keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Myskikurpitsapannari

Voi apua! Pakko tulla heti jakamaan tämä, vaikka treeni kutsuukin. Tein meinaan jotain niin tajuttoman hyvää pannaria, ettei mitään rajaa. Aikaa siihen meni suht kauan, ihan on hiki päällä kun on keittiössä häärännyt. :D Mutta oli sen arvoista! Tätä tein sen takia, kun olen tahtonut iltapalalle jotain hyvää. Kyllä on syönyt naista vedellä jotain hamppuproteiinidrinksua maailman parhaan iltapalarahkan sijaan.. No, ei tässäkään nyt protskua juuri ole, mutta tämän jälkeen sitä vetelee hamppuprotskua vaikka suoraan purkista lusikalla suuhun eikä harmita yhtään. :D Banaanipannaria en viitsi illalla enää syödä, ettei tule ruokittua migreeniä liiaksi.


Kypsensin siis myskikurpitsan ensin uunissa, eli halkaisin pituussuunnassa ja koversin siemenet pihalle ja laitoin uuniin, kunnes oli kypsää. Sitten lusikalla sisukset pihalle (eli kulhoon). Sekaan No Egg -valmistetta aika monen munan edestä, ja sain sitä lisäillä silti vielä. Taisi olla loppupeleissä kahdentoista munaskun edestä jauhoa siellä. :D Sekaan kaneli, kardemumma, seesaminsiemeniä, auringonkukansiemeniä ja kurpitsansiemeniä. Ja sauvasakoittimella sekaisin.

Sitten jännitettiin pysyykö kasassa vai ei.. Laitoin ensin vain pienen määrän pannulle kärisemään. No ei se ihan putkeen mennyt se ensimmäinen :D ja piti lisätä No Eggiä.

Ei ihan kääntynyt. :D

Tuo oli niin jämäpala, että laitoin sen ittelleni kulhoon maistiaisiksi ja vähän vadelmahilloa siihen päälle, ja..


TAIVAS! Siis tää on PULLAA! MÄÄ EN KESTÄ! ÄÄÄÄÄ! APUA!

Seuraava oli pannulla liian paksu eikä sekään kääntynyt. Mutta seuraavista muutamista tuli jo nättejä ja kokonaisia, vaikka hankalaa tuo kääntäminen silti oli, vaikka sitä No Eggiä oli jo vaikka kuinka. Mutta ei silti se ulkonäkö, vaan se TAIVAALLINEN maku.. Oooohh.. <3


Nyt niitä on iso pino muhkeita pannareita ja siitä riittää useaksi päiväksi. Tämä saattaa tulla tavaksi.. Kokonaista tuollaista en illalla enää syö, mutta edes puolikas + protskut muualta, niin saan sen nautinnollisen hetken, ettei tartte itseään uneen itkeä.. :D Tuohonhan tulee tosiaan päälle vielä hillo + mantelilevite + mustikat. En ehkä kestä. EN VAAN EHKÄ KESTÄ, NII.

Iso kasa kulhossa.

Nyt mä koen sellaista valtaisaa onnea. Hyvä myskikurpitsapannari, parempi mieli! Tää menee nyt treenaamaan. Iltapunttitreeni, aiemmin crossailin tunnin. ;) Vastailen kommentteihin myöhemmin!

JOO SE SIIS MAISTUU PULLALLE! EN KESTÄ! Mun rakkauteni myskikurpitsaa kohtaan on viimeistään nyt kuolematon. <3

6 kommenttia:

  1. Mä himoitsen koittaa kikhernejauho omelettia:D semmoses vegaani sapuska blogis oli kuumottava ohje:) ei oo vaa viel ehtint hellan ääreen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää avasin heti amazonin ja kattelin, että saisko sieltä helposti kikhernejauhoa. :D En oo muualta täältä löytänyt ja oon tahtonut! Halvalla lähtis, saattaapi olla että pitää tilata. ;) Ja heti sitten kyseinen kuumottava ohje kehiin! :D

      Poista
    2. Googlaa semmone ku chocochili:) sielt löytyy ku vähä selaaaaa:) ja ilman avokado mössöä yyyyh xD

      Poista
    3. Kiitosta! :) Googlasin ja liityinkin heti! ;) Ja ei mitään avokadomössöjä tosiaan :DD

      Poista
  2. Ooo <3 Nainen, oot nero. Tätä on pakko kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii <3 Suosittelen kyllä suuuuurella sydämellä! :)
      Sen verran pitää kyllä todeta, että ei kannata tehdä ylimääräisiä, vaan ainoastaan sen verran kun syö heti. Ei meinaan ole enää ollenkaan niin mehevän pullamaista kun on kerran jääkaapitettu. Vaan kyllä ne kaikki silti upposi.. ;)

      Poista