tiistai 13. elokuuta 2013

Migreenitukka ja intialaista ruokaa

Hellurei! Täällä ollaan taas hieman kikattelevissa fiiliksissä ja syy siihen löytyy taas migreenistä, tai lähinnä sen jälkihöyryistä. :D Luvassa aivan mahtavaa kuvamateriaalia, mitä ehkä vain näissä fiiliksissä julkaisee.. :'D Mutta sitä ennen palataan vähän vielä eiliseen! En lopulta enää eilen postaillut päivän treeneistä. Meinasin, mutta jätin postaamatta. Sen sijaan kirjoittelin (muutaman tunnin..) toisen blogin puolelle suhteellisen perusteellisen tarinan siitä taannoisesta sairaalavisiitistä. Sieltä voi lukea ken on kiinnostunut ja jaksaa. :D

Lyhyesti ja parilla kuvalla eilisestä vatsa-/selkätreenistä.

Oli hapokasta.

Noin. :D Siinä sanalliset terveiset. :'D Hahaa! Kuvien kertomaa hieman enemmän:

Nii, hapokasta. Russian twist 20kg 50-40-30-20-10.
Voimapyörää (3x30) ja hoovereita (3x2min)
Kulmasoutuun lisäsin tankoon painoa. Tuntui jo treenin jälkeen, että perille meni. Illalla jäi kaiken lisäksi harmikseni hieromatta, koska meni niin pitkään tuon sairaalapostauksen kanssa! Tänään siis tuntuu sitäkin enemmän.. Tuon treenin jälkeen taas 40min hikistä crossailua ja taas nautin. <3 Mua aina naurattaa se The Big Bang Theoryn tunnari, kun pää rokkaa mukana ja tukka heiluu.. :'D "..big bang, BANG!!"

Sitten piti ottaa kuva lähinnä pöksyistä ja tuli jotenkin ihan tajuton monsterikäsi ja vannon, että nyt kyllä kuva valehtelee. :D


Tänään oli tuon käsiosastotreenin vuoro ja teki mieli tehdä vähän muutoksia. Niin jäi Arska 21 pois tästä treenistä ja tilalle astui preacher curl. Piti luntata, että millä painolla olen sitä viimeksi tehnyt. Silloin oli noussut 18,5kg 3x12. Sillä lähdettiin, mutta kävikin niin, että tuo nousi 22 kertaa ja siinä kohtaa vain lopetin, koska oli jo ihan typerää. :D Lisäsin painoa tankoon ja 21kg nousi 10 kertaa, seuraavalla 7. Usko pois, koitin aika monta kertaa, että eikö se voisi nousta vielä yhtä, että saisi kahdeksan täyteen. :D Ei noussut! Loppuun vielä veivautin ilman suurempaa taukoa sillä 18,5 kilolla 12.


Tuota samaa penkkiä hyödyntäen tein tällä kertaa myös hammerit ja tykkäsin enempi näin, kuin että tekisi vapaana riehuen. Sinne meni suoraan hauikseen (ja forkkuun kyllä kanssa). Ensi kerralla samalla tavalla!


Sitten tahdoin kokeilla ojentajille dippejä! Jalat heitin penkille ja kädet tuonne kyykkytelineen alapoikkitangolle. Tämä jäi kuitenkin yhteen sarjaan, kun meni enempi rinnalle kuin oisin tahtonut. Triggerijuileja ootellessa.. Mutta kyllä se kivasti hapotti! Erilaiset hanskat vaihdoin käteen, joissa on paksumpi pehmuste kämmenellä, tuo tanko kun on kulma ylöspäin.. Ei maailman mukavin käsille!


Jälkeen. :D
Seuraavat sarjat sitten taas ranskalaista maaten mutkatangolla. Loppuun piti jälleen veivata ranskalaista seisten käsipainolla, vuorokäsin ilman taukoja. Oli pikkasen liian pitkä treeni (1:23). Tässä ei olekaan yhtään supereita, voisi varmaan niitäkin alkaa ottaa mukaan. Ja kyllä mä niitä olkapäitäkin tänään treenasin, ne perinteiset vipariviritykset tein.


Sittenhän piti oikein hillitä itseänsä, ettei lähde crossailemaan, kyllä niiiiin hirveästi teki mieli! Mutta jalat on edelleen hellät sunnuntain jalkatreenistä ja semmonen oisi taas huomenna edessä, joten antaa levätä nyt vaan. Siitä menin kiltisti suihkuun. Suihkun jälkeen iski nälkä. Semmonen Questin patukan mentävä nälkä. ;) Istahdin pyyhe päässä riivatulle sohvalle sitä mutustamaan nautsikellen ja lueskelin pari blogia läpi. Patukka tuli jo syötyä, mutta piti vielä lukea loppuun kesken ollut blogi. Ja sittenhän huomasin, että lukeminen oli hassun haastavaa, kun ei kunnolla nähnyt. Vasta hetken päästä tajusin, että migreeniähän sieltä taas pukkaa! Riivatulla sohvalla! :DD Jassoo, viikko oli täysin ilman kohtauksia, mutta enempää ei sitten kyennyt.

Täältä.

Tällä kertaa ei tarvinnut laittaa villapipoa päähän kun oli jo pyyhe kiedottuna. :') Villatakin huppu tosin ylsi vielä senkin päälle! Viime migreenin aikaan päätin myös, että seuraavaksi kokeilen ilman särkypilleriä, kun ovat olleet niin lieviä. Hanskat laitoin käteen (siksi aikaa kun en nöräillyt netissä..) ja oottelin vaan, että näkö palasi. Yllättävän hyvin sitä pystyi kirjoittelemaan sinne tänne ilman täydellistä näköä! :D Puoli tuntia perinteisesti kesti, että näköhäiriö meni ohi ja sitten oottelin, että jatkuuko. Aika pian kuitenkin tuli lämmin ja sormetkin taas pärjäsivät hienosti ilman hanskoja, joten päättelin siitä, että turhaa sitä on ootella kauempaa, ohi se meni. Näin se tosiaan oli. Päänsärkykin jäi todella lieväksi, eli pillerittömyys ei kostautunut. Sitten vaan jatkettiin siitä mihin jäätiin, eli meikkiä naamaan ja tukkaa kuosiin! Mutta mites sen tukan oli käynyt siellä pyyhekääreen sisällä, kun oli siellä jonkun tunnin muhinut? Tällainen ohut tukka kun mulla? No sehän oli tietysti jo melkein kuiva. Hienoon muotoon olikin jämähtänyt! Siispä tässä, olkaa hyvät:

Ilme kertoo kaiken. :DDD

Ei muuta kun uudestaan tukka märäksi ja sitten fööniä ja suoristusrautaa. Tuli siitä lopulta kunnollinen!


Ja sittenhän oli jo hätä laittaa ruokaa (eli nälkä), kun se oli nyt venähtänyt taas tunnilla normaalia eteenpäin. :/ Tänään olikin tulossa jotain, mitä ei täällä oo ennen kokkailtu, nimittäin intialaisvivahteista riisiruokaa! Tuota riisiähän mulla on nyt ollut kaapissa, kun lääkäri sitä taannoin mun massulle määräsi, mutta ei olla edes vielä syöty. Kerran sitä koitin kokata, mutta en osannut. :DD Siis kyllä, riisin keittäminen voi olla yllättävän haastavaa.. Nyt oli parempi taito kehissä, migreenin jälkihehkuissa kun kokkaili! Keitin riisiä ja paistelin pannulla herkkusieniä ja parsakaalia. Kypsä riisi pannulle kanssa ja öljyä sekaan, sekä tuoreyrtit ja mausteet. Mausteina mm. paria intialaista (suolatonta) mausteseosta, curryt, kurkumat ym. Siinä pyörittelin ja käristelin jonkin aikaa, kunnes totesin varmasti jo hyväksi, ja lisukkeiden kanssa lautaselle.


Ja oi ihanuutta!! Tää oli ihan kun oisi sieltä meidän intialaisesta ravintolasta hakenut!! Mulla oli lisäksi aivan tajuton nälkä ja söin sellaisella euforisella nopeudella. Ja arvatkaa mitä sitten tein?! Hain lisää! Oikein lautaselle kävin lappaamassa ja matkalla takaisin pöytään lappasin sitä siitä suuhuni jo. :D Niin hyvää! Niin nälkä! Niin HIILAREITA! Jätin onnistuneesti onneksi miehellekin jotain, pakkohan se oli, höh. :D Mutta kyllä kelpasi ja meillä kyllä syödään jatkossakin riisiä, piste!

Mutta mistä tämänkertainen migreeni sitten mahtoi tulla? Jaa-a. Mahdollisia tekijöitä oli taas joku miljoona. Otin pitkän ja lämpimän suihkun (ilmanlaatu), ilmanpaine oli isossa nousussa, kahvi on palannut, vadelmahillo on palannut, protskupatukka oli pähkinäinen, hormonien heittelyt, selkäjumit + hieromattomuus, riivattu sohva.. :D jne. jne. jne. Eli ei aavistustakaan! Mutta ei juuri nyt niin väliäkään. Lievä oli tälläkin kertaa. Nyt pitää vain miettiä, että palautanko banaanipannarin vai en. Tämän päivän piti olla se päivä, että jos tästä vielä selvitään ilman migreeniä, niin huomisesta eteenpäin saa banskupannaria aamulla, koska tänään on kauppapäivä josta niitä banskuja voi luonnollisestikin kotiin roudata. Että voi höh! Ehkä ostan silti banskuja ja kokeilen. Jos sitten tulee joka päivä migreeni tästä eteenpäin, niin ehkä siitä voisi päätellä, että se bansku on liikaa. En vielä tiedä, mistä tosta voi tietääkään! Mystinen migreeni, hemmetti. Vois vaan kertoa mulle, että mitä mun pitää tehdä. Hah!

Huomenna pitäisi kyykkiä pyllyyn muotoa taas. Jos migreeni vaan suo, niin näillä riisitankkauksillahan luulisi olevan rauta kevyttä! ;)

10 kommenttia:

  1. Hih, aivan ihania kuvia <3 Saman efektin hiuksiin saa muuten sillä, että menee märillä hiuksilla nukkumaan. Lopputulos on aamulla vähintäänkin.. ööh.. mielenkiintoinen :D

    Nää migreenijutut on kyllä kiinnostavaa luettavaa. En toki toivois yhtään enempää niitä kohtauksia, mut tää salapoliisimainen selvitys asian ratkaisemiseksi kiehtoo mua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, mä tahdon nähdä kuvia siitä tukkatapahtumasta kanssa! :'D Pics or it didn't happen! ;))

      Migreenikuviot kyllä vaatii aikamoista salapoliisityötä. Melkein joka päivä luulen keksiväni uuden selityksen. :D Huoh, pitäisi saada karsittua niitä vaihtoehtoja eikä suinkaan lisättyä! Ehkä joku päivä mä vielä ratkaisen tämän mysteerin. :')

      Poista
    2. Hahaha :D Pitääpä ens kerralla sitten räpsiä todistusaineistoa. Huomaatko miten luottavainen oon sen suhteen, että tällainen tapaus tulee vielä vastaan? Jep, harrastan märillä hiuksilla nukkumista selvästikin ihan liian usein :D

      Poista
    3. Parhautta! :D Onpahan enempi mahdollisuuksia siihen, että moista todistusaineistoa tulee nopsaan! :')

      Poista
  2. Minua kiinnostaisi tietää minkä merkkinen crosstrainer teillä on ja miten se on toiminut? :) Itselläni on sellaisen hankinta lähiaikoina edessä ja kauhea vertailu käynnissä eri mallien välillä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Crossari on Raleigh Fitness -merkkiä. :) Suurempaa arvostelua on vaikea antaa, kun tuo on jo muutaman vuoden vanha. Lisäksi se tuli mulle käytettynä (vanhemmilta) ja on mm. viettänyt yhden lumisen talven parvekkeella tilanpuutteen vuoksi. :DD Maasta toiseen sitä on myös muutettu ja kontissa on maannut ties miten pitkiä aikoja sen vuoksi. Kovia se on kokenut ja parvekeaikoina ruostuikin sieltä täältä. Täällä siitä onkin viimein aina välillä lennellyt osia kesken crossailun :DD ja välillä pitää ihan jumalatonta meteliä! Mutta vielä se toimii. :') Ehkä voisi siis sanoa, että kaikki huomioon ottaen, kestävä peli se on! :D Tsempit valintaan! :)

      Poista
  3. No voe kerpeleen migreeni. >:( Tosin onneksi tällä kertaa tuollanen lievempi kaveri!

    En kestä, nauroin tuolle tukkakuvalle ja vielä enemmän MAAILMAN KAUNEIN KAMPAUS-tunnisteelle. :''''D Huhhuh.

    Riisi on kyllä hauska ruokalaji, siihen heittää jotain (fetaa ja mausteita ;___;) niin se on jo ihan sairaan hyvää ja aikaa menee ehkä 10 minuuttia. :D Ei se nyt mitään terveellistäkään oo, mutta hyshys.

    Miltä muuten ne Questin patukat maistuu? Tai siis lähinnä se on varmaan se marsipaaninen rakenne, mikä mulla on noiden kans tökkiny mitä oon syöny. Tänään viimeksi yritin, ostin superkalliin Fast Luxuksen, (jossa muuten näyttäis olevan enemmän protskuja entä Questeissa, jos mun matikkapäähän on luottamista) mutta yähhhhh. Väkisin piti survoa kurkusta alas, kun rahani siihen tungin. Maku ois ihan ok, mutta en vaan kestä sitä marsipaanimaisuutta, koska vihaan marsipaania yli kaiken. .___.

    Kuntokuuri on muuten alkanu varsin nätisti, eilen hiki virtas niin, että luulin olevani Epsanjassa juoksulenkillä. Tänään sit enempi lihaskuntojuttuja, kun eilen leikin enimmäkseen juoksumatolla ja vähän muillakin. Ja oi tätä ihanaa tuntoa jaloissa ja keskivartalossa. :3 Löysin juoksumaton kaveriksi kolme laitetta, joihin rakastuin ihan totaalisesti. Huomenna aattelin vaihtaa tän kokeilukortin jäsenyydeksi, että se ois sit vähän niinku käytävä vähintään kuus kuukautta puntteilemassa ettei mee rahat hukkaan!

    Ja tosiaan, urheilulla mää tän kropan oon aikoinani, alkaen 8-vuotiaasta, rikkonu. Liikaa ja liian nopeesti, ja tadaa, jalkojen jokanen nivel on tuhannen pskana, kädet reistaa, selkä reistaa... :D Noo, toivotaan et tästä ois suunta enää vaan ylöspäin, vaikkei nyt sinäänsä mitään tukilihaksia ruumiinosilta puutukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Kerpeleen migreeni!
      Ja hahaa, löysit tunnisteen :DD Mä aina välillä piilottelen niihin tommosia parhaustunnisteita jos postaus semmosta vaatii. :D
      Mä en muuten riisiä itsessään pidä mitenkään epäterveellisenä. Valkoinen nyt on ihan turhaa, mutta tummasta saa jo jotain hyödyllistäkin. ;) Tietty riippuu siitä mitä kaikkea sinne sekaan heittelee. :D

      Questin patukoista kannattaa käydä lukemassa postaukseni niistä (makuja tosin jo matkassa useampi vakio kuin siinä on esitelty):

      http://eioorakettitiedetta.blogspot.de/2012/11/quest-protein-bars.html

      Nehän on maailman parhaita! <3 Eikä se protskun määrä tee hyvää protskupatukkaa, vaan se kaikki muu. ;) Questillä ei oo sokereita tai muuta sontaa! Ne on PROTEIINIpatukoita, ei PROTEIINIHIILARIKAKKApatukoita. :DD

      Sun treenien alku kuulostaa aivan parhaudelliselta! Siitä kun jatkat sen kuusi kuukautta niin eiköhän se ole matkan varrella muuttunut jo elämäntavaksi! :) Joten huikeat jatkotsempit täältä, toivotaan että krempatkin siitä kokee ihmeparantumisia ja semmosta! ;)

      Poista
    2. Meillä syödään vaan valkosta, muut ei innostu yhtään mistään semiterveellisestäkään. :( Ja tällä hetkellä kaikki säästöt menee ponnyn ohella nyt tähän saleiluun, mur, en voi ostaa omia safkoja. D:

      Hmmh, et viitsis joku päivä nappasta vaikka kuvaa halkastusta Questista? :D Ällöän tosissaanki sitä hrrrr niin kamalaa rakennetta, mitä noissa, mitä oon joskus ja tänään syöny, on. Mut pitäis joku säilyvä ja semitäyttävä välipalatsydeemi kehitellä, ku suoraan koulusta puntteilemaan meen. Tähän saakka ollu sarjaa omena & myslipatukka, mut ku jomman kumman tai molemmatkin nappasen matkalla, on kesken treenin (joka kestää siis aikalailla hurjat tunnin) tulee murmur-ääni mahaan, ja pukukopissa jo HALUAN KOTIIN HALUAN RUOKAA!!11-fiilis. Eikä kuitenkaan voi syödä tyyliin pakettia leipää, koska noh, kuka nyt sellasen jälkeen jaksais leikkiä salilla. :D

      Ja toivon tosissaan itekin tuota, et tästä muuttuis elämäntapa. Tosin jotain on jo tapahtunu, kävin kaupassa ja sain kylmiä väreitä keksi-karkki-sipsi-osastolta, josta tähän saakka on poikkeuksetta jotain mukaan tarttunu. Aina. :D Hyvä minä! Tosin semikallistahan tuo on, kun menee kylän parhaalle salille ;) ja oikeesti pitkällä juoksulla säästäis sievosen summan, ku hankkis kamat kotia. Tosin sit tulee tilanpuute vastaan, mun huoneen on jo vallannu vapaana viilettävät marsut...

      Pitää nyt vaan yrittää jatkaa semimaltillisesti. Kaikki laitteet varottaa joka välissä, että "Jos tunnet pyörtyväsi, tai kipua, lopeta treeni välittömästi" muttako mää oon raivohärkä ja pusken eteenpäin siihen saakka, et pyörryn tai jalka ei enää oo mun alla... :D Ja kiitoskiitos tsempeistä!

      Poista
    3. No tehokasta hiilaria se valkoinen riisi ainakin on, jos ei muuta. :D Sitä valkoista meilläkin tällä hetkellä on, kun sitä lääkäri määräsi, kun kuituja ei saanut olla. Tuon jälkeen kyllä taas tummaa. :)

      Kyllä mä voin napsasta kuvan puoliksi pureskellusta Questista. :D Mä en osaakaan verrata sitä muihin, kun en ole muita suostunut syömään, kun ne on kaikki olleet sontaa. :D Noihan pitää nälkää ihan hirveän hyvin kuitumääränsä puolesta. Ihan pelkästään ennen treeniä nautittavaksi ei sitten taas riitä, kun hiilarista sitä potkua saa, eli tarvii vaikka sen omenan siihen rinnalle. :)

      Ja kyllähän tuo vakavasti kuulostaa sille, että iso kipinä on syttynyt! Jänskää, jee! :)) Ja mää tiiän tuon raivohärkämeiningin kanssa. :DD

      Poista