keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kyllä mä joskus treenaankin

Vaikka kahteen päivään ei olekaan tullut treeniaiheista postausta, niin ei se onneksi tarkoita, ettei täällä mitään tapahdu sillä rintamalla. ;) Treenit on vaan olleet niin perinteisiä, ettei niistä ole saanut juttua irti! Maanantaina tehtiin selkää ja hauista, eilen jalkoja ja vatsaa ja tänään sitten tuota olkapääosastoa ja ojentajia. Ja vatsaa ja kylkiä. Oli ensimmäinen kyseinen treeni siis sen jälkeen, kun aloin venytellä rintaa ja olkapäitä.


Vähän jännitti, että miten onnistuu, kun heti aamusta juili aika lahjakkaasti koko hartiaosasto. Oli pakko ennen treeniä vähän aukoa rintaa ovenkarmia vasten, että sai jotain tolkkua touhuun. Väsymys oli tästä syystä aika huima. Jos ei olisi huomenna ja ylihuomenna punttilepoa luvassa, niin olisin varmaan tänään levännyt. Mutta niinhän siinä tälläkin kertaa jälleen kävi, että sille tielle se väsymys jäi, kun treenin polkaisi käyntiin. Taisi paikat aueta, kun vähän nosteli punttia. Ihan kaikkea en tehnyt normaalilla kaavalla, koska oikea olkapää on kipuinen ja tietyt liikeradat juilii. Pikkuisen tipautin myös painoa käsipainolla tehtävistä liikkeistä (eli sivuviparit). Pystypunnerrus onnistui tangolla ihan normaalisti. Sen kanssa otin superiksi pitkästä aikaa pystysoudun mutkatangolla. Siinäkään ei poikkeavia tuntemuksia.

Mä en voi sille mitään, että aina kun joku irvistää tuohon tyyliin kuin itse tuossa kuvassa, mulle tulee mieleen EEVOKKI ja tämä kuva. :'D 

Tuntui kyllä, että se suurin pumppi jäi olkapäihin saamatta tällä kertaa. Johtuneekohan sitten siitä, että pois jäi lempparini viparit sivuille kädet suorina - viparit eteen -liike. En osaa sanoa, mutta pumppi puuttui! Ojentajat taas tuntuivat ottavan treeniä normaalia helpommin vastaan. Syy saattaa hyvinkin löytyä venyttelystä, jonka kautta suurimmat kiristykset jäi pois ja liike menee kokonaisuudessaan oikeaan paikkaan sen vuoksi.

Ranskalaista. Ja sitten ranskalaista.

Hoovereissa ehkä kärsi eniten. Ei kyennyt olemaan niin pitkään, varsinkaan 20kg selällä, kun särki hartioista. Treenin jälkeen söin ja oottelin, jonka jälkeen tein taas venytykset. Ennen suihkua peiliin vilkaistaessa jotain jännää osui silmään (ei yhtään pelottava pohjustus, vai mitä?! :D).


Kyseessä selkäpuolella, kainalon lähellä käsivarressa oleva jälki. En tiedä repesikö iho vai mitä tapahtui, kun venyttelin, mutta jotain tapahtui. :D Mm. raskausarpiin olen kovin taipuvainen, joten en ihmettelisi jos tälläkin niitä saisin. Sain niitä aikoinaan jo varhaisteininä reisien sisäpinnalle ja jenkkiksien kohdilta löytyy myös useita. Jopa lähellä polvea on nähtävissä moisia!

Eilen tein ruoaksi taas uunissa parsakaalia ja kukkakaalia. Mä vannon käsi sydämellä, että paljon olette menettäneet, jos ette ole koskaan tehnyt parsakaalia uunissa! :D AAAAAA! Ihan TAJUTTOMAN hyvää. Paljon parempaa kuin kukkakaali uunissa. Eikä muuta tarvitse tehdä, kun vähän öljyttää ja heittää mausteita päälle ja uuniin. Mulla taisi olla puoli tuntia 200°C.

Salaattikasan päällä nautittuna. UULALAA ja NAM. Ja kaverina muuten vaihteeksi portobelloja. :)

Huomenna aamupäivällä tatuointiliikkeeseen suunnittelemaan ennalta alustavasti hyväksytty tatuointi-idea ja toivottavasti ajan saa varattua nyt vihdoin! En kestä enää oottaa! Tuon jälkeen onkin luvassa piipahdus siellä intialaisessa ravintolassa. En kestä oottaa sitäkään! :D Aerobista en ole tehnyt nyt kolmeen päivään, ei ole ollut fiilistä kun ilmat on olleet niin kehnoja ja crossari se ei vieläkään houkuta. Mutta hätä ei ole tämän näköinen - jos sääennuste pitää paikkansa, perjantaille on luvassa semmoiset aerobiset, että eiköhän sillä kuitata kolme päivää tuosta noin vaan! ;) Siitä sitten lisää, jos kaikki onnistuu niin kuin pitääkin.

Loppuun vielä kuva uusimmasta ihmiskokeesta. THE ULTIMATE ihmiskokeesta! Molemmat meistä teki tämän. Onko tämä jollekin tuttu?


16 kommenttia:

  1. Uuuu! Toi oliski mielenkiintoinen testi, pitääpä tutkia asiaa tarkemmin.

    Parsakaali on siitä ihana vihannes ku se on huokonen niin se imee itseensä paljon makua, ite tykkään keittää tulisessa kasvisliemessä, ihanat maut imeytyy jo parissa minuutissa! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mielenkiintoinen. Toisaalta piti myös hetki miettiä, että mitä kaikkea tahdon yleensäkään tietää. Päätin tahtoa tietää. :)

      Parsakaali on ihana. <3 Uunissa muuttuu kanaksi. :D Mä vannon!

      Poista
  2. Voi niitä raskausarpia tullakin, kun lihakset kasvaa ryminällä ;) Poikakaverilla on hartioissa, kun se on joskus muinoin treenannut Classiciin ja olis aikas iso :D Itellä niitä on tullut reisiin ja peppuun nopeesta lihomisesta, kun olin aika laihassa kunnossa teininä... Sellaiset 15kg laihempi kuin nyt :S Tosin sillon oli vähemmän lihastakin. Ei oo kivoja, mut pakko niiden kaa on elää :D Pitäs vähän itekin skarpata ton venyttelyn kanssa... Se vaan on niin puuduttavaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihah, joo ei ole pelkoa onneksi, että mulla lihakset kasvaisivat ikinä niin ryminällä, ettei nahka kerkeisi mukana. :D
      Itse olin kanssa niin pieni pienenä, että siitä kun alkoi tulla niitä normaaleja teinimuotoja, niin ei iho pysynyt matkassa. Ei siihen kyllä paljoa tarvittu, kun pieni olin silti. Mutta en enää niin pienipieni. :D
      Ja täällä tosiaan venytellään vaan sillon kun on pakko. Nyt on ollut pakko. ;) En ole siis mikään venyttelyn puolestapuhuja. :D Päinvastoin melkeimpä, mitä omalle kohdalle tulee. Enempi haittaa kuin hyötyä, jos nyt ei ole mitään kremppaa miksi nimenomaan pitäisi venytellä.

      Poista
  3. Oi oon aina miettiny että miten jännä olis tehdä tuo testi! Hinta on vaan sen verran suolainen, ettei sitä silkasta uteliaisuudesta viitsi (ainakaan vielä) ostaa :D
    Kerro toki sitten vähän tuloksia! Ei tietenkään mitään hirveän hen.koht juttuja, mutta että "veikkasivatko" oikein silmien värit, veriryhmät ja muut :)

    Oot varmaan jo tämän artikkelin lukenut, mutta linkkaan jos jotakuta muuta kiinnostaa; http://www.rd.fi/geenit-geenikartta-mita-perima-kertoo Siinä siis Valittujen Palojen juttu ja toimittajan kokeilu ko. testistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta tosiaan on suolainen, ja postituskulut sitäkin suuremmat. :D Sisältää tietysti edestakaiset lähetykset noutoineen ja tullit ynnä muut. Kyllä mä täällä kerron sitten kanssa ainakin osittain, että mitä testi mulle kertoo. :) Tämä on mulle aika jännä, koska esimerkiksi isän puolen suvusta tiedän vain isän. Ei siis mitään tietoa sukurasitteista siellä. Äidin puolen suvussa onkin yhtä ja toista, ja paljon, ja se on sitten ehkä sitäkin jännempää. Vähän hirvittää, mutta kyllä mä tahdon tietää.

      Ja kiitos linkistä! En ole itse tuota lukenut, nyt luin. :) Meillä mies on tutkinut internetin ylösalaisin tämän asian tiimoilta, joten mun ei ole tarvinnut. :D

      Poista
    2. Onks toi se geenitesti? Sisko teki sellasen ja löysi sukulaisia ympäri maalimaa (jotain kolmansia ja neljänsiä serkkuja). Sinänsä mielenkiintoista, kun suurin osa sukulaisista asuu ihan Suomessa, että mitä lie lehtolapsia maalimalle lähtenyt/jäänyt :)

      Teetko muuten koskaan smoothieita? Oletko kokeillut niitä erilaisia vihersmoothieita? Oma kokeileva keittiöni laittoi tänään aamupalajuomaan perinteisen rahkan, marjojen, banaanin, jääpalojen ja vissyveden lisäksi kourallisen pinaattia! Aika hyvää, ei edes maistu tuolta läpi. Uskaltaiskohan sitä kokeilla muitakin vihreitä...

      -Anna-

      Poista
    3. Sepä se on! Itselläni pääkiinnostus tuossa terveyspuolessa ja innolla ja jännityksellä odotan, mitä sieltä mun syljestäni kaivetaan esille. :D

      Smoothieita en ole aikoihin tehnyt, enkä koskaan vihersmoothieta! Vaikka aika lailla nuo mun rahkasössöni menisi smoothiesta, jos lorauttaisin enemmän maitoa/innocent -smoothieta sekaan, kun sauvasekoittimella nekin surrautan. :) Noista ei-makeista (eli viherversioista pääasiassa) en kyllä voi sanoa olevani yhtään innoissani. Olkoonkin terveellisiä! ;)

      Poista
    4. Itse tosiaan käytin vissyä, siitä tuli sellanen kiva, kesäisen kupliva, koostumus siihen pirtelöön. Mahtava välipalajuoma tuonne helteeseen. Terveellistä terassijuomaa! :)

      -Anna-

      Poista
    5. Vissyfanille varmasti mukava juoma! :) Mä oon aina vihannut vissyä. :D Ei pysty ymmärtämään, miksi veteen pitää laittaa kuplia. :')

      Poista
  4. Uaaaaagh, mitä tämä on ! Maailmanluokan kaalinrakastajanakaan mulla ei oo tullu edes pieneen mieleenikään tunkea parsakaalia pelkiltään uuniin ! Pelkiltään, eli siis tolleen ei johonkin vuokaan tai munakkaaseen tms sotkettuna. Hitsi. Pakko kokeilla heti kun mun lähikaupassa myydään taas muitakin kun sellasia valmiiksi puolimätiä yksilöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii! Heti kaalia uuniin PELKILTÄÄN! Tulee kyllä tosi kivaa, vaikka ois kuivaa. Mä tykkään kuivasta. :') Sitten se vähän kärtsää pinnasta ja siitä tulee rouheaa. Oooooo.. Mut ei puolimätiä kuitenkaan kannata kokata. Oot oikeassa.

      Poista
  5. Tuopa on mielenkiintoinen testi, täytynee ottaa vakavasti harkittavaksi tuon tilaaminen. Toisaalta kyllähän minä sen tiedän testittäkin, että päässähän minulla on vikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buhaha, joo sillä rintamalla ei täälläkään kyllä mitään ylläreitä pääse löytymään. :D

      Poista
  6. Parsakaali on namia :P

    Tatuointijuttuja, jeeee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Varsinkin uunitettuna. :P

      Tatuointijuttuja todellakin, nyt on jo otettu askel eteenpäin sen suhteen! APUA! Ja jee! :D Siitä lisää tulevassa postauksessa. :D

      Poista