tiistai 7. elokuuta 2012

Muutos


Pidemmän aikaa on pitänyt tehdä tämän kyseisen kuvan kanssa vertaus. Nyt sain tehtyä. Kuvaustapa oli kyllä hieman haastava. :D Onhan tuossa muutosta nähtävissä. Tukka lähti ja haba kasvoi. :') Paino on täysin samoissa, siksi tähän kuvaan tahdoinkin vertauksen tehdä. Välissä on ollut (varsin epäonnistunut..) pikkubulkki, josta kerroin tässä postauksessa. Näkyyhän tuossa vatsassakin eroa, vaikka olen tämänpäiväisessä kuvassa juuri ruokani syönyt ja juonut jättikupillisen kahvia.. Tämä blogi on kyllä tosin niin paljon vatsakuvia pullollaan, että sitä tuskin tarvitsee tästä kuvasta tihrustella. :'D

Näinkin lyhyt aika ja ero jotenkin koko olemuksessa aika huima, puhuen siis muustakin kuin lihaksista. Kun katson ensimmäistä kuvaa, näen lapsekkuutta. Toisessa kuvassa näen itsevarmuutta ja vaikka tukka on huomattavasti lyhyempi, on olemukseni naisellisempi. Aikuisempi. Näen sen eron, mikä syntyy siitä, kun hyväksyy itsensä ja alkaa elää itselle. Ja tykkään tästä erosta valtavasti.

12 kommenttia:

  1. Muutos on kyllä ihan silminnähtävä! Vau, oot upea! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin näkyy muutos!
    Ja lyhyt tukka näyttää tosi hyvältä - ihan mahtava juttu että olet oppinut hyväksymään itsesi, se on aikamoista rikkautta se :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Matka oli pitkä ja kivinen, mutta se oli kuljettava! Nyt on sen asian suhteen oikein hyvä olla. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Höhöhööööö :'D MINUN MIEHENI HUUTELEE TÄÄLLÄ

      Poista
  4. Olet aivan oikeassa. Itsevarmuus välittyy kuvissa ja itsevarmuus on todella kaunista! =)

    VastaaPoista
  5. On kyllä melkoinen muutos. Oot päässyt aivan upeaan kuntoon. Tuohon ko pääsis itekki, töitä on vielä tehtävä. Ja paljon! Pukee muuten toi lyhyt tukka sua :)

    VastaaPoista
  6. Aivan mahtavaa! Niin kateellinen sun kropalle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Mikä muutos noin lyhyessä ajassa

      Poista
  7. Voi ihanat, mitä täällä tapahtuu!? :') Kiitoksia kiitoksia, kaikille tasapuolisesti! <3

    VastaaPoista