tiistai 20. elokuuta 2013

Rutiinit sekaisin!

Täällä vielä ollaan! Hirvittävän myöhäistä postausta pukkaa, mutta tänään sentään pukkaa, toisin kuin eilen. :)


Nyt kun miehellä on loma menossa ja aamulla saa nukkua pääasiassa pari tuntia pidempään, se pari tuntia on luonnollisesti jostain pois. Tässä tapauksessa se on helposti bloggailusta pois, kun ei viitsi esimerkiksi syömisistä karsia. :') Nukkumaanhan mennään silti samaan aikaan kuin aina, ei vanhat jaksa enää valvoa. :D Eilen tosiaan oli olevinaan hirmuinen kiire koko päivän, kun siihen sisältyi parin treenin lisäksi mm. tukan värjäystä, kokkaamista hieman pidemmän kaavan mukaan ja siivoamista. Lyhyesti tuosta kiireisestä maanantaista tässä:


Eilinen vatsa/selkä/kylki(ja takaolkapää) -treeni sai vihdoin uuden tulokkaan, minkä kokeilua olen miettinyt ties kuinka kauan. Eli takaolkapäille facepull kuminauhalla. En tiedä miksi sen kokeileminen on kestänyt noin kauan, mutta onneksi vihdoin sain aikaiseksi, nimittäin tuntuu ihan uudella tavalla! Hieno homma. Rear delt inverted row'ta olen tehnyt vaikka kuinka pitkään, mutta jostain syystä väsytän siinä hauikset ennen kuin saan täyden tuntuman takaolkapäihin. Facepullissa meni kyllä suoraan oikeaan osoitteeseen.


Selkää siis kanssa treenattiin. Vatsakuvilta säästän teidän tällä kertaa (ei huolta, eiköhän niitä taas seuraavalla kerralla ilmesty). Ruoaksi kokkailin tällä kertaa - ja vasta toista kertaa ikinä - palsternakkaa. Tein ihan vain uunissa samaan tapaan kuin kaikki parhaat uunipaahdetut kasvikset, eli sopiviksi paloiksi, öljyä, mausteita ja paahtumaan. Oi nam! Tosi kivan makuisia. Lievästi porkkanamaisia, mutta jotain erilaista niissä on. Pähkinäinen maku, sanovat. Söin taas valtaisat määrät, kuten tällä hetkellä ruokaa vain uppoaa. Enemmän kuin miehelle. :D Nykyään otan myös aika poikkeuksetta lisää niin paljon kuin vain mahtuu, jos on lisää vain haettavana. Jostain niitä hiilareita (ja energiaa) pitää ottaa ja niitähän saa helposti tämmösistä ruoista, kuten nyt palsternakka, tai riisi, bataatti, peruna.. Kaverina lautasella edellisen päivän myskikurpitsamuussin jämät.


Tänään taas rutiinit sekaisin, kun aamupäivällä mentiinkin ensin ruokakauppaan ja vasta myöhään iltapäivällä treenasin. Sitä ennen ehdin ruoankin syödä. Eilisiä palsternakkoja ja kaverina uunipaahdettua parsakaalia. Kuvan parsakaalimäärä lisääntyi mystisesti kuvanoton jälkeen, kun miehellä oli kuulemma liikaa lautasella. Sain aika paljon lisää. <3 :D Sanoin, että lappaa vaan, syön kyllä kaikki mitä lautasella on.


Tämän päivän treeni koostui käsiosiosta. Oli hauista, ojentajaa ja olkapäätä. Olin aivan (ruoka)koomassa sohvalla ja haukottelin kuin viimeistä päivää, ihan valmiina yöunille. Kello oli siis ehkä neljä. :D Mutta siitä nousin ja kyllä vaan kulki niin p*rkeleen hyvin! Aavistelinkin, kun hiilareita tulee ja muutenkin tankkaa ruokaa ihan kivasti. :) Potkua potkua!


Hauiksille taas peruskääntöjä mutkatangolla ja lisäilin painoakin. Tein pienemmällä ensin parit sarjat ja kolme sarjaa vielä suuremmalla, jolla toistoja tuli joka kerta vain kahdeksan. Oi hapotus! Hammereita hauiksille kanssa ja sieltä se suoni taas tuli näkyviin. Onneksi oli mies kotona, huoneesta ulos ja äkkiä näyttämään, että kato nyt, siinä se on! :'D Ja hirveällä vauhdilla takaisin jatkamaan treeniä.


Olkapäille otin niiden perusvipareiden lisäksi pystypunneruksen, mitä en olekaan tehnyt piiitkiin aikoihin. Tangolla tein ja tuossa kohtaa treeniä (toisiksi viimeisenä liikkeenä) riitti pelkkä tanko, kädet oli jo ihan rikki. :D Tanko nousi vain 3x12. Joskus muinoin sillä tehdessä on painoa ollut aika monta kiloa siihen päälle, eikä mulla silloin ollut edes olkapäitä. :D


Ojentajille tälläkin kertaa ranskalaista seisten käsipainolla ja pushdownia kuminauhan kanssa. Meni kyllä kaikki tänään treenissä ihan nappiin ja perille sinne minne pitikin. Kädet oli aivan spagettia pidemmän aikaa treenin jälkeen ja veikkaan, että huomenna tuntuu ihan hauiksia myöten.


Ja koska viime viikolla ei kertaakaan ehtinyt ulos kävelyille (kun ei sinne voi yksin mennä, koska migreeni), niin tänään otettiin tuo vahinko takaisin. Illemmalla treenin jälkeen lähdettiin siis kävelylle, taas itselleni uutta reittiä katsastamaan. Mulle lupailtiin, että siellä oisi lehmiä ja lampaita, ja siitähän meikä innostui. :D

Kuten näkyy. :DD Noin niin kuin muuten olen tästä sanaton.

Alkuun ilma oli hieman paksua ja kaikkea muuta kuin raikasta, mutta kun jossain kohtaa ripsahti vähän vettä niin ilmakin tuli helpommaksi hengittää. Oli todella mukava kävellä. Kyllä illalla on vaan miellyttävämpi mennä tuolla. Tykkään, kun on raikasta ja viileää.


Odotin, että oisi satanut enemmästikin, mutta pikkuttihutteluksi se jäi. Olin ihan valmis kastumaan läpikotaisin! En sitten tiedä miksi. Se oisi vaan sopinut mulle justiinsa tänään. :D


Ja olihan siellä niitä lehmiäkin, jee. :D Huutelin niille MUUUU ja jotkut huutelivat takaisinkin. Awww.


Kyllä lemppari oli silti eräs lammas, joka niin söpösti toljotti, että lässytin sille ottavani sen kainaloon ja vieväni kotiin ja sanoin, että möyhin! Ja sitten se toljotti ja rääkäisi räkäisen ja ruman MÄÄÄÄ. Ja me hihitettiin. Ja sitten se teki sen taas. Ja taas. Ja taas. Meillä oli hauskaa. :'D Veikkaan, ettei se tahtonut möyhittäväksi. :D

Kävelylle tuli mittaa 10km ja aikaa kulutettiin 2h2min. Oisin voinut kävellä ikuisuuden, mutta kun Emmerdale! :)

Niin joo. Olen nyt jo aika varma, että ilmanpaineen vaihtelulla ei ole mitään tekemistä mun migreenini kanssa.. Pari viime päivää on ollut aika hurjaa meininkiä:


Todennäköisesti torstaina koitetaan provosoida migreeniä tämän hetken vahvimmalla triggeriveikkauksella. Jännityksellä odotamme. Peukut pystyssä, että tulisi välitön reaktio, mutta päivän tai kahden viivekin käy. Kunhan tulisi sieltä! Sitten oisi syy. Jänskää!

Huomenna saattaa olla lepopäivä. Ehkä. Tai sitten iltapäiväinen jalkatreeni. Ei osaa vielä sanoa. Aamupäivällä/päivällä menen juoksuradalle miehen kanssa napsimaan kuvia, kun toinen koittaa taas uusia ennätyksiä. Toivottavasti sää olisi tuohon hyvä.

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :D Joo! Viime viikolla miehellä oli niin pitkät päivät töissä, että jäi lenkit vallan tekemättä. :( No nyt pääsee taas! Ja sillonhan mennään! ;) <3

      Poista
  2. Jos mä aiemmin oon fanittanut sun vatsaa, niin nyt mä suorastaan palvon tota selkää!!! Aivan uskomattoman upea body! Ja toi haba! Voisin vaan tuijottaa noita kuvia loputtomiin! Kunnon motivaatio-bloggaus tämä, nimittäin nyt taitaa olla pakko jättää marjapuskat hetkeksi rauhaan ja vääntää edes jonkinlainen kuminauha- ja käsipainotreeni (täällä anoppilassa tarvii aina nuo treenit keksimällä keksiä, kun ei salillekaan pääse)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, häkellyn! Kiitosta! Ja ihan loistojuttu, että motivaatiota irtosi tästä. Kyllä kotitreenari keinot keksii, niin mää sanon aina. :D Kämppä on täynnä erilaisia kuntoilumahdollisuuksia! Saati sitten, jos on kuminauhaa ja käsipainoa, ei muuta kun laittaa riehuten. :D

      Poista
  3. Kah, sinullakin täällä selkäkuva. Ja ihan kuin menisi samalla tavalla alhaalta vähän vinoon selkäranka, kuin minullakin, vai seisotko sitten hieman vinossa?

    Mulla on keväästä asti ollut toi kasvoihin veto mukana ohjelmassa, mutta en oikein tykkää siitä :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jänskä sattuma (vaikka en niihin uskokaan), bongasin kanssa sulta vastaavan. :) Tuossa kuvassa olen itseasiassa polvillani. Mutta olen monesti bongannut näistä kuvistani, että alaosio menisi kieroon. En tiedä meneekö oikeasti vai enkö vain osaa seistä suoraan. :') Mutta siinäpä vasta oisikin sattumaa (mihin en vieläkään usko), jos mulla oisi sama juttu!

      Millä tavoin tykkäät treenata takaolkapäitä? Mä en pysty taas tekemään mitään vipareita niille kun ei vain taivu, ja takaolkapääsoutukin on vähän tuntuman suhteen heikko. Tässä sain tuntuman suoraan kohdilleen. Katsotaan, josko se on vain alkuinnostusta vai pysyvää rakkautta. ;)

      Poista
    2. En ole oikein löytänyt sellaista eristävää liikettä, josta tykkäisin. Mave, soudut, pystypunnerrus ja alatalja kai kehittää niitä "siinä sivussa". Mutta teen tuota kun ei ole parempaakaan löytynyt..

      Poista
  4. Yhes lampolas pieni karitsa ei osannu sanoo MÄÄ, vaa se huuteli surkeella äänellä ÄÄÄÄÄ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwwwwssss :') <3 Karitsat on niiiin söpöjä, saati sitten tommoset vajakit. :DD

      Poista