torstai 20. syyskuuta 2012

Voi pähkinä :D

Niin, tässä on nyt sitten vähän kuumetta. Olipas se aika lahjakas pähkinä kun sillä tavalla kurkkuun jumittui ja tulehdutti paikat. :D Kurkkukipu itsessään hellitti jo eilen ja nyt on korkeimmillaan lämpöä ollut 37.3°C, eli missään hirveissä lukemissa ei mennä, mutta onpahan sellainen 'jäin ehkä jyrän alle' -olo. Ja räkäähän riittää. Halusitte tietysti tietää, mä arvasin! Ruokahalu katosi, ihmekös tuo, kun ei mikään oikein maistu millekään. Kokkasin äsken kasvissoppaa ja piti oikein miestä pyytää maistamaan, kun en itse tiennyt onko se hyvää vai pahaa. Tunsin vaan, että potkua on. :D Eli valkosipulin voimalla terveeksi ja treenithän on tietysti peruttu. Satavarmasti tästä tulee (tai on jo) poskiontelontulehdus, mikä menee sitten muutamassa päivässä ohi. Antibiootteja en moisiin tarvitse enkä tahdo. Ellei olla tosi tosi huonona. Nyt ei olla. Vielä toimin normaalisti, joskin höttöisesti. En esimerkiksi ole yhtään varma, että mitä tähän kirjoitan ja onko teksti ymmärrettävää.. :')

Mahdollinen pieni blogihiljaisuus saattaa olla luvassa. Todennäköisesti ei, mutta mahdollisesti joo. Tuskin. Mutta ehkä. Epäilen. Mutta on se mahdollista.

En todellakaan oo näin fressinä nyt tällä hetkellä. Sama pikkukuppi on vieressä, mutta kuva sentään on tiistailta.

25 kommenttia:

  1. No voihan pähkinä minkä teki! Ei muuta ku kuumaa ja valkosipalii naamaan, niin kyllä se siitä :) paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just näillä eväin mennään, ja tietty vilttiä ja sohvaa ja dvd:ltä mitä sitten mieli tekeekin! Kiitti! :)

      Poista
  2. Eikö ole hienoa, että monta täysin tuntematonta tyyppiä lukee nyt sun blogia ja toivoo, että PARANET PIAN =) =) T.30vee laiskimus-lukijia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on tosiaan, se on sellainen aaaaawwwww -ajatus! :') <3

      Poista
  3. Tuntuu, että bloggareilla on flunssasesonki kiertämässä - kaikki kipeinä enempi tai vähempi. Itse olen onneksi selättänyt orastavan flunssan. Huh.
    Kokeile kuumia suihkuja, se höyry helpottaa limakalvoja kun ne kosteutuu! :) Villasukat jalassa viltin alla. Kyllähän sä varmasti tiedät.. :)
    Tsemppiä ja paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuntuu olevan menossa! En sitten tiedä missä itse olisin ilman tätä pähkinäepisodia, mutta näin siinä kävi nyt mullekin :D Ajattelin vielä hetken, että kylläpäs sitä on liikkeellä, mutta ei varmaan täällä Saksassa. No, tämän siitä sitten sai.. :')

      Kiitti, täältä niin parannutaan mahdollisimman nopsaan! ;)

      Poista
  4. Oh no!! Ootko muuten tiennyt että treenin ajatteleminen aktivoi niitä lihaksia mitä urheillessa käytetään? Esim juoksussa kuulemma pätee. Just saying ;-)

    Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh no indeed! Wou, tota täytyy kokeilla ja mielessä käydä päivän treenit alusta loppuun läpi ja katsoa sairastamisen jälkeen onko lihakset kasvaneet. :D No ei, mutta mielenkiintoinen tieto, en tiennyt! :)

      Kiitti!

      Poista
    2. Jep ajattelemalla ne kasvaa tunnetusti ;D

      Poista
  5. "Satavarmasti tästä tulee (tai on jo) poskiontelontulehdus, mikä menee sitten muutamassa päivässä ohi. Antibiootteja en moisiin tarvitse enkä tahdo." I feel you! On varmaan tullut tässä aikusiällä pari poskiontelontulehdusta sairastettua ilmaan mitään lääkkeitä, kun äiti ei ole enää ollut patistelemassa lääkäriin. En tiedä mikä siinä on, että haluaisin sairastaa nuo taudit jotenkin "luonnonmukaisesti", ja lääkäriin hankkiudun vasta silloin, jos on oikeasti pää kainalossa. (Ettei nyt tule mitään väärinkäsityksiä, niin en siis tieten tahtoen leiki terveydelläni, vaan hankin kyllä lääkkeet mikäli niitä OIKEASTI tunnen tarvitsevani.)

    Pikaista paranemista siulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just näin! Mun mielestä ihmisille syötetään liikaa antibiootteja. Joskus luinkin, että suurin osa kaikista poskiontelontulehduksista menisi ohi ilmankin. Siksi mä en noita antibiootteja ota, ennen kuin on ihan pakko. Tyrkytetyn reseptin saatan ottaa vastaan, että on sitten jotain mitä hakea, jos tuleekin tarve. Lääkäriä tosin infoten, että en ole hakemassa jos ei tule oikeata syytä. ;)

      Kiitos Anna! <3

      Poista
  6. Lukaisin vasta nyt sun Iltalehden tarinan, ja ilmeisesti "muutama" muukin, yli 900 ihmistä on suositellut sitä faceböökin puolella, oletko huomannut?! Huikeeta!!

    VastaaPoista
  7. Kissansilmät. Kyllä sun juttuja mielellään lukee ja kuvia kattelee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmosetko on :O Koitan olla vertaamatta meidän kissan alati typerään ilmeeseen.. :'D Kiitti! ;)

      Poista
  8. Kiitos tästä huipusta blogista. Luin tunnin kirjoituksiasi ja täytyy sanoa että nään itseni niissä. Aloitin treenaamisen 03/12, sain lihaksia varsinkin käsiin jo parissa kuukaudessa, kävin personal trainerilla ja hän antoi samanlaisen ruokavalio-ohjeen kuin sinullakin, söin todella terveellisesti. Minulla on kuitenkin vakava-asteinen masennus, ja kesä vei minut taas "kaivon pohjalle", lopetin kuntoilun ja aloin syödä päin hevon v****, lihoin muutaman kilon Nyt yritän saada uudestaan elämästä kiinni. Kaipaan kuntoilua ja haluan vastalihakset, vihaan tätä löysyyttä itsessäni, vaikka painoindeksini on 21... tulen lukemaan tätä blogia jatkossa ja aion myös itse aloittaa treeniblogin. Minusta vielä kuullaan! P.S Olet mahtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kommentistasi, iloinen asia että löysit paljon luettavaa! Mielenkiintoista myös, että pt:ltä tuli vastaava ruokavalio-ohje. Tietää, että syömiset on optimissa. ;)

      Olen pahoillani tilanteestasi ja toivonkin, että löydät taas liikunnan ilon ja sen rauhan, mikä on kun on tyytyväinen omassa nahassaan. Paljon, paljon tsemppiä, uskon että nouset vielä! Hihkaise blogisi sitten kun sellaisen luot niin seuraan mielelläni matkaasi!

      Kiitos, kiitos! <3

      Poista
  9. Parane pian! Eihän se koskaan kivaa ole olla kipeenä, mutta sitäkin kivempi on taas päästä normiarkeen ja treeneihin kiinni kun tervehtyy. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, siihen pyritään! :) Voi se vasta onkin kivaa, kun pääsee sitten takaisin rutiiniin kiinni. Ootan jo!

      Poista
  10. Parane pian! Mulla on kolmas viikko menossa, poskionteloissa tuntuu ja lämpöö samal taval ku sulla just päälle 37. Tasapaksuu heikkoo oloo koko ajan, tosi rasittavaa. Toivottavasti sait jonkun heikomman pöpön mikä menis nopeemmin ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hui, ootpas sä ollut pitkään kipeänä! Sellainen on muuten justiinsa rasittavaa, kun ei ole kunnolla kipeä, mutta on kuitenkin vähän ja niin pitkään. Toivottavasti sulla pian jo helpottaisi! :O

      Mulla nousi jo yli 38°C. Aamusta heti 38.4°C. Hmph, sanon minä.

      Poista
  11. Minäkin kärsin parin päivän flunssasta mutta onneksi se tuntui talttuvan yhden päivän totaalilevolla ja vitamiinien, inkiväärin ja valkosipulin ekstra-annostuksella! Pikaista paranemista sinulle, kipeenä ei ole koskaan kiva olla.

    Innostaisko sua tehdä pieni tai vaikka vähän isompikin postaus niistä Quest proteiinipatukoista (ellet ole jo tehnyt)? Lähinnä utsisin sun lempparimakua, sillä olen tilaamassa laatikollista mutten osaa päättää, mitä makua tilaisin. Haluttaisi kokeilla kaikkia mutta sellaisia sample-pakkauksia ei ole ainakaan iHerbissä saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä vielä sairastellaan eikä nyt ainakaan parempaan olla vielä menossa, mutta tästä se vielä taittuu! ;) Kiitos!

      En ole ihan varma onko mulla niin kovin sanottavaa (enempää kuin tähän mennessä) niistä protskupatukoista. Taivaallisia ne ainakin on :D Kokemuksia mulla on vain neljästä mausta, ei esimerkiksi mistään suklaisista ollenkaan, kun en semmosia tahdo syödä.

      Minun (meidän) lempparit niistä neljästä on:

      Apple Pie <3
      Cinnamon Roll <3

      Lisäksi meillä on kotona Strawberry Cheececakea, ei mitään huippuhyvää. Sanoisin kouluarvosanalla ehkä 7.
      Kokeiluun ostettiin viimeksi jotain Lemon -patukkaa. En juuri tykännyt. Söin kyllä kaikki, muttei se hirveän hyvää ollut :D

      Poista
  12. Siis todellako voi pähkinä tuolla tavalla juuttua eikä irtoa ennen kuin tulehtuu?!! Hui kamala, täytyy itsekin varmaan keskittyä tuohon pureskeluun pähkinöitä syödessä... Ne vaan on niin hyviä rouskutella :) -Mari-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nähtävästi.. :O Ainakin jos on tällaiset onkaloiset kitarisat kuin mulla :D Tuskin ihan jokaiselle voi näin käydä, saati sitten että muutenkaan olisi ihan hirveän yleistä.. :')

      p.s. Pähkinät kannattaa muutenkin pureskella erityishuolella - vain niin niistä saa kaikki ravintoainehyödyt irti! ;)

      Poista