keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Keskittynyt töyhtöhyyppä

En ole enää jokuseen päivään jaksanut paistella aamupalaksi banaanipannaria ja rahkakin on vähän tökkinyt heti aamusta. Tänään söin annoksen raejuustoa auringonkukansiemenillä ja pellavansiemenrouheella, ison banaanin, omenan ja satsuman. Banaania tietysti heittelin raejuustoannoksen sekaan, sillä se on nannaa! Huomiseksi aattelin kuitenkin taas paistaa banskupannarin. On kyllä jo ikävä. Eikä enää laiskota niin kovin, ettei jaksaisi paistella. Siihen päälle saa sitäpaitsi hilloa, niin sujunee jalkatreenikin ihan tuosta noin vaan. :D

Töyhtöhyyppä, preacher curl ja pyyhemytty.

Tänään kuitenkin selkää ja hauiksia. Hyvinhän se irtosi! Treeni tosin alkoi normaalia myöhemmin ja paukut loppui kesken, kun aamupala ei enää ollutkaan antamassa potkua. Mutta eipä tuokaan loppupeleissä haitannut. Viimeiseen tipautin painoja, kun meni niin riuhtomiseksi ja tuntui ottavan enemmän olkapäihin kun hauiksiin. Painon tipautus auttoi ja tuntui, että hauikset räjähtää siihen paikkaan! o.O

Arnold's 21.

Selälle tein perinteiset, joskin alensin painoa kulmasoutuun. Selkä on aivan sekaisin ja lapa on hukassa. Mm. tähän liittyen mulla olisi tosiaan infottavaa kunhan saan varmistusta asiaan. Tänään olin jo soittamassa Suomeen asian tiimoilta, josta varmistusta pitää hakea, mutta en osaa käyttää meidän puhelinta. :DD Kännykällä ei ole kenttää puhumiseen täällä (mikä on siis aivan täysin normaalia koko UK:ssa) ja siksi meillä onkin peruslankapuhelin lisäksi. Mutta en mä tiedä miten siihen näppäillään maanumero, kun plussanappia ei ole, joten ootellaanpa huomiseen ennen kuin lähden soittelemaan.. :'D Kaikkeen sitä aviomiestä vaan tarviikin. Sitä en tiedä soitanko oikeaan paikkaan edes, mutta katsotaan. Sitten kerron ihan kaiken, kun tiiän ihan kaiken! Melkein en pöksyissäni pysy ja on inhottavaa, kun ei ole vielä saanut sitä kaikkea tietoa. Tylsintä ikinä, kun ei oo itsestä kiinni, vaan pitää toisia odottaa. Tahtoisin kertoa kaiken nyt heti. Vaikeeta vaan, kun ei oo tietoa, mitä kertoa. :D

Keskittyy :D Tähän tipautin 8kg -> 6kg. Sujui riuhtomatta. Ja naurattaa noi autonrenkaat. :DD

Kasvissoppapäivä (ja huomenna kanssa), eli porkkanaa keitin kilon kypsäksi. Vesi pois, purnukka (450g) maustamatonta jogurttia sekaan, maitoa koostumuksen vuoksi (ois voinut olla kaatamatta keitinvettä kokonaan pois niin maitoa ei ois tarvinnut..), mausteet sekaan ja soseeksi. Sitten vielä paistelin herkkusienisilppua sipulisilpun kanssa ja lisäsin ne joukkoon. Tuoreyrttejä tietty kanssa. Ripottelin auringonkukansiemeniä soppa-annokseni päälle ja raejuustot vielä tietty siihen päälle. Maistuvaa.


Huomenna sitten tosiaan jalkatreeniä ja perstalkoita! Saas nähdä miten käy split squattien. Ainakin otan sen kymmenen kiloa tangosta pois ja kokeilen sillä. Jos sattuu niin sitten niitä ei tehdä. Onneksi tuo ei muuten tunnu, joten mm. takakyykyt on mahdollisia. Toivotaan parasta, että täydellä tohinalla kykenee tekemään.

11 kommenttia:

  1. Teetkö sä mitään lämmittelysarjoja alkuun? Oon itse nyt selvinnyt ilman ikäviä yllätyksiä, kun oon tehnyt alkuverkan lisäksi isoissa liikkeissä (kyykky, mave, askelkyykky, kulmasoutu) parit lähestymissarjat alkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalat mä lämmittelen aina, crossarilla ja monesti myös kyykkimällä ilman painoa. Crossarilla saan aina hapot pois, mitä muuten oisi vaikka muille jakaa!

      Poista
  2. Sinä se jaksat pitää meitä jännityksessä :D en malta odottaa että asia selviää! Mikä se ikinä onkaan..
    itsekin testailin noita arnoldeja juuri viime habatreenissä ja jösses mikä tuntuma! Siitä tulikin heti uusi lemppari ;) huomen aamulla siis kiduttamaan kätösiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pakko, kun muakin pidetään jännityksessä. :D Voi olla, että menee kyllä pidempään kun tahtoisin. :/ Tai no, on jo mennyt. :D
      Uuu Arska on ihan huikea! Siinä jos missä saa tuntuman kohdilleen jos muualla ei meinaa onnata. ;) Parhaudellista kätöstreeniä!

      Poista
  3. Mun pitiki kysyä yks habaan liittyvä kysymys. Kun sähän et tunnetusti venyttelyä arvosta, niin miten hemmetissä sulla liikkuu seuraavana päivänä kädet mihinkään suuntaan? Ite otin painot kauniisiin (no ei nyt kauniit, palovammaset ja arpiset nää on...) kätösiini ja vedin ihan ok, ei-mikään-tappo-treenin, nii nyt nuo perkeleet ei suostu enää suoristumaan ilman apua! Käsivarret siis... Vasen varsinkin jumittaa jo 90 asteen kulmassa ja haba pistää vastaan, ei halua päästää kättä suoraks... Mikä avuksi? Rakas Heidi, olenko ihan normaali?

    Ja TBBT on ihan huippuparhautta! Mulla on ihan oma Leonard <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on elastiset habat. :D Harvemmin jäävät jumisiksi. En sitten tiiä onko syynä lihaksen malli vai koostumus vai mikä, mutta hyvin toimii. Olkapäitä ja rintaa tosin kun venyttelen (joka päivä, ryhti), niin kyllä joissain liikkeissä habat hieman venahtaa. Sen tuntee. :') Jos käsi on 90° kulmassa eikä tahdo suoristua, niin jösses! Siinä kaikki mitä mä osaan asiasta sanoa. :D

      Niiii siksi mustakin Leonard on kuuma koska mulla on kanssa semmonen kotona! :')) <3

      Poista
  4. Ehkäpä asia on jo selvinnyki/et kuitenka voi tehdä asialle mitään enää tänään ja ehkäpä en enää oo siis ollenkaan avuksi, mut hitto ku pitää taas päästä pätemään... O.O Mut siis sen plussan voi korvata käsittääkseni kahdella nollalla.

    Huh. Kylläpä helpotti ku sain tuonkin systeemistä. x) Prkle.

    Ja aina alkaa tekee mieli kasvissosekeittoo ku kattelee näitä sun ruokakuvia. :D Vois iteki höystää tolleen sienillä ja sipulilla.. nomnommm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo kyllä tää selvisi mulle heti kun mies tuli töistä kotiin. :D Hyvä että helpotti kun sait sydämeltä pois. :D
      Musta on kiva kun kasvissopassa on jotain yksittäisiä pieniä murusia nakerrettavaksi. Sienisipulisysteemi on siihen ihan loistava!

      Poista
  5. Plussan siinä puhelinnumerossa voi korvata 00:lla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tossa jo yllä vastailinkin samaan asiaan. :) Ulkomailla asuvaksi ihmiseksi soittelen ihmeen vähän toisaalle. :D En kyllä muista soittaneeni kertaakaan Suomeen koko tänä aikana. Tietysti skypellä hoituu nämä perhesuhteet ynnä muut moiset. ;)

      Poista
    2. Joo, Skype ja FB miullakin ahkerassa käytössä. :D On mulla vielä suomalainen simkortti kans kun äiti halus että pystyy siihen soittamaan kun tarvii. Lupasi maksaa tuon puhelimen laskut ni mikäs siinä!

      Poista