perjantai 21. joulukuuta 2012

Perjantaissa on paljon hyvää

Hyvä treeni takana! Olkapää vihoitteli vähän ja jouduin sen takia tipauttamaan painoja yhdessä liikkeessä. Mutta mitäpä siitä, tuntuma hauikseen parani ainakin puolella ja se huusi armoa, jota en antanut. Painoa tipauttamalla ei enää olkapääkään valitellut. Sai hirveän hyvän habatreenin tehtyä tänään.

Oma elopainoni oli taas noussut sen 300g tähänkin viikkoon. Oikein hyvä tahti ollut. Vähän hassua kun punnituspäivä on perjantai ja kuitenkin treeniviikkoni on maanantaista sunnuntaihin. Eli plussailu jatkuu sunnuntaihin asti ja maanantaina alkaa pikkukeventely. Katsotaan paino hassusti sitten perjantaina, vaikka keventely jatkuu sunnuntaihin. Mikäli sikäli jatkan niin pitkään. En tiedä miten nopsaan mun kehoni tahtoo ylimääräiset tipauttaa. Se osaa olla nopea. Siksi en miinuksille juuri mene vaan karsin vähän ja lisänä tulee crossailua. Katsotaan mitä se siitä meinaa.



Kivaa on myös, että on edessä vain yksi treeni täällä lomamökissä enää, ja se on sunnuntain jalkatreeni. Huomenna on treenivapaa perinteisesti ja mennään vähän etukäteiskatsastamaan meidän Skotlannin kotia, jonne siis muutetaan maanantaina. <3

Tein myös oikein hyvää ruokaa tänään. Täytettyjä kesäkurpitsoja. Tuli todella hyvä täyte. Koversin kesäkurpitsat, silppusin sen koverretun osan ja paistoin pannulla herkkusienisilpun, sipulin, valkosipulin, pinjansiemenien ja tuoreruohosipulin ja basilikan kanssa (+mausteet). Sitten täytteet paikoilleen ja kesäkurpitsat uuniin. Hirveä nälkä oli jo. Otin pois kun näytti mielestäni sopiville. Ihan herkkua. Täyte oli kivasti paahtunut ja varsinkin paahdetut pinjansiemenet on vaan NAM.




Ihaninta on tietty kanssa, että huomenna saa vihdoin haettua postista Questin patukat ja pääsee maistamaan uutta makua! AAAAAHHH sitä päivää on odotettu! Kerron sitten mille maistui Banana Nut Muffin. Ollaan oltu ilman patukoita maanantaista asti. Olen aivan addiktoitunut noihin. Tänään kolusin vielä varmuudeksi koko laukkuni läpi, jos vaikka olisi jonnekin unohtunut yksi (mahdotonta!). No ei ollut. Positiivista tässäkin tietysti on ollut se, että kun niitä meni kolme päivässä ennen kuin loppuivat, niin nyt olen joutunut syömään erilaisia välipaloja, mikä tarkoittaa sitä, että erilaisiakin välipaloja on olemassa eikä mun ole pakko syödä noita patukoita kolmea päivässä. :') Ei sillä, mielelläni söisin, mutta onhan se nyt loppupeleissä aika kallista.

Lisäplussana päivään on se, että kello on vasta vähän yli kaksi ja mulla ei ole mitään suunnitelmia tai pakollisia tekemisiä loppupäivään ja aion röhnätä sohvalla vaan tämän jälkeen. Tänään alkaa myös miehelläni joululoma ja palailee töihin vasta ensi vuonna, joten päästään vähän tutustumaankin tähän maahan!

Niin juu, ja eilen kun teki sitä triceps extensionia OIKEIN, niin perhana, että tänään tuntuu. Nyt on kädet ihan pelistä pois, kun hauiksia kiristää ja ojentajat on melkein kosketusarat. Jiihaa! Notta viikonloppuja!

16 kommenttia:

  1. Oletko ottanut kuvia vatsalihaksista nyt, kun olet ollut plussalla? Olisi mielenkiintoista nähdä. Kädet ainakin näyttää oikein hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Vatsaa voi katsella vaikka sunnuntain postauksesta (lomamökkitreenit 2). Kyllä ne vielä näkyy, ihan eri tavalla on paino kerääntynyt kroppaan kuin ennen! Toki siinä vatsassakin sitä rasvaa on, mutta vähemmän kuitenkin kuin normaalisti olisi kerääntynyt.

      Poista
    2. Kas, siellähän se kuva olikin. Voisko olla, että treenaamisen seurauksena sun keho kerää nyt nesteitä ja rasvaa eri paikkoihin kuin aiemmin? Vai veikkaatko ruokavaliota syyksi?

      Poista
    3. Vuosi sitten olin plussilla ja treenasin, mutta silloin meni vielä eri tavalla. :D Toki treenaan nyt huomattavasti kovemmin (vaikka silloinkin luulin treenaavani kovin) ja syön paljon viisaammin, eli vähän maltillisimmilla plussilla. Joskin paino nousee samaan tapaan sen 300g viikkoon. Silloin se meni kyllä suureksi osaksi ihan läskiksi. :D Nyt menee jonnekin muualle selkeästi enemmän. Ja sekös on hienoa!

      Poista
  2. Mitä tuossa (ilmeisesti) basilikan kanssa on? tuo tummempi vihreä juttu? Itselläni meinaa tökkiä nuo vihreät ja kun niistä saisi hyviä kuituja sun muuta terveellistä tarpeellista tavaraa. En vaan enää keksi mitä muuta vois pistää salaatin sekaan. Olen vaihdellut salaattilajeja, pistänyt hedelmiä mukaan (papaijaa, avocadoa,..), pähkinöitä. Kurpitsa näyttää oikein hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on valmissekoitus pussista. Siinä on pinaattia ja butterhead -salaattia. En kyllä tiiä mikä se on suomeksi. :O On sekä vihreää että punaista butterheadia. Tykkään tästä sekoituksesta tosi kovin, on sellainen pehmeä ja maistuva salaatti!

      Poista
  3. Ihan parhaita tuollaiset röhnäyspäivät, tai no iltapäivät ja illat tässä tapauksessa. :D
    Notta viikonloppuja sinnekin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Oli kivaa rötvätä koko loppupäivä. Vähän täällä pimeyden ja keskellä-ei-mitään oleminen verottaa voimia, kun ei uloskaan pääse kävely- tai hölkkälenkeille. Tulee nukuttuakin paljon enemmän tälleen kun saa nukkua pidempään. Yhdeksän tuntia meni täysin tiedottomassa tilassa viime yönä. Normaaliin verrattuna useampi tunti enempi! No, kohta omaan kotiin! <3

      Kiitti! :)

      Poista
  4. Omnom nää sun ruoka-annokset on kyl aina mielettömän hyvännäkösii!! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja olikin namia! Yksi oisi vielä jäljellä, tuu kylään? :D

      Poista
  5. Ihan ku sun käsilihakset ois kasvanu oikee kunnolla! Tai sit se on vaan illuusio, hyvältä näyttää kuitenki :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mää väitän, ettei oo ihan pelkkä illuusio. :D Kiitti! :)

      Poista
  6. Kun luin tänään aamulla Lihastohtorin kirjoituksen, niin jo otsikon nähdessä arvasin, että tähän Heidi tarttuu ihan varmasti, jos blogia lukee! :)

    Artikkelin luettua vilkaisin kommentteja ja aloin lukea niistä ensimmäistä: "Sinänsä aiheeseen liittyen. Olen kasvissyöjä, käytän maitotuotteita ainoana eläinkunnan tuotteista. Niitä meneekin kyllä sitten todella paljon.." Tää on NIIN Heidi...ja vilkaisu nimimerkkiin, no niinhän se onkin :D Ei tarvi sulle siis linkata Lihastohtorin artikkelia ;)

    Ja tämä kommentti ei sitten niin ku mitenkään liittynyt omaan postaukseesi.. :P

    Pinjansiemenet on ah, super hyviä!

    -A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Joo, oli pakko tarttua! Aika ahmien tuli teksti luettua ja varmaan vähän hypittyäkin läpi niiden liha-asioiden osalta, kun oikein syyhysi kirjoittaa jokin kommentti! ;)

      Kyllä, pinjansiemenet rulettaa! Varsinkin paahdettuna, voe elämä! SLURPS!

      Poista
  7. En ymmärrä... Miten tuo normi salaatti tuossa sun lautasella näyttää niin paljon paremmalta, kuin salaatti ikinä mun lautasella?

    Hauskaa uutta vuotta!

    -Anna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mystistä! :)

      Hyvää vuotta sinnekin! :) Olkoon salaattisi tänä vuonna houkuttelevamman näköisiä! :D

      Poista