sunnuntai 5. elokuuta 2012

Viikon edestä liikuttu taas!

Maanantai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:21
Keskisyke: 101
Maksimisyke: 152
Kulutus: 284kcal

+ 40min crosstrainerilla

Keskisyke: 128
Maksimisyke: 140
Kulutus: 241kcal


Tiistai:
Selkä, hauikset, vatsa

Kesto: 1:22
Keskisyke: 97
Maksimisyke: 150
Kulutus: 249kcal


Keskiviikko:
Jalat, vatsa

Kesto: 1:23
Keskisyke: 110
Maksimisyke: 157
Kulutus: 350kcal


Torstai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:25
Keskisyke: 113
Maksimisyke: 163
Kulutus: 381kcal

+ hölkkälenkki (20min hölkkä - 8min kävely - 6min hölkkä)

Kesto: 34min
Matka: 5.36km (yhtäjaksoisesti 3.52km)
Keskisyke: 168
Maksimisyke: 192
Kulutus: 393kcal


Perjantai:
Selkä, hauikset, vatsa

Kesto: 1:23
Keskisyke: 106
Maksimisyke: 162
Kulutus: 318kcal

+ 40min crosstrainerilla

Keskisyke: 127
Maksimisyke: 141
Kulutus: 235kcal


Lauantai:
Lepo


Sunnuntai:
Jalat, vatsa

Kesto: 1:26
Keskisyke: 113
Maksimisyke: 161
Kulutus: 385kcal

Leg curl on ball

Kaksi päällimmäistä ajatusta treeniviikosta: SYKEMITTARI EI KENKKUILLUT ja kävin hölkällä, enkä saanut polvikipuja! Hyvä viikko siis. :') Sen minkä onnistuin saamaan torstain hölkästä, oli oikean puolen hartian kipeäksi. Jännittelin sitä varmaan siellä kivasti, vaikka kuinka koitin kiinnittää huomiota, että hartiat on alhaalla. Jotenkin sitä pitää ilmeisesti siellä kuitenkin keskittyä myös siihen juoksuun eikä voi koko ajan tarkkailla vaan hartioiden asentoa.. On se kumma. :) Hartia meni sen verran pahasti jumiin, ettei siihen hieronnalla päässyt helpottamaan. Eilen lauantaina, kun oltiin lähdössä kauppaan ja laskin olkalaukun olalle, alkoi korvasta kuulua samantien HUMPS HUMPS HUMPS ja kuulo lähti osittain pois. Hetki meni siinä korvalehteä repiessä ja mitä lie keksinkin tehdä, että normalisoitui. :D Ei onneksi ole juurikaan vaikuttanut treeneihin. Hoovereihin jonkin verran, kun ne joutuu lopettamaan oikeastaan siinä kohtaa kun hartiat alkaa särkeä liikaa, sen sijaan että lopettaisi kun ei vatsa enää jaksa. No, neljä minuuttia hooverissa on silti hyvä. ;)

Leg curl on ball osa kaksi.

Etureidet.. On ne vähän hassut. :')

Edessä onkin jännittävä viikko! Vanhempani tulee haettua lentokentältä lauantaina aamulla, tulevat ensivisiitille meille. En ole heitä nähnytkään sen jälkeen kun tänne tultiin, eli viime vuoden lokakuussa.. Viipyvät meillä keskiviikkoiltaan asti. Siitä tulee taas samalla mulle kevyt viikko, eli ne ma-ke tulee treenistä taukoa. Tulevan viikon lauantaihan olisi lepopäivä muutenkin, joten heidän saapuminen ei sitä sotke. Sunnuntain jalkatreeni jää todennäköisesti väliin, mutta en ole vielä satavarma. Sen näkee oikeastaan sunnuntaina. Joka tapauksessa, täällä ollaan kovin innoissaan heidän saapumisesta! :)

Loppuun vielä HeiaHeian saldo tämän vuoden treeneistä, näyttää seuraavanlaiselle:


4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää :) Ja kyllä se hartiakin siitä rauhottuu, mullakin aina välillä tulee hartiat oudokseltaan juoksemisesta kipeäksi. Itselläni oli tämä vko lepoa.. huomenna sitten taas vauhtiin, minireissun aikana ehti kyllä alkaa jo kaivata tuttua ruokavaliota mutta koska käveltiin aamusta iltaan niin treenejä ei pahemmin kaivannut :D

    Ihanaa että saat vanhammat kylään, jo on aikakin kerta vimeksi lokakuussa nähneet. Varmasti kova ikävä, nauttikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös tyytyväinen viikkoon! :) Mullahan noi hartiat menee aikalailla elämisestä jumiin.. :D Mutta harvemmin näin, että olkalaukku olalla estää tyyliin koko verenkierron. :') Eiköhän se tuosta taas.

      Mä en ihan viikkoa osaisi olla treenittä, jos ei nyt ihan tosisuperpakko olisi. :D Nyt on vanhempien visiitti sen mittainen ja osuu sellaiseen aikaan, että on kevyen viikon pitäminen erittäin optimi. Mutta kyllä heitä on tosiaan ootettukin! :)

      Poista
  2. Olis kiva, jos laitat joskus vähän yksityiskohtaisemmin koko viikon treenistäsi (mitkä liikkeet, montako toistoa, kauanko palauttelua sarjojen välissä jne.). Mä teen kaksijakoista ja mulla menee lämmittelyineen salilla yläkroppatreenissä tunnin verran ja alakroppatreenissä vähän vähemmän. Jotenkin tuntuu niin pitkiltä omaani verrattuna nuo sun treenit, kun lähentelevät 1,5 tuntia: siksi olisi kiinnostavaa tietää vähän tarkemmin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Ja kiitos ehdotuksesta, saatanpa toteuttaa. :) Pääasiassahan nuo on käyty läpi erillisissä postauksissa,

      eli vatsalihastreenini löytyy täältä: http://eioorakettitiedetta.blogspot.de/2012/06/suuri-rakkauteni-vatsalihastreeni.html
      selkä/hauis täältä: http://eioorakettitiedetta.blogspot.de/2012/07/selka-hauikset.html
      jalkatreeni täältä: http://eioorakettitiedetta.blogspot.de/2012/07/jalkatreeni.html
      ja ojentajat/olkapäät täältä: http://eioorakettitiedetta.blogspot.de/2012/07/ojentajat-olkapaat.html

      Onhan noihin paljon tullut jo muutoksia painoihin tai toistoihin ja jopa liikkeisiin. Voisin tosiaan käydä läpi treenin painoineen ja toistoineen. Noita vatsalihasliikkeitä olen ripotellut aina sinne tänne pitkin treenejä, ja siksi kestokin on varmaan pidempi. :) Tosin asiaan ihan varmasti vaikuttaa myös se, että treenaan kotona. Tuskin menisi ihan näin kauan salilla.. Siellä ei olisi esimerkiksi kissaa pyörimässä jaloissa. :D Pääasiassa palauttelen kuitenkin sen verran, että tiedän pystyväni uuteen suoritukseen täysillä. En ole koskaan ajastanut, enkä osaa arvioida. Liikkeistäkin niin riippuu. Mutta joo, kiitos postausideasta, aion siihen tarttua! :)

      Poista