keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Niin paljon parhautta!

Voi että, kun mulla on hyvät fiilikset nyt. En ole ihan varma miksi olen näin iloinen, mutta väliäkö hällä. :D Osavaikuttajia on varmasti parhausruoka ja aika mieletön treeni! Eikä siitäkään ole haittaa, että sain tukan värkättyä itseni näköiseksi hetken tauon jälkeen. Ja muuttokin lähestyy tajutonta vauhtia! \o/

Aloitellaan kuitenkin eilisestä, sillä tuli tehtyä taas pizzaa! Samaan tapaan kuin viimeksi, mutta tällä kertaa maustoin pohjan, kuten silloin uhkasinkin. Sekä täytteissä oli mukana sitä pinaattia, jota viimeksikin kaipasin.


Väristä voi varmaan päätellä, että kurkumaa ja currya tuli pohjaan? :D Pohjan päälle sitä tomaattitöhnää tuubista ja kuin sattuikin, että jääkaapissa oli sellainen tyhmä määrä tomaattista myskikurpitsasoppaa (josta ei siis annosta saa), jonka nakkasin siihen tomaattitöhnän päälle. Ihan niin kuin viimeksikin! Hyväksi havaittu kaava. :)


Pannulla paistelin taas valkosipuliöljyssä tempehiä, jotka pilkoin vähän pienemmiksi paloiksi kuin viimeksi. Niiden lisäksi täytteeseen tuli sitä pinaattia, viipaloitua kirsikkatomaattia, raejuustoa ja tuoretta basilikaa. Ja mausteita tietysti.

Tommosenkin löysin! En tiennyt, että mulla oli semmoinen. Ei oo hirveästi ollut käyttöä.. :D


Söin niin paljon, etten enää jaksanut. Eli riittävästi oli ja oli ihan valtavan hyvää! Maailman parhautta on tehdä pizzaa itse ja se, että sitä tulee niin paljon, ettei tarvitse kiukkuiseksi jäädä! :') En varmaan koskaan lakkaa olemasta iloinen siitä, että löysin tuon jauhopussin kaupasta. :D


Aurinkokin ilostuttaa!

Mitäs kivaa tässä päivässä sitten on ollut? No ainakin se, että treeni oli oikein mukava! Vuorossa oli jalat, vatsa ja kyljet. Tällä kertaa jätin tekemättä sen takakyykyn, jota olen epäillyt alaselkäni kivuliaista jumituksista. Yhden liikkeen pois jättäminen avasi tietysti uusia mahdollisuuksia ja ne ajattelin käyttää tekemällä ylimääräisen sarjan sekä split squattia, että syväkyykkyä. Ja koska tuntuma on ollut hakusessa tuolla pakarapuolellakin, päädyin tekemään aika paljonkin pienemillä painoilla. Hitaasti ja keskittyen siihen tuntuman löytämiseen. Ja sehän onnistui hienosti! Jee!

Leg curl on ball.

Hiki lensi taas aivan kunnolla. Olin jo ihan hiessä pelkän lämmittelyn jälkeen. :D Pisaroita tipahteli lattialle ja niitä piti pyyhkiä vähän väliä otsasta, ennen kuin pääsivät naamalle valloilleen. Yksi meni korvaan kesken split squatin ja siinä meni hetkeksi pasmat sekaisin. :D

Split squatteja tein vain viidelläkymmenellä kilolla ja syväkyykkyä kolmellaviidellä. Molempia neljä sarjaa sen normaalin kolmen sijaan. Lyhyet tauot ja syke siten korkealla koko treenin ajan. Toistot eivät nousseet pienempien painojen vuoksi silti yli kahdentoista, sillä tuntuma oli todellakin kohdillaan. Mulla meinasi koko perä räjähtää (:D) siinä syväkyykkyjen viimeisten toistojen kohdalla, enkä saanut tehtyä siksi kuin 4 x 10! Kyllä vain nautiskelin. <3

Tänään oli myös kansainvälinen Mene pyjamassa töihin -päivä. Luulen, että tuo treenihuone on lähinnä työpaikkaa mulle tällä hetkellä. :D

Noiden kyykyttelyjen lisäksi vielä jullea ja leg curlia superina ja niiden päälle vatsoja pallon päällä ja voimapyörällä, superina myös, ja loppuun kylkitaivutuksia. Aikaa kului vain vähän päälle tunti, mikä on mulle jalkatreenissä nopea aika. Sama homma oli viimeksi, kun on nämä aikataulut, joiden vuoksi saa pitää kiirettä! Ja mä tykkään siitä, siinä on tekemisen meininkiä! Eikä muuten tullut tänään selkäkipuja, jee!


Lautaselle päätyi jalkapäiväruokaa, eli iso uunipottu ja eilisiä pizzan rääppeitä. Otin pizzaa vaan pienen nokareen, jotta mies sai syödä kaksi isoa jäljellä olevaa viipaletta oman pottunsa seurana. Tässä oli kyllä lautasella niin paljon parhautta, että en tiedä miten päin olisi ollut! Peruna on ihan parasta, kun siihen laittaa valkosipuliöljyä ja suolaa ja pizza tietty on pizzaa.. Olin ihan taivaissa ja taidan olla edelleen. :D Mullahan on tässä muutenkin tuon jalkatreenin jälkeen sellainen olo, että voisin syödä mitä vaan ja vaikka kuinka paljon. Ihan pohjaton vatsa -fiilis! KAIKKIMULLEHETINYT NOMNOMNOM.. Onneksi kohta on iltapalan aika. :')


Ja semmoinenkin parhausjuttu tuli vastaan, että löysin taas aarteita farkkukaapistani! Farkut, jotka muistan vain hämärästi.. En ole ihan varma olenko käyttänyt ennen kertaakaan, enkä kyllä ihmettele, sillä nyt ne vasta istuu hyvin! On varmaan olleet ennen reilumman puoleiset. Lisäksi on pehmeää farkkua, joka myös joustaa, joten eivät ole niin ahdistavat kuin melkein kaikki muut farkut tällä hetkellä. :D Taidan laittaa nämä päälle sitten kun lähdetään reissaamaan (muuttamaan) ja autossa istumista tulee tuntikaupalla. Parhautta on loputon farkkukaappi, josta löytyy aarteita! Elämässä on niin paljon parhautta!!

Ja sekin on kivaa, että huominen on viimeinen päivä näillä kiireisillä rutiineilla, ja saan tämän viimeisen puolitoista viikkoa Skotlannissa eloa pyhittää muuttoon keskittymiseen ja kaikkeen siihen liittyvään! Wohoo!

Aika epäedustava kuva Natusesta. :DD Mutta parhautta se on tämäkin. Massun päristely ja pusuttelu <3

Lisäksi viikonlopuksi lupasi vihdoin nättiä ilmaa paikkaan, jonne ollaan jo pitkään tahdottu mennä, ja kun täällä alkaa aika käydä vähiin, niin se on iloinen asia se! Parhausjuttu osa miljoona!

Kai teillä muillakin on paljon parhautta? Onhan, joohan?!

8 kommenttia:

  1. Ehkä munkin vaatekaappi, tai lähinnä se farkkupuoli, muuttuu aarreaitaksi tässä pikkuhiljaa.. olettaen, että saan kankun kasvamaan :D on meinaan parit farkut ostettu tässä parina viime vuonna, jotka on muuten hyviä mutta reisistä ja persiistä hiukan lössöttää - vahingossa ostettu tavoitefarkkuja? Hyvä sinänsä, ettei tarvi yrittää sit änkee ahteriaan niihin jotka istuivat vuosi sitten täydellisesti. Sopii vain toivoa, että se kankku ja reidet kasvaa, eikä vyötärö :)))

    Jotenkin niin uskomatonta että enää puolitoista viikkoa ja sit te ootte suomessa, tai ainakin tulossa. Vaikka ei mun elämään mitenkään asia vaikutakaan, niin jotenkin tässä lukiessa myötäelää ja jänskättää... :D Omg, siis sit te ootte niinku käytännössä naapurissa!

    Parhausjuttuja on mun uus ruokavalio ja treeniohjelma <3 Toimii toimii toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en ihan kaikkiin farkkuihini enää mahdu, mutta monet noista on samaa kokoa vyötäröltä kuin mitä käytin siinä seitsemän kiloa sitten. :D Eli pääasiassa jonnekin muualle on tavaraa tullut kuin vyötärölle, mikä on kovin mukavaa! :) Ja kontissahan sitä on. :D Ja reisissä. Jotkut kolmetkymmenet noita pareja on, vähän jokaiselle mahdolliselle kilolle vissiin omat. :D

      Joo ihan käsittämätöntä, että niin pian alkaa meidän muuttomatka! Alkaa hirvittää! Apuuuva! Myötäelää saa aina. :D Omg!

      Parhausjutut on parhautta! Etenkin toimiva ruokavalio jo mahtaisa treeniohjelma. <3

      Poista
  2. Ihan parhautta, että on ollut noin paljon parhautta, mutta entä se tukka? :D Tahtoo nähdä mitä olet tällä kertaa saanut aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! :D Tukalle ei valitettavasti kuulu mitään uutta. Tässä välissä oli vaan tyvivärjäystä ja piti ottaa tukka hetkeksi päästä ja laittaa takaisin. Siitä vaan tulikin vähän liian lyhyt ja laitoin uudelleen, niin nyt on taas hyvä. ;)

      Poista
  3. Tänään oli töissä täytettyjä uuniperunoita. Eipä ole itsellä tullut mieleen: kurpitsaa sisällä, olipa muuten hywiä! Sä olet selkeästi syönyt jotain sieniä, kun olet noin hyvällä tuulella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooohh. Kuolaan! Oliko kesäkurpitsaa vai jotain muuta kurpitsaa? Kuolaan joka tapauksessa. :D
      Tässä ei onneksi tartte sieniä popsia, että löytää tämmösen iloisuustason. :') Ei tartte kun muuttaa Suomeen, varsin mieluisalle seudulle. :D

      Poista
  4. Oi, parhautta on nää Heidin parhauspostaukset <3 Ihan alkoi jo ahdistaa, kun ei näillä nettiyhteyksillä saanut yli viikkoon ladattua ainuttakaan blogisivua auki. Mutta tänään on onnistunut! Se jos mikä on parhautta! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, joskus vaan maailmassa on niin paljon parhautta. Kuten parhausnettiyhteys! :)) <3

      Poista