perjantai 1. helmikuuta 2013

Pettymyksen perjantai

Voi itku. Ensimmäinen viikko, kun paino ei noussut sitten sataakaan grammaa. :( Siinä pysyi missä viime viikollakin oli. Yhyy! Tuota pelkään aina eniten vaa'alle astuessani, että paino ei olekaan noussut. Tuskin on oikeasti kovin vakavaa, mutta heti tulee sellainen olo, että koko viikon treenit meni hukkaan, lihakset ei saaneet tarpeeksi ravintoa kasvaakseen! Ei se varmasti ihan näin ole.. :'D Selityksiä on varmasti myös monia, kuten että viljat otettiin pois ja tuntuu, että kroppa ei ole enää niin tukossa. Protskupatukat jää syömättä kokonaan (niillä on helppo ottaa lisäkaloreita). Palkkaria ei enää ole ja kun oli, se aiheutti vatsavaivoja siinä määrin, että en kyllä varmasti syönyt niin paljoa kuin normaalisti. Mantelitahnaa ei voi enää käyttää. Kyllä saa tosissaan miettiä taas, että mistä niitä plussia ottaa.. Itse tehty banaanijäätelö (tämä) on ainakin kuvioissa kahdesti tai kolmesti viikossa, se on kyllä niin hirrrrveän hyvää! :)

Nykyisiä treenin jälkeisiä: raejuustoa ja smoothieta, raejuustoa ja ananasmurskaa. Tää toinen oli: <3

Heräsin tänään myös ihan superväsyneenä. Alkaa tuntua, että kroppa huutaa sitä kevyttä viikkoa nyt ihan tosissaan, joten sellaisen pidän ensi viikolla. Ja toteutan sen niin, että oikeasti rötvään hyvällä omalla tunnolla kolmisen päivää, loppuviikosta taas treenien pariin. Katson lempparisarjoja dvd:ltä, luen kirjaa, otan torkut jos sille tuntuu, hoidan tiettyjä rästihommia, joihin ei ole ollut aikaa. Kävelyllä voin käydä, jos sellainen tunne on, mutta hissuksiin tallustellen. Punttitreeniä vasta torstaina. Monesti mun on vaikea asennoitua tällaiseen rötväämiseen, mutta nyt on niin sen tarpeessa. En malta odottaa! Sunnuntaina vielä jalkoja ja pyllyä täysillä ja sitten lepoa. Oih. Väsymykseen vaikuttaa varmasti myös osaltaan tämä mun niska, mikä on ihan hirveässä kunnossa vaihteeksi. Tässä istun sellainen ihoon teipattava lämpölappu harteilla ja toivon, että edes vähän pehmittäisi. Saa olla iltaan asti paikoillaan.

Onneksi treeni oli hyvä, vaikka sen aloittaminen tuntui ihan hirveän vaikealta. Ei niin suurella innolla siis tehnyt mieli treenata tänään väsymyksen vuoksi, mutta tiesin, että kyllä se siitä taas lähtee kunhan vain aloittaa ja laittaa menemään. Ja niin siinä kävikin. Kunnon selkä-/hauistreeni, supereita, enemmän toistoja kuin viimeksi ja kaikkea muuta parhautta!


Aerobisen jätin tekemättä aivan suosiolla nyt, kun eilinen pitkä kävely kulutti ihan sopivasti (liikaa) ja kun ei painokaan ollut noussut, niin turhaa sitä sitten riehumaan. Olen kyllä imuroinut kämpän ja illemmalla pitää vielä raivata yksi huone edes jonkinlaiseen kuntoon, kun pääsee vihdoin ylimääräisistä huonekaluista eroon viikonlopun aikana. Notta eiköhän siinä ole jo jonkinlaista aerobista siinäkin. Ei tarttis, mutta on kuiteskin.

Hetki sitten söin jäätävän annoksen uunilanttuja. Vähän lisäkaloreita auringonkukansiemenistä,
eikä lanttujen öljyn kanssakaan himmailtu. Kyllä lähti nälkä. Ufff.

Huomenna olisi tarkoitus vastata Sansun kahdeksan asian haasteeseen. Olen sen jo kirjoittanut valmiiksi, mutta postaillaan sitten huomenna lepopäivän kunniaksi. :) Viikonloppuja kaikille!

18 kommenttia:

  1. Ihanaa viikonloppua Heidi! <3 Ja ihanaa lepopäivää! Kevyt viikko vaan nyt suunnitelmiin, sen oot ansainnut 110%!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta ja sulle kanssa! <3 Kyllä se kevyt viikko tosiaan on nyt ryminällä tulossa ensi viikolle! :')

      Poista
  2. Ei muuta ku rötväämään! Sä jos joku oot varmasti ansainnu levot :) mut jos oot yhtää niinku mä, eli on vaikea olla tekemättä mitään, nii kyllä tihkaisee :D mut välillä seki on pakko tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kanssa vähän huono siinä kun pitäisi olla tekemättä mitään, ja kummasti tässä semmoinen to do -lista alkaa kasvaa niille rötväyspäiville. :D Mutta ne onkin semmosia, mitä haluan tehdä eikä ne vaadi nousemista sohvalta kuin ihan vaan hetkeksi ja sitten takasin! ;) Eli tosirötväämistä silti, lukee siellä torkut kanssa! :D

      Poista
  3. Nautinnollista viikonloppua! :) Miehän en oo mikään neuvomaan ja kaikista vähiten siuta, mutta jos nyt muotoilen näin että miun näkemykseni ja kokemukseni mukaan kevyet viikot ovat välillä ihan tervetulleita ;)

    ps. Fb ehdotti siuta miun läheisten kavereiden listalle <3 Pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! :) Ja kyllä kevyet viikot on ehdottomasti tervetulleita, niin kuin tähänkin asti oon niitä aina pitänyt suunnilleen joka toinen kuukausi. Silloin on vaan aina ollut jotain menoa ja se on hoitunut itsestään, nyt pitää ihan itse hoidella. :D Mutta voih, mä niin odotan, että maanantaina saan vaan siirtyä aamulla sängyltä sohvalle (aamupalan kautta tietty ;) eikä tartte siitä enää nousta mihinkään jos ei tahdo! :')

      Poista
    2. Niin ja awwww.. Fb niin tietää! Hih! <3 MWAH!

      Poista
  4. Mukavaa viikonloppua! Otahan vaan rennosti, kyllä se tulee varmasti ihan tarpeeseen. Kunnon vapaan jälkeen kulkee taas hienosti ja rauta nousee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän siinä tuppaa käymään, että sitten se rauta vasta nouseekin! Ei muuta kun rötväystä kehiin ensi viikolla! :)

      Poista
  5. Lepo on aina välillä paikallaan. Mä ainakin huomasin, että tuli lepovko tosi hyvään paikkaan mulle. Tosin nyt oon kipeäkin, mutta silti. Nauti levosta - kuulosti ainakin hyvältä sen varalle suunnitellut toiminnat. :D

    Ja oikeesti, just Go Sara Go blogissa ihailin että sen käsi näyttää ihan sikaisolta, mutta niin kyllä sunkin. Mieletön haba! Mäkin tahdon! :)

    Parhaiten tästä postauksesta mulle jäi mieleen toi lanttu! Niin herkullisen näköistä! Nam! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan tekeminen lopu vaikka lepoa onkin. :D Onneksi ne on semmosia asioita, joita vöi rötväyksen ohessa hoitaa hienosti. ;)

      Ja kiitti habakehuista. :') Kyllä toi kameraa lähempänä oleva käsi hieeeman kasvaa kuvassa.. :D Vähänkö ois eriparia, jos tommoset ois oikeesti! :D

      Ja lanttu on.. <3 ;)

      Poista
  6. Minä täällä, joka kommentoin, etteivät allergiat aiheuta selkä- tai nilkkakipuja. Ja vastasit, että tutki aihetta enemmän. Mitä ihmettä? Allergiat eivät todellakaan aiheuta nilkkasärkyä. Ei tätä aihetta tarvitse enempää lukea, olen allergikko ja erityisesti vielä atoopikko, olen tutkimukseni jo tutkinut. Päänsärkyä voi kyllä aiheuttaa, mutta ei kyllä nilkkasärkyä. Vai pystytkö sanomaan, mistä olet tarkalleen lukenut, että tämä olisi mahdollista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allergiat (ja yliherkkyydet) aiheuttavat hyvin yleisesti nivelkipuja. Sama se on, onko se nilkka, polvi, ranne tai selkä.

      Pistä linkkiä vaan kehiin, missä sanotaan, ettei yliherkkyyksistä tai allergioista aiheudu nivelkipuja.

      Poista
  7. Mä pidin tällä viikolla kevyempää. Monen viikon tiukka treeni pisti mun kropan ihan totaalijumiin. Viime sunnuntaina koko kroppa oli niin kipeä ja erityisesti hartiat tuli niin kosketusaroiksi että ihan itketti.. kyllä helpotti kun otti alkuviikon rauhassa ja keskittyi venyttelyihin. Nyt on taas viikonloppuna ohjelmassa kunnon liikunnat. Koita malttaa nyt levätä. Tekee varppina hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätös lepäämisestä punttitreenien suhteen on tosiaan tehty ja näinhän se sitten tietysti pidetään. Ei tämä kuitenkaan mitenkään ainutkertaista ole, vaan tottakai lepoja on ennenkin säännöllisesti pidetty. :) Viimeisestä kevyestä on nyt neljä-viisi viikkoa. Odotan jo innolla, kun niin kovin sitä justiinsa nyt tarvitsee! Kyllä se keho aina kertoo mitä se tahtoo, fiksusti säkin lepäilit, kun kroppa sitä huusi. :)

      Poista
  8. Sähän näytät ihan selkeesti isommalta kuin ennen! (siis hyvällä tavalla, ei silleen läskillä tavalla). vähän mä oon kateellinen sille että sun täytyy yrittää nostaa painoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! ;) Mä tahdonkin olla isompi! Eikä kyllä oo yhtään helpompaa nostaa painoa (lihaksena) kuin pudottaa painoa. :/ Henkilökohtaisesti mulle on paljon, paljon helpompaa pudottaa painoa! Mutta onneksi syöminen on kivaa ja mulla on usein (aina) nälkä niin tämä onnistuu ainakin joten kuten. :D

      Poista
    2. Meinasinki laittaa et ei oo varmaan helppo juttu lisätä sitä painoa lihaksilla, vähän sama kun yrittää laihduttaa ja kasvattaa niitä lihaksia samaan aikaan :D Mulla menee järki kohta noiden ruokavaliojuttujen kanssa..

      Poista