perjantai 22. kesäkuuta 2012

Treenihuone

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, en siis ole eläessäni käynyt salilla. Kaiken olen tehnyt kotona, ja tietysti treenihuoneen lisäksi keittiössä.. :) Pikkuhiljaa aikoinaan ostin kotiin erilaisia tarvikkeita. Ensin kuntokeskus, sitten vatsalihasvempele ja -penkki, soutulaite, käsipainoja, crosstrainer, jumppapallo.. Vuodesta ja kämpästä toiseen olen myös raahannut mukanani nyrkkeilysäkkiä ja -hanskoja. Ei ole koskaan ollut sopivaa paikkaa ripustaa sitä.

Osasta näistä laitteista on aika jättänyt ja tilalle on saattanut tulla toinen moinen, tai sitten jokin muu. Tällä hetkellä on kuntoiluhuone aika hyvin katettu, enkä osaa kaivata sinne juuri mitään muuta. Siellä on se edellisessäkin jutussa esiintynyt vatsalihaspenkki (ehdoton lempparini), punttipenkki, painoja, painoja, painoja.. Crosstrainer ja kuntopyörä. Kyykkyteline, tanko ja levypainoja, jotka hankittiin miehen kanssa itsellemme joululahjaksi. Mutkatanko. Painoja on yhteensä kaikkineen varmaan kolmisensataa kiloa. Vatsalle myös voimapyörä (x2). Jumppapallo ja kuminauha, joilla niilläkin on jopa virkaa. :) Yleisesti suosin kyllä ihan kunnon rautaa ja minimissä on ne liikkeet, joita teen jollain muulla.

Treenieni sisällöstä myöhemmin.

Pala treenihuonetta ja loistava kyykkytanko.

2 kommenttia:

  1. siistiä, oma kotikuntosali on mullakin haaveissa.. sitten kun joskus on isompi kämppä ja tilaa =) ja varaa ostaa vempeleet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan ehdoton juttu. Ei mua olisi saanut salille koskaan millään, tiesin sen. Siksi sali piti tuoda kotiin. :D Ja pikkuhiljaa kun ostaa noita, niin ei tule kerralla hirvittävän kalliiksi. ;)

      Poista