perjantai 25. tammikuuta 2013

Kuvallista perjantaita

Aamulla katselin jo ikkunasta, että tuonne pitää ehdottomasti tänäänkin mennä..



...kissa vahti silmä kovana aamutoimia..



...ennen treeniä piti taas jo syödä jotain..



...treenivuorossa oli selkää ja hauiksia lökäpöksyissä..



...posti toi vihdoin protskua edellisen loputtua jo jokin aika sitten..




...päivällä vetäsin alusvaatekerraston (ja pipon!) päälle ja lähdin taas ulos..



...suihkun jälkeen kokkailin palsternakkaa ja sen kavereita..



..ja sitten keitin kahvia jota tässä juon nyt! :)

Hieman enemmän kuvia avatakseni;

Ennen treeniä välipalassa on (viimeinen) omatekoinen protskukakkapötkö :D, tummaa leipää närpittyinä paloina, raejuustoa, omena, auringonkukansiemeniä.

Treenikuvista huomasin tänään, että takaolkapäät pilkottaa. (jiihaa!)

Saapui tosiaan hamppuproteiinia tänään. Heippahei vaniljaunelma! Meillä loppui viiden kilon pänikkä sitä tässä jokunen päivä sitten ja ilman on oltu. Sitä samaa ei ole täältä enää saanut ja sitä samaa ei enää halunnut, koska siinä oli niitä keinotekoisia makeutusaineita ja ne on aina häirinneet. Etsittiin oikeasti tuntikaupalla pitkin nettiä täältä saatavaa protskua, jossa olisi kaikki kohdillaan. No ei löytynyt! Kaikissa oli jotain vikaa (keinotekoisia makeutusaineita, viljoja, lisättyä sokeria..). Sitten kun pitää vielä miettiä sitä, että jos mulla onkin jokin yliherkkyys esimerkiksi maitotuotteisiin, niin ei viitsi sijoittaa maitopohjaiseen tässä kohtaa suuria summia. Siispä kotiin tuli hirveetä vihreetä tavaraa nimeltä hamppuproteiini. :D Ei ole ainakaan ylimääräisyyksiä! Kuten kuvasta näkyy, maistoin sitä vain desin. Ja veteen, ehdottomasti. Haisee ihan jollekin.. ööh.. herneille? Pavuille? Jollekin sellaiselle. Ja maistuu myös. Ei liukene veteen, mutta sekoittuu hyvin. Jauhoinen se on kun sen juo. Yllättävän neutraali maku, mutta ei se tosiaan ihan vaniljaiselle vertoja vedä. :D Eipähän tule heitettyä joka paikkaan tätä vaan käytettyä ainoastaan tarpeeseen!

Ulkona taas juoksentelin kävelyn ohessa. Vähän oli kylmä viima ja naamaa paleli, mutta onneksi oli pipo niin korvat eivät palelleet! ;) Lunta tuli hiljalleen ja nyt tällä hetkellä niin sakeasti, ettei meinaa naapuritaloja nähdä. Päälle neljä kilometriä viipotin menemään ja posket sai taas punaa ja oli kivaa. <3

Kokkailin myös niitä palsternakkoja nyt ensimmäistä kertaa ikinä, ihan perinteisiä uunikasviksia oli vuorossa. Laitoin kaveriksi muutaman porkkanan ja sipulia. Mausteita, oliiviöljyä, valkosipulia, tuoreyrttejä. Oli todella hyvää! MUTTA. En tiedä olisinko erottanut lantusta. :D Ehkä hieman.. pehmoisempi maku? Ihan kevyintä herkkua palsternakka ei olekaan, esimerkiksi verrattaessa kaloreita porkkanaan siinä on noin puolet enemmän per 100g. Mutta tämä oli tietenkin mulle hyvä juttu, kun plussilla tässä ollaan! :D

Yyyfff.. Loppukahvi oli kylmää jo. Ei se mitään, se kaunistaa! Ei muuta kuin hyvää perjantaita ja viikonloppua itse kullekin!

16 kommenttia:

  1. Siellähän alkaa olla jo suomen (talviset)maisemat. Tuo protsku ei uppois kyllä minuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo parin päivän talvi saatiin. :) Asteet tosin nollan tienoilla, ei täällä oikein pakasta. Ei tarttekaan, kun pienikin tuuli tuntuu jo useammalta pakkasasteelta! Ja ei se niin namia tosiaan ole tuo protsku, varsinkin kun on tottunut makeaan.. :') Tällä mennään!

      Poista
  2. Hamppuprotsu on parasta. Siis kaikkeen muuhun kuin palkkariin. Siihen se ei sovi, koska kuitupitoisuutensa takia imeytyy hiiiiiitaaaasti. Jos haluaa vegepalkkarin, niin sitten riisiä.

    VastaaPoista
  3. Miekin oon käyttänyt hamppuproteiinia, ja itse asiassa joku pussinpohja tuolla kaapissa vielä onkin. Voisi toki alkaa hyödyntää sitä taas uudestaan, kun on kerran ostanut :)

    Hei beibi, siun etureidet tossa toisiks alimmaisessa kuvakollaasissa! Vaudevau! <3 Noilla on hyvä tallustaa kohti viikonloppua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saas nähdä miltä se maistuu aamulla puuron seassa! :') Mutta parempi olo on, kun ei vetele niitä lisäaineita! Noin niinkuin henkisesti ainakin parempi olo jos ei muuten. :D

      Hei beibi kiitos!! <3 On ne ihan kiitettävästi kasvaneet tässä viime aikoina, että kot-kot vaan. :D

      Poista
  4. Ei vitsi mäkin odotan, että mun hamppuproteiinit saapuu!! En oo ennen sitä testannu ja nyt ihan innolla odotan!
    Ja hei, nyt sä VIHDOIN pistit ton kokovartalomakkarakuvan tosta lämpöasusta.. :) Hihi. Muistatko ku laitoit mulle joulua ennen, että onneks sä pistit sen ettei sun tarvinu? :D
    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, joo! :'D Mutta tää on se neutraalimpi mun kahdesta kalsaripuvusta, se toinen on semmonen huutavan punainen! :'D Se meni onneksi eilen pesuun.. ;)
      <3

      Poista
  5. Mä en tykkää yhtään hamppuproteiini mausta, oon koittanut sitä tökätä rahkaa ja puuroon, ei vain jotenkin toimi :/ Ehkä tuos mun omas on jotenkin vahva maku vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en minäkään siitä tykkää. Pahaahan se on. :D Mutta yllättävän mieto sekoitettuna veteen, verrattuna siihen, miten voimakkaasti se haisee. :') Mutta vaikka se on pahaa, niin onneksi ei ole vastenmielistä, vaan pystyy kyllä käyttämään! En rohjennut aamulla puuroa pilata (:D) joten join tätä erikseen innocent -smoothien kanssa, siinä toimi kun smoothien maku on niin paljon voimakkaampi.

      Poista
  6. Mikä ilme teitin kissalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on rankkaa hommaa tuo meidän vahtiminen ja kurissa pitäminen. :D

      Poista
  7. Mistä tilasit hamppuproteiinia? Se taitaa olla aika kallista.. Mistähän sais halvimmalla Suomessa, osaatko sanoo? :) Vois kokeilla nimittäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me tilattiin Amazonin kautta, mutta pääpaikka oli tämä:

      http://www.goodhempnutrition.com/good-raw-hemp-protein/13-good-hemp-protein-powder-natural-raw-2500g.html

      Amazonista saatiin jonkin verran halvemmalla kuin suoraan tuolta. Suomeenkin ilmeisesti toimittavat tuolta ylläolevasta osoitteesta, joskin postituskuluja tulee päälle ihan kivasti.. En valitettavasti osaa sanoa, että mistä ylipäätään Suomessa saisi moista ostaa, saati sitten että halvimmilla. :D

      Poista
  8. Heippa!

    Tässä on sulle terveellinen ja paremman makuinen protskujauhe.

    http://www.fitnessfirst.fi/fi/sun-warrior-warrior-blend-protein-vnailja-1kg.html

    Itse käytän myös hamppuprotskuu ja heitän sitä itsetekemäni smootien sekaan, mutta kun se loppuu taidan tilata tuota sun warrior jauhetta. Maistoin sitä kaverilla ja se oli hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Linda!

      Kiitos vinkistä. Tuota on ennenkin ehdotettu, mutta näyttää olevan edelleen aivan jäätävän hintaista verrattuna muihin protskuihin, joten jää vieläkin ostamatta. :/ En tosin edes tiedä saako sitä täältä edes ostettua ja mihin hintaan saisi, mutta tuskin se suhteessa on yhtään sen halvempaa täällä verrattuna muihin.

      Jää hamppuproteiinikin multa syömättä tästä päivästä eteenpäin. Eilen jo sattui vatsaan sen juomisen jälkeen, tänään kokeilin sitten pelkän veden kanssa (smoothien sijaan) ja hetken päästä sattui vatsaan aivan hirveästi.. :(

      Poista