perjantai 1. maaliskuuta 2013

-1,1kg

Vähän se vauhdikkaasti nyt tipahti tuo paino. Arvuuttelin itse etukäteen, että kyllä se on kilon pudonnut. Sen siitä saa kun ei syö, näin siinä tosiaan käy. :D Kyllä mulle nyt taas ruoka maistuu, jospa ensi viikon saldo olisi hieman maltillisempi. Uskoisin, että suurin osa painosta putosi ma ja ti. Maanantaina kävelyllä ulkoilupöksyt kiristi joka puolelta. Keskiviikkona kävelyllä samat pöksyt repsotti joka puolelta.

Mittoja en ole ottanut, mutta tiedän jaloista/pyllystä lähteneen (housut), käsivarsista (habat katosi), selästä (sykevyö tippuu) ja vatsasta/kyljistä (kädet kun laittaa lanteille, tuntuma käsiin on ihan eri).




Protskut on silti olleet kohdillaan, eli korkealla, niinäkin päivinä kun ei juuri ruoka maistunut. Muistaako joku vielä, miten alkuun selittelin, että täällä Skotlannissa on vaan rahka niin kallista että ei osteta? No tilanne on hieman muuttunut..


Mmmmhhh.. Rahkaa..

:D Nii! On se kyllä edelleen ihan yhtä kallista kun vertaa Saksan hintoihin, mutta kaikenlainen muu kikkailu osoittautui astetta kalliimmaksi. Kuvassa 29 rahkapurkkia, mitä tilattiin tällä viikolla. Tilattiin kylläkin 30, mutta heillä ei ollut kuin 29. Sanoin, että juuri ja juuri pärjätään niillä, ei haittaa.

Kyllähän toi välillä tökkii, varsinkin kun on nyt pitänyt vähän miettiä mitä sinne sekaan laittaa. Ettei niitä siemeniä ja pähkinöitä ja kuivattuja luumuja surrauttele joka kerta sekaan.. Jos on mauton satsi niin kyllä se alkaa tökkiä. Joskus menee viisi päivässä, yleisemmin neljä. Niistä on yksi aamupala ja yksi iltapala. Välipalarahkat surrautan aina sauvasekoittimella. En jaksa veivata ja sekoitella niitä. :D Tulee muuten tosi nannaa kun laittaa kuivattuja luumuja sekaan ja surrauttaa. Luumurahkaa.. <3




Ruoka on tosiaan taas jo maistunut. Eilen tein kukkakaaliparsakaalimuussia. Lisänä eilen oli herkkusieniä paisteltuna pinaatin ja sipulin kanssa. Tänään sitten uunissa porkkanaa. Kehokin alkaa jo voittaa sen heikkouden tunteen ja alkaa tuntua ihan normaalille. Tänään tulikin aamulla tehtyä jo suhteellisen normaali olkapäät-ojentajat-vatsa-kyljet -treeni. Aikaa meni vain ihan liikaa, olin yllättynyt kun lopussa katsoi kelloa, että 1:28. Vartin saisi nipistää pois! Oli vähän pienempää painoa käytössä mm. Arnoldissa ja toistot sen myötä 20. Jos ensi kerralla saisi painot jo paremmin kohdilleen, ettei tarvitsisi noin pitkään niitä puntteja nostella.

Kävelyllä kävin taas. Tuntuu olevan enemmän tarve kuin edes halu mennä tuonne. Vaikka siis tahdon toki mennä, mutta tarvitsen sitä hirveästi, että pääsen tuonne. Aurinko ei aamupäivällä paistellut (nyt taas sininen taivas), mikä on kyllä hyvä juttu, kun tuonne on todella vaikea pukeutua sopivasti tällä hetkellä! Auringossa on helposti reilut parikymmentä plussaa, mutta varjossa on maa kuurassa ja höyry nousee hengityksestä. Mutta auringossa paahtuu ihan totaalisesti. Jos tuulee, se viima on yleensä aika raaka. Koita siinä sitten pukeutua. Helpompi kun aurinko ei paista. Thermosukkikset vaan jalkaan ja pihalle. :D Okei, kyllä niiden päällekin tulee housut! Oli muuten jännä huomata, että takki jonka laitoin päälle, kiristi hartioista. Kun ei nyt liian pieneksi jäisi. Vaikka tavallaan se olisikin hauskaa. Muttei sitten kuitenkaan.


On muuten ihan hirveen kireet lämpösukkikset, ne vetäsee mun takamuksen aina ihan lyttyyn
ja kadottaa sen melkein kokonaan. Kävelen siis pihalla pyllyttömänä. Ja tää oli sitten tärkeä informaatio.




Yhtään täysin lepopäivää ei tälle viikolle ole vielä tullutkaan, joskin yksi puntiton siellä on silti. Voi olla, ettei täysin lepopäivää tulekaan, vaan menee ensi viikolle vasta. Toinen puntiton kyllä tulee. Mutta kävelyä en nyt jätä. Muutenkin niin erilainen viikonloppu edessä, että lepopäivä olisi ihan tylsä tässä kohtaa. :D Kävellä osaan myös hyvin rauhallisesti, eli ei ole niin kuluttavaa kuin voisi ajatella. En tosiaan pingo siellä näinä päivinä tuhatta ja sataa. Kunhan tallustelen.

Kiitos muuten tsempeistä kaikille. Ei tässä enää mitään hätää ole. Mietin ensin, että kerronko nyt mitään kun eihän se tänne kuulu, mutta kyllä se vaan suoraan vaikuttaa ruokailuihin, painoon, treeneihin ja yleiseen hyvinvointiin, niin jo siinä oli syitä kertoa. Olisi muuten ollut aika vaikea selitellä tätäkin painonpudotusta.

Nyt tahtoo taas laittaa aivot offille. Viikonloppuja niille, jotka semmoista viettää.

10 kommenttia:

  1. Mulla kanssa tippui keskiviikkona kilon paino kun en saanut nukuttua ja ressasin :/ kolme päivää nyt närästänyt ja tänään vasta sain ensimmäisen kerran rahkaa alas, muuten on tökkinyt se kaiken muun ohella ja vähän väkisin joutunut syömään. Mutta eiköhän se yhtä nopeasti taas nouse kun ruokahalu palaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Mulla on justiinsa semmonen kroppa ollut aina, että syö yhdenkin päivän huonosti niin ryminällä tullaan alas. Onneksi on kuitenkin keventely menossakin, niin ei tartte plussia ajatella. Ja rahka ei tosiaan varmasti maistu jos närästää! Yyyh. Ikävä ajatuskin jo. Tsemppiä sullekin ruokahalun metsästykseen!

      Poista
  2. Mulla kans puntari näytti aamulla -1,5kg ja ihan vaan kuumeen takia. Syönnit ollu mitä sattuu ja millon sattuu. Juoda nyt pystyy jotenkuten vaikka kurkku on kuin hiekkapaperia. Toivottavasti tästä nyt äkkiä toipuis!

    VastaaPoista
  3. Hihii, mä muistan ne sun rahkajutut silloin Skotlannin alkuvaiheissa. (eihän siitä kyllä ees hirmu kauaa oo, aika menee vaan niin siivillä, että tuntuu hullun pitkältä ajalta)
    Nii ja hei ihanalta näyttää sun jalat noissa sukkareissa vaik ne pyllyä lätistäiski! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kovaan ääneen huutelin että täällä ei rahkaa syödä!! :') Nyt ollaan muuten oltu täällä kolme kuukautta!
      Kiitti thermosukkisjalkakommentistakin! :') On kyllä semmoset sukkikset että ylös kiskomiseen pitää varata aikaa ja hermoja. :D Hih! <3

      Poista
  4. Oli hyvä päätös siulta, että jätit ne plussat ja siten tuota kävelyäkin on tullut kuvioihin enemmän :) Selvästi nautit siitä, ja luulen ymmärtäväni mitä tarkoitat myös tuolla tarpeella :)

    Viikonloppuhalaus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ainoa oikea päätös ja tämä nykyinen tilanne sen sitten vielä selkeästi vahvisti! Uskon kanssa, että pääpiirteittäin tiiät mitä tarkoitan sillä tarpeella. :)

      Sunnuntairutistus! <3

      Poista
  5. Mun on monesti pitänyt kokeilla laittaa sauvasekoittimella sekasin luumut ja rahka, mutten vaan oo muistanut. Yritän ryhdistäytyä sillä se kyllä kuvitelmissani maistuu hyvältä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kyllä pakotan oikein sut tätä kokeilemaan. PAKOTAN. Ettäs tiiät. :) Se on ihan suurherkkua!

      Poista