sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikko 20 (ja sunnuntaihöpinät)

Suoraan asiaan:

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:12, keskisyke: 117, max: 159, 215kcal.
+ (ennen treeniä) 12.44km kävelylenkki. Kesto: 1:57, keskisyke: 127, max: 163, 426kcal.

Tiistai: jalat. Kesto: 1:14, keskisyke: 117, max: 164, 236kcal.

Keskiviikko: olkapäät, ojentajat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:18.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:12.
+ (ennen treeniä) 12.48km kävely-/hölkkälenkki. Kesto: 1:54, keskinopeus: 9.08min/km, 457kcal.

Perjantai: jalat. Kesto: 1:20.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: olkapäät, ojentajat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:20.
+ 9km kävelylenkki. Kesto: 1:24, keskinopeus: 9.18min/km, 303kcal.




Kuten näkyy, sykemittari jätettiin pois kesken kaiken. Kävelyillä saa kulutuksen Garminilla ilman sykkeitäkin, jos niitä kaipaa nähdä, perustuen nopeuteen, matkaan, aikaan + painoon, eli siihen kaikkeen mihin sen kuuluukin perustua. ;) Tilalle tietty täytyy heti ottaa jotain muuta dataa kun sykkeitä ei saa ja sitä on siinä sitten keskinopeuden muodossa tarjolla. Muuta yleislöpinää en viikosta osaakaan kertoa, mitä en olisi jo kertonut (paitsi että sen verran voin PMS:stä todeta, että sinne tielle se jäi minne se potkittiin, eli ei oo näkynyt!). Joten tästä päivästä hieman höpinää sitten! Päivä alkoi meidän huushollissa tämmösellä:




Mies kävi juoksemassa kympin kisan ja tavoitteensa täytti uudella kympin enkalla, eli alle 40min meni. Supermies. <3 Itse jäin kotosalle tekemään päivän treeniä. Teemana oli LISÄÄ PAINOA. Sitäpä sitten sai kun sitä tahtoi. Hehkeää meininkiä.


I FEEEL PRETTTYYYYHHH SO PRETTYYYYHHH.. WHYYYYY WAAAAAA

Tein myös ilmeet kamerakuvauksen ulottumattomissa mm. kickbackia ja pystypunnerrusta tangolla.




Koko touhu, kuten jokainen treeni missä vatsa treenataan, alkaa aina hooverilla 20kg selällä. Unohdin viikko sitten mainita, että uusi ennätyskin tuossa tuli, kun 2min15sek siinä jaksoin olla. Yleensä olen 1:30-1:45. 



Treenin jälkeen ehdin vielä kävelyllekin ennen kuin mies oli takaisin kotona, joskin tuli kotiin kävelylenkin aikana. Ajattelin pörhältää rivakasti 9km pätkän ja suhteellisen kivasti se menikin. Edellispäivän jalkavenyttelyt vaan tuntui vielä tänään jaloissa ja aivan hapoilla sain kävellä ensimmäiset kilometrit. Yäh. Tämän takia en venyttele. Kolme päivää tarvitsee jalat venyttelystä toipumista. Kaksi päivää ne on hapoilla ihan kaikesta liikunnasta, eikä mikään muu tee tuommoista, kuin venyttely. Oli alla kuinka kovat jalkatreenit tai intervallit tai mitä vaan, niin hapoille ei mene muuta kuin siinä kovassa suorituksessa. Ei sen jälkeen kävellessä! YÄH taas. Nii.

Kävelyllä mulla oli taas yleisöä. Tässä siitä video. Pahoittelen rivakkaa vauhtiani ja sen mukana tuomaa keikuntaa osassa videota. :) Mun mielestä nämä pojat on jo uhkaavia, kun ne lähtee juoksemaan perään. Siinä käy mielessä, että pidätteleekö tuo aita edes niitä. Lehmät on lepposia, mutta nämä beefcaket on aika hyökkäävän oloisia aina kun ohi kävelee. Tosin niin mäkin olisin, jos tietäisin pihviksi päätyväni. :')


Ja tänään oli onneksi tarjolla hyvää ruokaa, verrattuna eiliseen. Itte kun tekee niin priimaa tulee! Ja tuli kyllä taas niin priimaa, ettei tiedä miten päin olisi. VOI LUOJA. Tuo myskikurpitsa on ihan järjettömän hyvää. Taas tein siitä muussia, muuten samaan tapaan kuin viimeksi, mutta laitoin maidon tilalle maustamatonta, rasvatonta jogurttia. OOOOAAAA. Että hyvää oli ja kunnon muussia tuli. Maustoin tällä kertaa myös vielä vähemmän ja nyt oli kyllä sekin osio kohdillaan. Muussin kaverina uunissa porkkanoita, eli aika oranssilla setillä mentiin tänään.

Vähän kyllä hirvitti, kun otti kurpitsat uunista ulos.. Toinen puolikas oli sen näköinen, että oisin tehnyt jotain aivan hirveetä. :'(

:O ...mutta VOI NAM mitä muussia. Runsaastikin vielä, eli huomenna taas. <3

Olkoon tuleva viikko kaikille loistokas! Mulla ois taas tulossa tatuointiliikkeessä piipahdusta (tatskasuunnitelmia askeleella eteenpäinnnhhh wooohooooo), ehkä miehen kanssa (ilmoista riippuen) jotain huikaisevaa ja liikunnallista, sekä siellä terveellisessä intialaisessa aateltiin käydä ittemme taas ruokkimassa. :)

p.s. Te FitFashionissa, seurailen kyllä jokusia teitäkin, vaikka en oo kommentoinut. Ehkä joskus vielä tykästyn portaaliin. Toistaiseksi ei vaan iske. :( Kommenttiosuudesta en tykkää yhtään ja erilaiset toimintahäiriöt, kuten kuvien näkyvyys ilman kerran tai kahden refreshausta ja sivujen yleinen tökkiminen tökkii mua pahasti. Mä en oikein kestä kun tekniikka ei pelitä niin kuin sen pitäisi. :/ It's not you. It's me.

23 kommenttia:

  1. Ethän vaan tällä kertaa heittänyt siemeniä pois?! Niistä tulee mun mielestä tosi popcornimaisia, kun ne paahtaa pikaisesti pannulla! Eikä tosiaan ollut isompi vaiva kuin huuhtaista noi rähmät juoksevassa vedessä ja heittää keittiöpyyhkeen päälle siksi aikaa, kun jatkaa kurpitsan kanssa puuhastelua ja työntää sen uuniin. Sit vaan kuumalle pannulle ne siemenet kuivina ja oih... Mmmmmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnustan, että roskiin meni. :( Oli vähän liian monta rautaa tulessa samalla, hellan päälläkin ootti porkkanat uunivuoroaan. Jos sitten ensi kerralla! ;)

      Poista
    2. :'D Ensi kerralla, mä melkein vannon! :D

      Poista
  2. Mä oon luullut et se on mun kökkökoneen syy ettei fitfashionin blogien kuvat oo kunnolla latautuneet, mut taitaakin olla sivujen syy. Aina oppii siis jotain uutta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi et laittanut konetta vaihtoon! :D Mulla ei tosiaan juuri koskaan näy kuvat (tai edes banneri) ensimmäisellä kerralla ja monesti latautuminen kestää muutenkin niin kauan, etten edes jaksa oottaa. :(

      Poista
  3. Ilman mitään perverssiota, teksi mieli hivellä tota upeeta reiskaa! :D Kauniistu muotoutuu!! Hyvä sinä! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä HEIDI, TREENIT KULUKEE, EIKU PARASTA UUTTA TREENIVIIKKOA, TSEMIÄ!! <3

    VastaaPoista
  5. Muhun ei kans iske fitfashionin sivut.tyhmää et sinne siirty useat lempi bloggaajani :/ ehkä se tästä ?!
    Kuinkahan ite sais pysyttyä hooverissa tollasia aikoja,edes ilman lisäpainoa :D never? No ei,kova on yritys!
    Siippas juoksee vähä kovempaa kuin meikä kympin :'D hieno suoritus kyllä!

    Energistä tulevaa viikkoa Heidi!:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon kanssa, että se tästä! Onhan se vasta aluillaan. Toisaalta ihmetyttää sitten, että on tommosessa puolikunnossa lanseerattu. Ensivaikutelmaa kun ei voi kahdesti tehdä! Moni varmaan piipahtanut, eikä takaisin tule. :/
      Vuosien harjottelulla pystyy hooverissa pysymään pitkään. :D Ja mulla väsyy aina ensimmäisenä jumiset hartiat ennen vatsaa! Toisaalta ehkä hyvä niin, ettei tarvitse siinä vaan pönöttää tuntikaupalla. :D Hahaa!
      Mies oli meillä kanssa erittäin tyytyväinen suoritukseensa. ;)
      Energiset viikot sinne myös!! :)

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ihana pylly ja reiskareisinen! :D

    FitFashionin sivut tosiaan tökkii meille bloggaajillekin. Koko ajan kuitenkin (joka päivä) tulee parannuksia sivuston muistiin jne.. Joka vaikuttaa sitten kuvien latautumisen nopeuteen ja sivujen tökkimisen vähenemiseen.
    Myös kommentointia muutetaan, me vanhan "bloggerilaiset" ollaan annettu palautetta ylläpidolle, jotka yrittävät saada kommentoinnin piakkoin mahdollisimman lähelle blogger-kommentointia. Eli tyhjät avatarret saavat kommentoijien kasvot jne.. Myös jatkokommenttien tilaus pyritään pian mahdollistamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälle tuuletukset! Toivottavasti tulee pian ratkaisu ainakin tohon kuvaongelmaan!

      Poista
    2. Pylly ja reiskareisinen kiittää :D :D

      Ja nämä uudistusjutut FitFashionin suhteen kuulostaa ihan puhtaalta nannalta mun korvaan. Kommenttien tilausta oon kanssa kaipaillut. :)

      Poista
  8. Mää kyllä Heidi fanitan sun treeni-ilmeitä yhtä paljon kuin sun sixpäkkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'D Mä vähän väliä kyllä ihmettelen miten sitä voi olla ton näköinen. Mutta helpostihan se vaan käy. :D

      Poista
  9. Eka absit, nyt toi reiska... Siun kädetkin ottaisin ;) Oot niin upee, Heidi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna, toinen upea!! :') Tossa kohdassa oli valaistus kohdillaan ja siihen piti selkeästi jäädä pönöttämään ja ikuistaa reiska. :D

      Poista
  10. Minäkin oon erittäin pettynyt ollut fitfashioniin :/ Ennen luin päivittäin nää suosikit tbtbm, gosarago, monna ja mansikkapilvi ni puhelimella kun luen en jaksa odottaa kuvien latautumista.. Kovasti petyin! Onneksi sinun blogia saa luettua ja haettua inspistä niinkuin ennenkin! :)
    Ruokasi näyttää niiiin hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua oikein harmittaa, että se on ollut noin puolikuntoinen tässä vaiheessa. :/ Toivottavasti siitä saavat kaikki toimimaan vielä eikä liian montaa lukijaa ole karkoitettu!
      Kiitosta! :) Ja ruokakuvakehuista kanssa, kyllä me ainakin niistä ruoista kovin nautitaan, eli hyvälle myös maistuu! :D

      Poista