lauantai 21. heinäkuuta 2012

Rakkaudesta treenivaatteisiin

Enää ei lenkkeily kaadu vaatteiden puutteeseen! Käytiin tänään Outlet City Metzingenissä (eli täällä). Ensimmäisenä Adidaksen liikkeeseen ja se olikin jo melkein siinä. Niken liikkeestä tein yhden löydön, mies niiden lisäksi myös Reebokilta. Pumalta ei tarttunut mukaan mitään. Mahtava paikka tuollainen kokonainen kylällinen outlet -myymälöitä! Toki kierrettiin muitakin liikkeitä läpi, mutta itse en niistä löytänyt mitään.

Lähdin ensisijaisesti hakemaan (Adidaksen) verkkareita, kuumille päiville lyhyempiä pöksyjä ja sitten paria paitaa. Löysin kaikki. Täydellinen onnistuminen. Nyt on tyttö iloinen!

Napsasin äsken kuvia näin kotisovituksessa, teidänkin iloksi. Aivan hirvittävän huono laatu näissä vaan tuppaa olemaan, nämä on koneen ohjelmalla otettu. Niin, ja minähän harrastan valokuvausta.. :') Saisi niillä vehkeillä hieman parempia kuvia, mutta ei yhtä helposti. Tällaisia räpsyjä on niin helppo ottaa puhelimella/koneella. Olen siis ajoittain laiska, nähtävästi. Ja illan hämäryys rakeisti kuvia entisestään. Äää.

Olen himoinnut Adidaksen raitaverkkareita niin kauan kuin muistan, mutta en ole raaskinut hankkia. Nyt hinnasta oli tuolla 20e pois, joten olen vihdoin niiden iloinen omistaja! Värin suhteen oli loppukamppailussa hienot vihreät näitä vastaan, mutta nämä lopulta voittivat. Raidat ovat oikein neon pinkit, mikä ei tietysti huonosta kuvasta käy ilmi..


Paita Niken mallistosta. Hinnasta jotain kympin luokkaa pois. Tuntuu kivalle päällä ja on hengittävä. Kyllä kelpaa tällä lenkkeillä!Lämpimille keleille 3/4 -mittaiset Adidaksen pöksyt. Oikeasti aivan ihanat. Kuva on kaikkea muuta. :/ Hinnasta oli reilut 10e pois.Ja sitten, lemppari! Väriltään se on neonkeltainen, yllättäen näyttää haaleankeltaiselta kuvassa.. Kangas on sellainen ilmava verkkokangas, merkit ja tekstit heijastavia. Tästäkin yli 10e pois alkuperäisestä hinnasta.

Jos ei ihmeitä satu, niin maanantaina menevät jotkin näistä testiin. Varmaksi en osaa vielä sanoa. Ensi viikolle on luvattu aika hirvittäviä helteitä tänne, en kyllä sentään lähde lenkille jos mittari näyttää +30°C, kun näin tottumaton vielä olen tuohon lajiin muutenkin. Mutta ei tosiaan tarvitse enää tätä vaatepuolta pohtia, se on ihanasti kohdallaan nyt. Heidi on iloinen. Wohoo!

4 kommenttia:

 1. Tuo Metzingenin Outlet City on kieltämättä aika huikea, voi löytyä hyviäkin aarteita! Tuli kerran käytyä siellä vaihto-oppilasvuoden aikana. Lämmöllä muistelen, vaikken hirveästi mitään ostanutkaan sitten loppujen lopuksi. Etelä-Saksa on muutenkin minusta todella kaunis.

  Ja nainen, oot huikeessa kunnossa! Oot tyylin itse motivaatio. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarteita se tosiaan oli pullollaan, kun piti oikein alkaa valita mitä niistä kantaa kotiin. Minulle kovin harvinaista, yleensä kaatuu hintaan tai siihen, ettei ole kokoa. Nyt ei kaatunut kumpaankaan vaan joutui tosissaan hommiin, että mikä on se tarpeellisin ja hienoin! :D

   Ja kiitossshh! :')

   Poista
 2. hyvän näköinen tuo huppupaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se niin on aivan ihana. <3 Täytyy napata vielä parempi kuva siitä jossain kohtaa, niin pääsee oikeuksiinsa! :)

   Poista