin itsestä tuntuu sisällä.

      Poista
  9. siisti fleda! 8) itelläkin olisi hirveä himo rapsaista poikki, mutta kai se pitää yrittää kärsiä ja kasvattaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Joo jos kasvattaa meinaa niin sitten on vähän huono napsia poikki.. :D Mä kyllä meinasin kanssa tämän jälkeen kasvattaa, siksi napsaisinkin nyt poikki, kun eipä tuu varmasti koskaan enää tehtyä tämmöstä myöhemmin enää!

      Poista
  10. Ihana tukka <3 Ei mulla muuta ;)
    Tai oli sittenkin: sopii sulle ihan mahtavan hyvin toi uus lookki!

    VastaaPoista
  11. Toi uus tukka sopii sulle tosi hyvin! Tuo jotenki tosi kauniisti sun kasvonpiirteet esiin :) Ja erikoiset hiukset nyt vaan on erittäin jees! ;) Ite en ikinä uskaltais kajota omien hiuksien pituuteen ku näyttäsin ihan lapselta (testattu on!), joten värien kans mennään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sitä tuo mieskin sanoo, että tää on paljon parempi kun pitkä tukka tai mikään muukaan, justiinsa kuulemma kasvojenpiirteiden vuoksi. Itte kyllä aristelen tätä aika paljon. :D Mutta kyllä, erikoinen tukka on aina jees, ja onneksi on värejä maailma täynnä! ;)

      Poista